- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
Aktív témák
-
gardener
senior tag
igaz. A jog is más súlyozással veszi a csalást, lopást, életveszélyes fenyegetést, a szabálysértést, az okirat hamisítást,stb.
Nem kell szürke pont,hanem 1,3,5,10,20,50 pont-ot lehesen kiróni egy egy esetre.
Aki eléri a 100at, azt pedig kidobni a közössébből. Ne rontsa a hangulatot ill. a színvonalat!
Viszont a durva meg nyilvánulásokat legalább 20pontal súlyoznám.
-
-
KingDisc
csendes tag
LOTR
Igazából igazad van, DE... Igaz megkésve, de jön a magyarázat. A megbeszélt napon otthonhagytam a ph-s telefonomat és amikor a raktárban voltam hívott az élettársam, hogy meghalt a keresztanyja, aki a nagynényje és a szomszédja is volt egyben. 16 évig éltek egymás mellett és mindennapos kapcsolatban álltak egymással. Munkahelyéről elkérte magát 1 hétre és mondta, hogy azonnal utazzunk vidékre. Én mondtam, hogy ok és már mentünk is. Ma értünk vissza, mert közben intézte a család a virrasztást, temetést stb... Az, hogy bejelentkeztem azóta, az nem azt jelenti, hogy én voltam. Többen is(hugom) használják az én gépement, de nem írkálnak az én nevemben, csak körülnéznek és ha találnak valamit, akkor telón hívják fel és nem is írnak üzit az én nevemben. Én úgy gondoltam, hogy ez fontosabb volt ez a dolog, mint hogy azon legyek, hogy hogyan is tudnék gépközelbe kerülni. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de ilyen 5 évente egyszer fordulhat elő egy emberrel. Nyugodtan lehet velem kapcsolatban érdeklődni, mert ehhez hasonló dolog még nem történt, velem és a továbbiakban sem fog... Bocs LOTR, így alakult...
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Intel i5-8500 OEM cpu
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged