Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
Ősember
őstag
"Egyébként pedig nem értem, miért kell előre utalni, vagy utánvétezni... Elküldöm, vagy elküldi a terméket, aztán fizet/fizetek, ha korrekten megérkezik a rendel cucc."
mivel vagy okosabb, ha te elöre elküldöd a terméket?
semmivel, ugyan ugy hülyeséget csinálsz, mintha pénzt küldenél elöre. már mondtam ezt itt, de elmondom megint, a lényeg az, hogy valakinek engednie kell. gyorsan beláthatod, hogy ez igy van
mod: off
-
Ősember
őstag
"Egyébként pedig nem értem, miért kell előre utalni, vagy utánvétezni... Elküldöm, vagy elküldi a terméket, aztán fizet/fizetek, ha korrekten megérkezik a rendel cucc."
mivel vagy okosabb, ha te elöre elküldöd a terméket?
semmivel, ugyan ugy hülyeséget csinálsz, mintha pénzt küldenél elöre. már mondtam ezt itt, de elmondom megint, a lényeg az, hogy valakinek engednie kell. gyorsan beláthatod, hogy ez igy van
-
-
Str8 sk8r
őstag
...igen MURÉNA-nál is ez volt...
...azért köszi a linkeket...
...az ember a saját árnyékatól is berittyent...
..."Egyébként: paranoia a szótő, paranoiás pedig az a szó, amit írtál."...
...valóban így van de a félelem+fáradtság...te is láthatod:..."megérkezik a rendel cucc"......
-
Spanish007
csendes tag
-
törölt tag
Sajna ez is normálisnak igérkezett.Balázs volt a pacsizás alatt.De igazából nem is nagyon figyeltem mert a 4 honapos kislányommal voltam elfoglalva.
Kb 170cm körüli ,barna hajú,normal gyerek semmi tetkót vagy valami jellegzetes dolgot nem véltem rajt felfedezni és nem kisebbségi. -
beltram
tag
nem szeretnék veled (sem) vitatkozni és köszönöm a jótanácsokat, de:
A vevő nem jelezte nyilvánosan, hogy számot tart az árura. Ha jelezte volna, lehet nem jelentkeztek volna érte többen és akkor övé lehetett volna a termék
Szerintem ebben nincs igazad. Bár sokszor írok én is a topicba egy "küldtem privit.", vagy valami hasonlót, de nem hiszem, hogy ez bárkit is távoltartana attól, hogy bejelentkezzen az áruért. Amíg az eladó nem írja be, hogy jegelve, vagy félretéve, addig én írogathatok bármit.
A vevőnek: Legközelebb írjon egy hozzászólást, írjon privit, aztán telefonáljon időben
Csak a tisztánlátás végett: időben telefonáltam, akkor amikor megigértem, de az eladó nem volt bekapcsolva. Ezután nem azt írtam neki, hogy "majd kedden felhívlak", hanem konkrét helyszínt és egy hozzávetőleges időpontot (5 óra körül) ajánlottam fel neki, amit elfogadott.
Részemről tényleg ennyi, úgy érzem így is többet foglalkoztam ezzel a témával, mint amennyit ért.
-
törölt tag
köszi a regény terjedelmű reagálásodat,van talán belőle börkötésű példány is?esetleg egy magánkiadást bevállalhatnál belőle,sztem nagy sikere lehetne,még ha ki is tűnik belőle hogy nem egyéniben voltál járási IQ bajnok,max csak a csapatküzdelmekben,árulhatnád itt,és ha nem megy..kicsit uppolgathatnál.ja és öcskös nem tudom hány éves vagy,de sztem ne tegezz,add meg a tiszteletet
-
udi
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - Xeon I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest