Aktív témák
-
box
újonc
válasz
Sylar76 #11977 üzenetére
Hi
Kiegeszitenem a tortenetet az en szemszogembol is. Sylar76 Pesten lakik, en Pecsen. A tunerkartyat egy ismerosom vitte el neki szemelyesen. Amikor jelezte nekem, hogy nem mukodik a tuner a gepeben , azonnal elkezdtem szervezni a visszavetelt. A mai napig a kartya ugyeben osszesen 36 uzenet volt kettonk kozott osszesen, mig telefonon egy-egy alkalommal hivtuk egymast. Ket alkalommal tudtam szemelyes talalkozot szervezni. Elso alkalommal Sylar76 elutazott, de csak aznap hajnalban irt errol, amit nem olvastam, igy mar nem tudtam mas napra atszervezni az utazast. Kovetkezo heten egy baratomat kertem meg arra, hogy talakozzanak, de megint nem jott ossze a talakozo, mivel a baratom nem tudott egyeb elfoglaltsaga mellett idot szakitani erre. A harmadik talalkozo szervezese folyamatban van. Ismerosom rokona dolgozik Pesten , mar eljuttattam hozza Sylar76 elerhetoseget, remelem a heten lezarhatjuk az ugyet.
Reszemrol tehat csak akkor tekintem befejezettnek az uzletet, ha a kartya visszavetele megtortent.
Box
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- DOOM - The Dark Ages
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest