Hirdetés
Aktív témák
-
beltram
tag
Nem tudom, hogy te mennyi üzletet kötöttél eddig, de ugyanúgy neked sem lehet fogalmad arról, hogy én mennyit kötöttem akár a ph-n, akár azon kívül. Egyedül a véleményemet írtam le arról, a "tudnék, de nem árulom el" hozzáállásról, ami a feszültség keltésén kívül nem sokra jó, hidd el.
Én -veled ellentétben- nem kezellek le, mivel nem ismerlek, úgy látom ezt neked nem sikerült még megtanulnod. -
Ősember
őstag
válasz
djtoomi #5293 üzenetére
vezess te is excel táblázatot a bizniszeidröl. én nekem az elsö megbeszélt találkozo után ugy égett a pofám, hogy akkor kezdtem el vezetni rendesen a dolgokat. nem lehet mindent észben tartani...
az nem kifogás, hogy "tul sok üzletem van", mert ez az ember is része volt az üzletednek. -
magi20
senior tag
válasz
beltram #5292 üzenetére
gratula a 8 millió üzletedhez,hogy ennyire bátran muzsikálsz.
Már többen is kifejtették,akiknek nálam,és nálad is többszörös üzletük volt,de fő a pozitív hozzáállás.
Már volt mostanában több vevőm is aki ez miatt megkérdezte hogy akkor nincsen gari a termékekre?-mindenkinek elmondtam hogy de ugyanúgy van,csak mégsem ő sétál be a nagykerhez,hogy 5 perc alatt kicseréljék neki,hanem itt tudom elintézni,de a postaköltséget is én állom.
Miért neked ezek a szavak orosznak tűnnek?-azoknak kellene kitalálniuk egy rendszert tudod,akik kibaszott sok pénzt beszednek az aprók,meg hirdetések miatt.-de gondolom te jobban képben vagy mint én. -
vepe
őstag
ne idegeskedj magi
..nekem is volt múltkor egy kis szóváltásom néhány taggal itt ebben a topikban,egy ram eladással kapcsolatban...akkor én voltam a szemét,stb, hogy gariba nem veszem vissza a cuccot...ez már jóval több, mint 1 hónapja történt...ami végül is azzal zárult, hogy a cucc hibátlan(ez is kérdéses volt egyes emberek szemében), és, hogy visszaküldi,én eladom és abból visszakapja a pénzt...na azóta is küldi...én közben meg szerveztem az eladását,hogy minél hamarább visszakapja a pénzét...persze az előtt a tag előtt, akinek ígértem magyarázkodtam 2 hétig...nem csináltam csöppet sem segget a számból...akkor ugye a gar volt a lényeg, ahhoz képest egy levelet nem kaptam, hogy most mi is a helyzet....na mind1 kikellett öntenem a szívem
, mert, akkor sz@rul esett, amiket ide írt néhány ph-s...ezekután felvetődik bennem, ha valamikor vissza is jönne a cucc, foglalkozzam-e az eladásával, mert egy gariba visszaküldött cuccot nem illik előtte x hónapig használni..szerintem legalább is....
-
djtoomi
addikt
válasz
spectacularr #5274 üzenetére
Valóban, megbeszéltük hogy szombaton írok, szombaton nem voltam gépközelben, vasárnap elfelejtettem írni, de arról szó sem volt, hogy te eljössz gödöllőre, maximum hogy esetleg félúton találkoznuk.Mivel úgy alakult hogy nem tudok elmenni sehova, akartam szólni, elfelejtettem. Ez az én saram, ebből a szempontból jogos, hogy nem írtam emiatt.
Bocs, mégegyszer.
Amúgy, jön napi 20-30 privim, úgyhogy nem is könnyű kiszűrni, de valóban, ebben igazad van. -
magi20
senior tag
válasz
old gray #5290 üzenetére
tudnék,de nem az én dolgom.
nincs olyan ember tudod akinek nincs sara.
most is van nekem is 1-2 tartozásom félreértések miatt,meg szimplán elfelejtettem.-igaz vevő is.--bár ő állítja hogy nem.-tehát az tudod amikor valaki aazt hiszi hogy 1 nap alatt neki kicseréli a nagyker,és majd körbeugrálják,erre bevar 1 feketét. -
old gray
addikt
-
magi20
senior tag
nézzetek már körül egy komolyabb eladási apró közt,ami igaz nem magyar,de van olyan aki eladott 30000 dbterméket,és van kb 800 negatívja.---------------800-ból lehet 500 ember a tipikus semmi sem jó neki vásárló volt,másik 100 azt sem tudta igazán hogy mit vásárol,és mit fog kapni. a többi 200 -ból lehet 50 ember a postával szívta meg,és kiderül csak 100 embernek nem tetszett valóságban maga a termék,vagy a szolgáltatás.
vannak itt olyan őstag ph addikt ph kedvencei.---igaz segítséget kértem tőle,becsületszavára megígért hogy segíteni is fog,majd amikor már pesten voltam teszem hozzá pécsről.----hát pont azután nem vette fel a telefont.
pedig pécs pest között még beszéltünk hogy ok a dolog.
sírjak vagy nevessek?
zöld pont,vagy rózsaszín? -
old gray
addikt
Tomika várunk ide, hogy elmeséld mi is történt. Ha igaz amit a vásárló (vagy csak szeretett volna az lenni...) ír, akkor el kell gondolkoznod azon, hogy tényleg felnőttél-e az üzletelésehez és az ezzel járó következményekkel. Egy idő után ki fog alakulni rólad egy negatív kép, amit soha az életben nem fogsz tudni helyrehozni, mert mindig benne lesz a pakliban az, hogy ököséget művelsz. Vedd észre: magad alatt vágod a fát....
-
Picco
addikt
irtam neki 1 privit h tudjon rola djtoomi es en is kivancsi vok.
mit kap az ember 10 fekete utan? atomot? -
greatchaos
addikt
minden csoda hét napig tart
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én csak annyit mondanék:
"Apa, kezdődik..."
Vagy "tomi, kezdődik?" -
törölt tag
Sziasztok,
Aláírom, hogy sok jószándékú ember munkája van ebben a pontozásos rendszerben. De, ha ugyanaz a rendszer, mint amikor kb. 2hónapja xy kolléga mindennemű racionális alap nélkül bevésetett nekem egy feketét, -ami inkább szerintem neki járt volna-, és csak miután én is elálltam a negativ értékelésétől, ez volt a kulcsa, hogy az igazságtalan feketémet töröljék. De, ez szerintem (hmm, hogyan is fogalmazzam diplomatikusan....) nem túl reális képet mutat. De ezt szerintem ezren beírták.
Viszont, ezek után, mivel átlátom ennek a pontozásnak ez értelmetlenségét, átvállalom Magi feketéit)
Akkor zavart az én feketém, talán az ügy igazságtalansága miatt. És, amig ennyire sebezhető a rendszer, addig kb. ennyire veszem komolyan. A rendszerről beszéltem persze, azok az emberek, akik idejük és energiát belefektetve dolgoznak rajta, tisztelet a munkájukért. Habár, megfordul a kérdés a fejemben, ha már időt és energiát fordítotok rá, nem lehetne ezen javítani? Ha nem is visszamenűleg, ha nagy munka lenne, hanem mondjuk holnaptól? -
udi
őstag
válasz
Hammon Serra #5275 üzenetére
Én is kiváncsi leszek ezen ügy végére...pedig már kezdtem hinni benne....na jó addig nem mondok semmit ameddig ő sem nyilatkozik itt.(kivéve ha ugy mint régen tette..)
-
tkesy
őstag
válasz
Hmmm... érdekes, mert barátunk az elmúlt 5 hétben kapott 5 pirosat.. (és kiosztott vagy 10-et...)
-
Hammon Serra
senior tag
válasz
Ezt nem hiszem el
Dual Junk Tomas bírta vagy 2 hétig -
spectacularr
csendes tag
Szeretném kérni, hogy djtoomi kapja (be) meg a 10. fekete pontját.
Miután elszalasztottam a "szuper" ajánlata miatt egy Vaterás monitort, és úgy szerveztem át a dolgaimat, hogy elmegyek Szegedről Gödöllőre kocsival, többé nem volt elérhető. Ez okozott annyi kellemetlenséget nekem, hogy ne menjek el szó nélkül a dolog mellett. Elkövettem azt a hibát, hogy előtte nem kerestem rá a nickjére. Bár még az a szerencse, hogy nem ott derült ki, hogy esetleg nincs monitor, vagy rossz. (ez az ő szerencséje is)Általánosságban jó lenne az apróhirdetéses oldalon nagyobb hangsúlyt helyezni az értékelésekre, hogy az ilyen hulladékoktól szelektíven meg lehessen szabadulni.
Péter
-
eziskamu
addikt
Ma bevallom, Balf@asz vagyok, tudjátok mint az Űrgójhókban
2 hónapja hírdettem egy kis 200w-s tápot.
Itt jött az első hiba, szóba áltam olyannal aki az MSN-en jelzett felém, hogy érdekelné.
Wman54 a nickje (az msn címe @fre... , a többit kitaláljátok, akkoriban a Deák Ferenc koliban tanyázott (BP) , ja és Sanyi, de többet nem merek írni a modik miatt ) (volt itt is egy ilyen nevű tag de 2006-ban volt bejelentkezve utoljára). Amikor fizetésre került sor, a postai módot választottam, de ő nem tartotta be azon biztonsági lépéseket (ajánlott v rózsaszín csekk, és nem ládába dobni, hanem postán leadni) amit mondtam, a pénz odalett.
Én mint Balf@sz, azt mondtam, egye gólya, fizessen régi cuccokban (ősi hang és videókarik). Megbeszéltük.
Utánna eltünt az MSN-ről és néha e-mailban, meg iwiw-en tudtam elérni, ahol azt írta, most Ausztriában a Huwico-nak vagy kinek épít hálótmajd jön, de nem írta mikor. Írta ezt 2 hete. Azóta semmi.
-
poffsoft
veterán
a privikre mondtam, nem a mai hsz-eidre. És a fórum azért van, hogy elmondhassa mindenki a véleményét, ezzel semmi gond nincsen, ne fogd vissza magad!
Most sem mondhatok mást, nem én adtam a feketét, de valóban én írtam be, a továbbiak érdekében várjuk meg a két delikvenst, jó? -
udi
őstag
Jesszus uraim,ezekt privátban kéne.Mert itt ez SENKIT NEM ÉRDEKEL.
Ha gondotok van egymással akkor vagy vessetek véget a komunikációnak vagy privátba vigyétek át!! -
magi20
senior tag
válasz
poffsoft #5264 üzenetére
miért kellett volna tőled negatívot kapnom.kevered a szezont a fazonnal.
azt kérdeztem te írtad-e be,mert senki sem tudta ki véste be,csak úgy felkucorodott magától.Szerintem tök normálisan írtam most is le a problémámat.-nem tudom mi a bajod ezzel a stílussal.sry hogy megmertem szólalni.
Én csak azt mondtam,hogy ennyi erővel a múltkoriért te is kaphatnál eggyet.
De nem érted a problémát,lehet tényleg én vagyok a hülye.---de nemkell 200-as IQ ahhoz hogy meg lehessen érteni.DYDIMAN-----miért bannolt?---már leírtam neked is.
A Faszláma szóért.----de rögtön utána 1-2 hsz-el elszállt a kapd be szó-és a bazd meg szó.-nemtudom akkor is szóvá tettem,hogy akkor ez hogy is működik?-furán oszlik meg a fekete pontozási lista,meg a bannolási lista is.-érdekes,modinak szar napja van hopp 1-2 nap bann.
Netán megkülönböztetés van?-nem biztos nem,csak félreértettem.
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #5259 üzenetére
Az a része nemhivatalos dolog. Az alapelv a júzer felelőssége a fekete kiosztásával, ha jól rémlik.
És e miatt vannak a folyamatos polémiák, amik ki is végezték ezt a topikot...ha tévedésből kerül fel, akkor természetesen igen. :
. Rosszul is állna a lista, ha nem lehetne adminisztrátorkodni
.. tudod...
-
poffsoft
veterán
saját privit idéznék:
poffsoft privát üzenete magi20 számára Törlés 2008-04-13 19:41:05
nem kaptál tőlem negatívot akkor sem, meg annó sem.
Ha úgy érzed, jogosan adsz egy feketepontot, adjál.
Igazad van, nem követtelek meg , csak miután szóltál. Ezért add a második feketét, kérlek!
És jól látod, leginkább a stílussal van baj.Greatchaos javaslata [link]
szerintem megoldaná a problémát.Nem tudom, az illetékeseket /Bagira01 és varga911/ értesítette-e valaki?
Ha nem, megteszem n, ha csak ezért nem tudjuk lezárni az ügyet.
-
cOrE
csendes tag
válasz
Iginotus #5242 üzenetére
Te aztán nem vagy egyszerű, nem hívtalak volna a munkahelyemre hogyha át akarnálak vágni és direkt megmondtam hogy bontsd ki nyugodtan, a csomagolás gyári bontatlan volt és átlátszó, amin belehet látni amikor én hozzájutottam nem látszott semmi sem, amikor pedig jöttél átvenni tőlem, mondtam hogy bontsd is ki és nézd meg, de Te nem akartad megnézni egyből fizettél és mentél..
az hogy utánna Te mit csináltál a házzal azt nem tudhatom, amikor átadtam semmi baja nem volt...
-
magi20
senior tag
válasz
greatchaos #5259 üzenetére
ezt én megértem,csak írtam neked is te azt mondtad nem te vitted fel. írtam poffsoft-nak is ő is azt mondta hogy nem ő vitte fel.-akkor ki volt?
figyelj engem nem a fekete vagy piros pont zavar.-hanem hogy el sem olvastátok gondolom,hogy többször is leírtam nyilvánosba hogy a gari él,csak itt pécsen tudom elintézni,és cserélés után visszajuttatom.ennyi erővel tudod kérhetnék egy fekete pontot Poffsoft-nak is mert:
ide nyilvánosba beírtad hogy valamikor neki gondja volt velem,mert azt hitte hogy vaterás magi-vagy ki vagyok.erre reagáltam akkor hogyhát nem biztos hogy úgy van ez és vkivel esetleg összekever.
és nekem kellett rá 1 hónapra írni hogy mégiscsak bocsánatot kellene kérni,mert alaptalant állított. -
greatchaos
addikt
továbbra is mondom, nem én vittem fel a pontot, velük tudod tisztázni a dolgot.
poffsoft: ha tévedésből került fel a pont, akkor természetesen van mód az orvoslásra. arra nincs, hogy idevel a gubancot rendezeik, azátn hónapok után jönnek, hogy jah bocs, de nem is úgy gondoltam meg miegymás. erre nem vonatkozik. ha tévedésből kerül fel, akkor természetesen igen.
-
swgamer
csendes tag
válasz
AirBooms #5256 üzenetére
Fenyegetlek, miről beszélsz... szó nincs róla
Csak kíváncsi vagyok, rá honnan veszed a bátorságot, hogy ilyeneket irkálsz rólam….
személyiségzavaros, intelligenciával kevésbé megáldott emberke vagy
Az ilyen emberek, mint te Az életben egy nagy 0 ák…
Ha te egy intelligens művelt ember lennél nem írnál ilyen fajta megjegyzést egy Internetes Társasági Fórumba
Olyan valakiről, akit egyáltalán nem ismersz….
Szó szerint ezt írtam Privibe 4 nap múlva találkozunk, addig írogass nyugodtan..
Mert van ott pár lap amit elhozok és útba ejtelek…..
-
magi20
senior tag
válasz
greatchaos #5249 üzenetére
Komolyan ez hihetetlen.
miközben 3-szor leírtam hogy küldje le-és egyszer sem reagált rá,tehát neki ez nem felelt meg,azaz adjuramisten de rögtön kellett volna ezt gondolom megoldani,hogy ő beszambázik a nagykerbe,és fél pillanat alatt,hopp ki is cserélték.
szerintetek ez így működik?
és majd gondolod hogy ő ezután,beírja hogy nemjár.Máskor is felülbíráljátok a pontokat nem,meg mindig beleszóltok hogy ezért,meg azért nem jár.--------valahogy ez már aznap be lett kb-ra vésve:-)
Fura. ebben mi a negatívum????--privátban is,és itt is leírtam,hogy küldje le kicseréltetem neki gyorsabban is,és küldöm is vissza. -
AirBooms
addikt
Tudod, zavar az, hogy már rengeteg üzletet bonyolítottam itt a PH!-n (adtam is, vettem is), s még soha nem volt zűröm senkivel sem. Van is néhény pozitív értékelésem, nulla negatívval - bár közel sem mindenki írt be azok közül, akik elégedettek voltak. Erre jön egy olyan alak, aki még egy épkézláb mondatot sem tud leírni, már van neki negatív értékelése, s folyamatosan hazudozik, illetve tökéletesen az ellenkezőjét állítja annak, ami lezajkott köztünk.
S így válik egy eddig becsületesen és másokat tiszteletben tartó PH-sból egy bemocskolt PH-s... Ennyi az egész,ilyen könnyen megy. Ez nem kicsit bánt! -
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #5249 üzenetére
persze elvileg nem tudunk pontot törölni, mint tudjuk
-
greatchaos
addikt
azt ajánlom, hogy mind bagira, mind pedig varga írja be, hogy nem jár a fekete, akkor kitörlöm. azaz azt írja be, hogy feketének akarta írva, vagy nem. ezt ajánlom. vagy elfogadod, vagy enm, de többet nem tehetek. utána terméeszetesen, ha úgy alakul, akkor ki tom törölni a pontot
-
magi20
senior tag
válasz
greatchaos #5247 üzenetére
Igen,de nem igazán értem tudod,hogy mire fel írtátok be a fekete pontot.
nyílvánosan leírtam a fórumban kb 3-szor,vagy 4-szer hogy küldje le,és kicseréltetem neki,és küldöm is vissza.
az 1 dolog hogy a gart rosszúl tudtam,de ettől még talán nem jár a feketpont.-ezt probáltam nektek leírni privátban,de vhogy nem akartátok megérteni.
egyáltalán nem zárkóztam el a gariztatással kapcsolatban,hisz én is boltban vettem,ergo ha nem adtam volna el,akkor nekem is ugyanúgy gariztatták volna.----azaz engem ezzel kár nem ért volna,maximum a visszaposta,amit elvből nem kértem volna el tőle.
De mindegy ,hagyjuk látom üres fülekre talál a pontozással kapcsolatos problémám,illetve eggyesek elfogultsága,ha valaki leírja a "fekete" szót,akkor az jár is. -
magi20
senior tag
szeretném megkérdezni,hogy a múltkori esetnél,amikor bagira01 kért feketét,mert szerinte én nem gariztatom le a cuccot.--------pár napra rá miután megtudtam hogy sajna tényleg így van,azaz ő nem tudja legariztatni nagykernél ide is többször beírtam hogy innen Pécsről is eltudom intézni.és nem kell hetekre gondolni.
Hozzáteszem ha közzétehetném a priviket elöször bagira01 is kritizálta az ő vevőjét,hogy gondok vannak.,és mi az hogy ciripel.
ebben az esetben megtudhatnám hogy ki írta be a feketét? Poffsoft Greatchaos nem.-tőlük elnézést kérek ha arrogánsan írtam volna nekik,lehet én vagyok a hülye,de tényleg számtalanszor leírtam hogy küldje le,és visszaküldöm neki a jó kártyát.
Köszönöm
-
udi
őstag
Látom még áll a bál...
-
AirBooms
addikt
válasz
swgamer #5240 üzenetére
A kutya nem magarázkodik itt, persze, ha a tények korrekt helyre rakása neked magyarázkodás, akkor valóban ezt teszem... Az pedig, hogy le bírok írni értelmes, összefüggő mondatokat - veled szemben -, az részben adottság, részben tanult tulajdonság. Az, hogy ez neked közel sem megy ilyen jól, nehogy már az én problémám legyen.
Amúgy meg senki nem utasított téged. Nekem az volt a feltételem, hogy csak előre utalás esetén postázom. Te ezt elfogadtad, innentől kezdve utólag ne reklamálj!
Ezenkívül senki sem siettetett, de azt se várd el tőlem, hogy napokig tartogatom neked a procit, ha van rá másik vevő is.
Érdekes, azóta már el is kelt, úgy hogy tegnap utalták a pénzt, ami ma megjelent a számlámon, s én meg már fel is adtam a csomagot. Ezek szerint mégis csak működik ez a verzió ebben az univerzumban...
Ha amiatt vagyok zűrős, mert korrektül lebeszélek emberekkel üzletet, majd azt ennek megfelelően le is bonyolítom, akkor tényleg megérdemlem a fekete pontot, meg mindenféle egyéb átkot is.
Szerintem aki egyszer beszél veled telefonon, annak egyből lejön, hogy mennyire személyiségzavaros, intelligenciával kevésbé megáldott emberke vagy.
Persze ettől még jogod van itt üzletelni, csak ne velem próbálkozz!Mod: amúgy örülök, hogy mégis csak behúzták neked a második fekete (negatív) strigulát is (azt meg csak most tudtam meg, hogy korábbról is volt már egy neked)...
-
greatchaos
addikt
Ph! megbízhatósági oldal eddig frissítve!
-
Iginotus
addikt
Csak hogy a mobil tok ami "gyári csomagolásban uj volt" Belülröl karcos,Vásárlás elött a helyszinen szedd le a foliát, mert kivülröl ne látszott.
-
swgamer
csendes tag
válasz
AirBooms #5239 üzenetére
Ne magyarázkodj már nekem
Mert ez már felesleges és itt a Fórumban ehhez te nagyon értesz úgy látom.......
Részemről 100 %, Lezárt ügy Előre csakis annak utalok, akit már ismerek.....És ez nem lesz másként később sem….
És te szerintem elég zűrös emberke vagy így nem is bánom hogy nem sikerült üzletet kötni
De halisten van itt rajtad kívül olyan is akivel meglehet beszélni a dolgokat és nem utasítgat hogy márpedig utaljak de azonnal ha kell……
További szép napot
-
AirBooms
addikt
válasz
swgamer #5236 üzenetére
Tudtad, hogy nem 100 %, hogy a tiéd lesz a proci, sőt, azt mondtam, valszeg addigra már másé lesz. De te nem bántad, hogy elindulsz, mert bútort is nézni akartál. Ne írd, hogy potyára jöttél volna!
Mellesleg nagyon jól tudtat te azt is, hogy ha ezt nem is, de Ati007-ét meg fogod venni! Úgyhogy ne problémázz már itt a 20k-s útiköltségeddel!
Csak magadnak köszönheted, hogy végül is nem postán kaptad meg a procit, hanem plusz 20k-ért! Sőt, ha az eredetiekhez tartod magad, akkor már csütörtökön(!) nálad lett volna az én procim, mert én nem postával, hanem GLS-sel küldtem volna, úgy, hogy a költségeket én álltam volna! Ezt is jól tudtad!
Szóval csak magadnak tehetsz szemrehányást a bénázásért, a töketlenledésért és a kavarásért! -
tothl
addikt
válasz
AirBooms #5231 üzenetére
Tökéletesen igazad volt a leírtak alapján. Alap, ha akarok venni valamit, és valamiért nem tudom tartani magam a megbeszéltekhez, akkor azonnal jelentkezem, és egyeztetek az eladóval, hogy mi legyen. Fordítva ugyanez. Ha valakivel csak a nyűg van és kamuzik össze-vissza, és van más jelentkező, azonnal el kell adni, nincs ezzel semmi gond.
Egyébként is félelmetesnek tartom ezeket a "majd utalok, nem utalok, nem vagyok ott idoben es a masik csak var, foloslegesen megy oda, rossz cuccal verem at, stb." sztorikat.
És utána még a hibás félnek áll följebb, és irkálják itt az össze-vissza csapongó, se füle se farka, senkit nem érdeklő magyarázkodásaikat.
Pedig elég lenne egy rövid mondat is : - Bocsánat, többet nem fordul elő.Szerencsére velem még nem volt ilyen, remélem nem is lesz, egyik oldalon sem.
-
beltram
tag
válasz
swgamer #5228 üzenetére
Nem szeretnélek minősíteni, de ha nem is kapsz feketét, ebből a hozzászólásból mindenki eldöntheti, hogy érdemes veled üzletelni, vagy sem. (én mellesleg csak akkor zárom a hirdetéseimet, ha a vevő visszajelzett, hogy tökéletesen működik az áru, nem akkor, amikor a pénz a zsebemben van.)
-
magi20
senior tag
adjatok nekem.-már úgyis megszoktam.
szeretném megkérdezni,hogy a múltkori esetnél,amikor bagira01 kért feketét,mert szerinte én nem gariztatom le a cuccot.--------pár napra rá miután megtudtam hogy sajna tényleg így van,azaz ő nem tudja legariztatni nagykernél ide is többször beírtam hogy innen Pécsről is eltudom intézni.és nem kell hetekre gondolni.
Hozzáteszem ha közzétehetném a priviket elöször bagira01 is kritizálta az ő vevőjét,hogy gondok vannak.,és mi az hogy ciripel.
ebben az esetben megtudhatnám hogy ki írta be a feketét? Poffsoft Greatchaos nem.-tőlük elnézést kérek ha arrogánsan írtam volna nekik,lehet én vagyok a hülye,de tényleg számtalanszor leírtam hogy küldje le,és visszaküldöm neki a jó kártyát.
-
AirBooms
addikt
válasz
swgamer #5228 üzenetére
1. Miért vagyok kapzsi?
2. Lehet utalni pénteken 3óra után is, én is szoktam, ugyanis létezik internetbank is, én is rendelkezem ilyen szolgáltatással - pár napja éjjel utaltam egy E-bay liciten nyert cuccra.
3. Azért nem zártam még a topikot, mert a pénzt még nem kaptam meg, s a csomagot még nem küldtem el, csupán kaptam emailben a vevőtől egy átutalási igazolást. A te kavarásod miatt már csak akkor hiszem, hogy lezárhatom a topikot, ha valóban megtörtént az adásvétel. Különben meg semmi közöd nincs ahhoz, hogy mikor zárom le a saját hirdetésem.
4. 22-én azt írtad nekem privátban, hogy másnap délelőtt utalsz.
23-án egész nap nem történt semmi, majd mikor rádtelefonáltam, nem vetted fel. Este 19.31-kor kaptam tőled egy rövid lecsesző privit, hogy mit képzelek, hogy újra árulom a procit (pedig te nem teljesítetted az ígéreted). Még aznap este 22.45-kor megígérted, hogy másnap 13 óráig utalsz, mert ha nem, akkor másnak adom el a procit (ugyanis volt rá egy másik vevőm).
24-én, másnap, egész nap nem lehetett téged elérni, több sms-t írtam neked, s hívtalak is többször. Mivel semmire sem válaszoltál, így újra árulni kezdtem - de a korábbi vevőm már vett egy Q66-ot. 25-én, azaz péntek délután csörgött a telefonom, s lecsesző hangnemben elmagyaráztad, hogy milyen szemét vagyok, mert megint árulom a procit, s hogy mennyire beszennyeztünk itt téged Ati007-tel. Ide én azután írtam, hogy Ati007 privátban írt nekem egy levelet, hogy óvakodjak tőled, mert már napok óta őt is hülyíted, s kéne neked osztani mindkettőnk részéről egy fekete pontot. Délután 14.50-kor megint felhívtál, hogy 15 óráig esküszöl, hogy elutalod a pénzt. Ekkor mondtam neked, hogy ezt kétlem, mert erre mindössze 10 perced lenne (s a bankod bezár háromkor - ezt mondtad). Akkor kitaláltad, hogy felautózól Debrecenből, mert amúgy is konyhabútort kel nézned, s személyesen fizeted ki nekem a procit s veszed át tőlem. Erre én azt válaszoltam, hogy csak abban az esetben lesz ez így, ha közben egy új, másik vevő (Hódmezővásárhelyi) nem utalja el addig a pénzt. Ő tőle 17 óra körül kaptam meg egy emailben azt az igazolást, hogy utalt, ezután küldtem neked az sms-t, hogy sajnos erről lekéstél.Mivel tudtad, hogy nem biztos, hogy tiéd lesz a proci, s nem csak emiatt jöttél fel Pestre (hanem a konyhabútorért is), így ne kérd rajtam számon az utazási költségedet, meg az idődet! Jól tudtad, mit vállasz be! S hogy miért csak akkor értél ide? 15 órakor még azt mondtad nekem a telefonban, hogy azt a 200 kilométert te 1,5 óra alatt meteszed, semmiség az egész. Most meg már 240 kilométerről beszélsz, meg arról, hogy te nem vagy rakéta.
Tudod, az a legnagyobb baj veled, hogy összevissza beszélsz. Miattad elveszettem egy biztos vevőt, mert neked tartogattam a procit egy egész napon keresztül, holott te fel sem vetted a telefonodat, és az sms-ekre sem válaszoltál. Ez pedig már a második ultimátum volt neked. Miattad kiszedtem a gépemből a procit, becsomagoltam és megcímezve várt téged a polcon. Te meg szartál az egészre nagy ívben.
Majd mikor előkerültél, lecsesztél, hogy miért árulom újra a procit (olyan voltál, mintha egy egész nap kimaradt volna nálad), meg hogy neked mindenképpen az enyém kell, mert Ati-énak nincs garija se, meg doboza sem, s hogy az enyém mennyivel jobb vétel.Engem az nem érdekel, hogy végül az övét vetted meg, mert szerencsére a második komoly vevőmet már nem hagytam, hogy elcseszd, de hagyd abba hazudozást és az összevissza beszélést. Ha valaki meghallja a hangod a telefonban, egyből egy személyiségzavaros, összevissza beszélő, minden pillanatban mást állító ember rajzolódik ki előtte.
Nem érdekel, ha nem kapsz fekete pontot, de engem messze kerülj el a jövőben! Nem állítom, hogy csaló vagy, de komoly személyiségzavarokkal küzdesz, s nekem erre nincs most kapacitásom!
-
swgamer
csendes tag
válasz
AirBooms #5225 üzenetére
AirBooms
15 órakor beszéltünk Az sms 17 órakor küldted mikor már ott voltam
Mégis szerinted, mit kellet, volna reagálnom így is Beszéltünk legalább 30 percet, És mindig én hívtalak így szerintem Itt kárt csak te okoztál nekem
A topik meg nincs lezárva IME vagy ezt is, elfelejteted??????
23.30 Az idő És itt azt írod [HA BIZTOS LESSZ!!!]
Ha átutalták a Pénzt Akkor miben nem vagy Biztos Látod megint Hazudtál....
Na részemről ennyi....
-
swgamer
csendes tag
válasz
AirBooms #5225 üzenetére
AirBooms
itt teljesen egyedül te vagy a megbízhatatlan ugyan is ma megbeszéltük hogy nem utalok előre senkinek inkább érte megyek.
Megbeszéltük hogy
15 órakor megyek érte te viszont eladtad másnak és kültél egy SMS 17 órakor úgyhogy szerintem csak te tehetsz erről a helyzetről mert kapzsi vagy …..Elvittem volna a tiedet is úgyhogy fogjál vissza szerintem és gondolkozz el..Debrecen Pest 240 Km És Autoval mentem nem rakétával....ugy hogy kell 2 ora az utra
Csak te ugy gondoltad hogy most ki cseszel velem és kamuzol itt szerintem azzal is hogy eladtad.....Pénteken 3 óra után utalni
Nem lehet szerintem.......
Ja és nem csak a te procid kellet volna nekem hanem az Ati007 é is De Még az a szerencse hogy ő korekt volt veled ellentétben
Itt jegyzem meg Hogy 2 Lapot is vettem Persze gond ott sem volt
Mert nem te vagy az egyetlen akitől már Pesten vásároltam…..De hálisten kevés ilyen van ott mint TE!!!
Csak te nagyképű megbízhatatlan és szerintem ráadásul gerinctelen is.............
Ugyan is azt mondtad hogy eladtad Csak akkor meg nem tudom hogy miért árulod
Szerintem 2 közül te vagy a Komolytalan És ráadásul még kicsit hazudós vagy nem
2„hét múlva megyek, megint Majd fussunk már össze egy pillanatra ok…….
Szóval a fekete pötty az neked is jár szerintem............
-
joergie
őstag
G. Dealer
Óva intek mindenkit a vele való üzleteléstől. Megbízhatatlan, levegőbe beszél.
-
AirBooms
addikt
Én nem vonnám vissza, mert egyszerre tárgyalt mindkettőnkkel, s ezért nekem azt mondta (hogy szerinte az én procim a jobb vétel, s neki tutira ez kell), hogy az én procimért indul el fel Pestre (miután lecseszett, hogy mit képzelünk itt mi, s hogy miért feketítjük be. Aztán persze rájött, hogy csak magának köszönheti ezt a helyzetet, mert miután nem küldtük el neki pancser módjára előre a procit, beszüntette velünk a kommunikációt). Csakhogy közben nálam bejelentkezett egy másik srác is, aki elutalta a proci árát, ezét én írtam swgamernek egy sms-t, hogy sajnos már nem tudom neki eladni (hiába indult el érte), mert annyit kavart, hogy közben más már elutalta rá a pénzt. Válasz persze erre sem jött, s közben elment megvenni Ati007 QX-ét.
Ati007 bizniszének persze örülök, de én ennek a srácnak már jó szívvel nem adtam volna el ezt a frankó kis prockót - ezt el is mondtam swgamernek - mert két napon kereszutül több eladóval is (leaglább 3-mal) egyszerre kavart, s közben mindig neki állt feljebb!
Szóval a fekete pötty jár a részemről! -
Abri
senior tag
PzJager- FEKETE pont.
Átkúrta a fejem. Volt egy vacsi új Gigabyte Ep35-DS4 lapja,amit lebeszéltem vele. Utaltam pénzt egy pesti ismerősnek,aki másnap átvette volna,de ő meg eladta és baszott szólni.
Csak a hírdetésben láttam h elkelt. Azt írta h hoz még.
Telefonon is beszéltem vele,aztmondta nézzek ki lapokat amik teccenek és mond rá árat.
Ez volt múlthéten.
Nemrég megint hívtam. Válasz: eddig nem melóztam,de ma frissítem az árakat,teszek fel megint hírdetést,figyeld.Nekem elég is ennyi........
-
AMD Power
titán
Hála Istennek nekem még nem volt problémám itt senkivel.
-
AirBooms
addikt
Továbbra sem értelek!
Ő volt az egyetlen jelentkező, de napokig csak ígérgetett, s mindenféle kifogással jött, hogy miért nem tudott utalni, de mindig rimánkodott, hogy ne adjam el a procit, mert neki nagyon-nagyon kell!
Mit kellet volna másképp tennem?Mert asszem az egyetlen logikusat tettem: nem küldtem el neki a procit!
Fogalmam sincs, mi a bajod ezzel? -
I_Am
veterán
A jelenlegi totyikot elkezdem átnyálazni és kigyűjteni a felhasználókat.
-
Weaver
senior tag
válasz
AirBooms #5214 üzenetére
Postázással szeretne vásárolni, de több napig húzza a dolgot, mindig csak ígérget, hogy utal, meg rimánkodik, hogy el ne adjuk a cuccost másnak, de a végén persze csak nem küldi a lóvét. Aztán nem válaszol semmire sem, se telefon, se sms, se privát.
ne értetlenkedj már, hát mire írtam volna !?
-
Weaver
senior tag
válasz
AirBooms #5208 üzenetére
nem akarok okoskodni, de az üzlet a pénzről szól. sokan nem értenek ezzel egyet, de szvsz az első általad jónak tartott ajánlatra bólintani kell, és egyből eladni. mivel eladni akarjuk a cuccost, nem tárolgatni, meg ígérgetéseket hallgatni. pl eligéred vkinek, de közben befut egy jobb ajánlat, korrekten szólni kell, hogy elkelt a cucc. ez nem inkorrektség! lényeg, h minnél hamarabb a pénzedhez juss.
az a gáz, h ha nem szólsz időben a másiknak (többieknek) h elkelt a cucc. -
AirBooms
addikt
Szintén óvaintek mindenkit swgamer-től!
Az indok hasonló, mint amit Ati007 leírt.
Postázással szeretne vásárolni, de több napig húzza a dolgot, mindig csak ígérget, hogy utal, meg rimánkodik, hogy el ne adjuk a cuccost másnak, de a végén persze csak nem küldi a lóvét. Aztán nem válaszol semmire sem, se telefon, se sms, se privát.
Nagyon bűzlik, hogy arra megy ki nála, hogy valaki a nagy huzavonában elöbb küldi el neki a cuccost, mint hogy ő utalna, de akkor valszeg sosem kapnánk érte pénzt.Nagyon óvakodjatok tőle! Sőt szerintem, figyelni kéne, mert szerintem más néven hamarosan újra fog regisztrálni!
-
User64476
őstag
Szeretném NEM AJNÁNLANI] JANESZKA83-t. Semmi extra: tutikell, 100%, hívni foglak, MSNre felvettem, megbeszéltük, azóta sem láttam a srácot...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
easylite #5193 üzenetére
Segítenék!
Attól hogy valakinek nincs számlaszáma, még el lehet intézni az ilyesmit!Ha például annak, akinek a pénzt küldeném (és tudom a nevét és számlaszámát is) az "LFS"-Banknál van számlája akkor, besétálunk bármelyik "LFS"-Bank kirendeltségbe és ott PÉNZTÁRI BEFIZETÉS címszóval a névre és számlaszámra rátehetem a pénzt, ami azonnal a címzett számlájára kerül.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest