Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asztrofotózás
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Helló mindenki! Leírom az én kis történetemet:
Feladtam apróra egy X1900XTX videókártyát. legelőször karl69 fórumozó jelentkezett érte és lefoglalta, hogy 100%-osan érdekli, de csak utánvétellel, mert ő szegedi én meg pesti. Nagy nehezen belementem az utánvételbe annak ellenére, hogy utána több jelentkezői is jött a kártyáért, pesti átvétellel. Gondoltam nem leszek bunkó, megígértem neki, legyen az ővé!
Felvettük egymást MSN-re, megbeszéltük, hogy kedden feladom a postát, szerdán vagy csütörtökön már meg is kapja. Fel is adtam a megbeszéltek szerint a címére és nevére, majd megírtam privátban neki, hogy a postán csücsül. Válasz nem jött, de itt még nem gondoltam, hogy baj van.
Másnap megint írtam neki. Arra sem válaszolt, pedig volt online!
Harmadnap felhívtam a megadott telefonszámán. Felvette egy a hangja alapján tizenévesnek tűnő gyerek. Bemutatkoztam, majd megkérdeztem megkapta-e a csomagot. Azt mondta téves és hogy neki nem ez a neve. Leraktam ellenőriztem a megadott számot és újra felhívtam. Ekkor már lenyomta a telefont!Elkövettem azt a nagy hibát, hogy előreutalás nélkül postáztam! Igaz, így csak a posta árát (1660,-) bukom az utánvétel miatt, de azért nem vagyok nyugodt a postán csücsülő vga-m miatt!
Írtam neki egy újabb privátot, hogy legyen gerince megmondani, ha meggondolta magát és fizesse ki a postát, vagy találkozunk Szegeden!
Illetve, ha netán a posta miatt bármi baja lenne a vga-nak, 100%, hogy kifizettetem vele.
Ha valaki tud több infót róla írjon! Bár a címe, neve, telefonszáma megvan! Hátha van valaki szegedi aki tud segíteni valamiben és nem kéne lemennem! Tudom, hogy a benzin több mint a posta ára, de ha nem megyek le másokkal is megteszi ezt!
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Last Epoch
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest