Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
Kicsirics77 #4375 üzenetére
nem értem egészen?
nekem ment,megy és menni fog -
Tottika
tag
válasz
Kicsirics77 #4379 üzenetére
Nálam is megy 4pirosam van hogy nagyképűsködjek
-
PHM
addikt
válasz
Valamit nem jól csináltál, nálam tökéletesen működik a link.
Mármint nem a tiéd, hanem a korábbi.
De úgy látom, megelőztek. -
dabadab
titán
válasz
Rossz az a link: www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Sickboy25
addikt
válasz
Kicsirics77 #2406 üzenetére
tényleg???
pedig én is rákerestem!!
-
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77 #2133 üzenetére
Látom, hozzátok a formátokat...
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77 #2133 üzenetére
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77 #2131 üzenetére
oké, én ezt tudom csak a többi ember nem tudja aki csak néha beleolvasgat ebbe a topikba
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77 #2122 üzenetére
Vazze, ezt most pont úgy írtad mintha keresztbe tettem volna neked
-
Henker2
addikt
válasz
Kicsirics77 #2122 üzenetére
Téged nem kell bemutatni!
-
maross
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #1691 üzenetére
nem tortent semmi. soha nem titkoltam, hogy el vagyok havazva, sot uton utfelen tudatositom mindenkiben.
-
maross
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #1682 üzenetére
nem ertem az embereket. ha te eladsz valamit, es azt mondod hogy neked csak ott jo, akkor eldontom hogy A) igen nekem megeri oda elmenni B) nem, nekem nem eri meg oda elmenni. valaki elmagyarazhatna, hogy kovetkezik ebbol hogy miert kene barkinek is kinyalni az nagyarcu felfuvalkodott elado segget. tok jo egy ilyen demarco fele komment utan bekategorizalni az embereket.
-
deMarco
tag
válasz
Kicsirics77 #1682 üzenetére
Az a baj, hogy eddig itt csak pozitív tapasztalataim voltak, neki meg ráadásul egy csomó pozitív értékelése, fene gondolta, hogy így járok.
-
Djuree
félisten
válasz
Kicsirics77 #1511 üzenetére
ha éjszaka dolgozik nappal egész nap ráér
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #989 üzenetére
Én viszont nem osztom a hsz-t, Kicsirics77, ha unod, ne olvasd. A topic egy adatbázis alapja, ha veszel magadon erőt és visszalapozol jópár oldalt, meglátod, mennyi off-ot találsz.. Az a topic erről szól, emberekről akiket átvertek, csalókról, félreértésekről, különböző esetekről. Ha a topikcímre keresel választ és sallangmentes tényeket akarsz, tekintsd meg Realradical munkáját, ott nem leszenek offok.[link]
Én személy szerint gban hsz-ét osztom. -
válasz
Kicsirics77 #986 üzenetére
Ha téged feketítenének be itt valótlan dolgokat állítva (nem tudom melyik félnek van igaza, de nem is ez a lényeg), te sem hagynád annyiban és elmondanád hogy gondolod, illetve hogy történt szerinted, nem igaz?
Ezért ne szóld meg őket hogy unalmasak, nem a te szórakoztatásodra írnak, hanem a vélt vagy valós igazuk elismertetése okán.
Ez a topic erről (is) szól, lehet ''szeretni'' vagy sem, ez van.
Amúgy meg ha ez unalmas, jobban örülnél ha naponta lenne 18 új HSZ hogy ki kit b@szott át?
Én jobban örülök ha napokig nincs új sérelem említve, jobb ez így, inkább csak egy téma fusson napokig mintsem tele legyünk új esetekkel..
[Szerkesztve] -
Mikádó
senior tag
válasz
Kicsirics77 #773 üzenetére
Te valamit elnéztél.... Nem ugrott a gari senkinek se.
-
Mikádó
senior tag
válasz
Kicsirics77 #753 üzenetére
Ki mondta hogy ugrik a gari? érdekes mert senkinek se ugrott a gari... Arról nem tehetek hogy a nagyker ennyi idő alatt végezte el a garanciális ügyintézést. Volt a nagyker szabin és ezért tolódott el ennyire a dolog.
-
hitman,
őstag
válasz
Kicsirics77 #753 üzenetére
Biztos,hogy visszakapod a pénzed!
Én más sok jót is hallottam Mikádóról.
Annyi negetívumot mondtak róla,hogy elég szétszort és feledékeny...
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest