- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Egér probléma
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
DJGABI #25770 üzenetére
Mikor modelleztem, akkor a tárolási fesszel annyit nem foglalkoztam. Helytelen lehet, de soha nem volt semmi gondom ebből, nem merült jobban az akku, nem nőtt meg a belső ellenállása, semmi gondom nem volt vele hogy feltöltve tároltam.
Hűtős tárolás is szerintem hülyeség, soha nem tároltam hűtőbe a lipot, és még sem volt semmi gondom még nyáron sem. Pedig volt 3-4 márkájú akkum is, 1-2-3 cellásak is attól függően hogy mibe használtam, de hibátlan volt.Ja és kimaradt egy fő kérdés ami számomra (kezdőként) nagyon fontos. Mit csináljak ha nem lövi ki a bb-t? Ha a tárba akad el, nyilván az nagyobb szerencse, de ha a fegyverbe akkor milyen lehetőségem van arra hogy kiszedjem a golyót? Csak az hogy teljesen szétszedem a fegyvert és úgy?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- LEGO klub
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest