- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
devpernull #2579 üzenetére
Nekem is megy a kezdetek óta hibátlanul a wifi a Tornados-on...
@stmiklosi: három betűs navi nincs androidra hivatalosan (illetve, mintha most már lenne egy béta...) Csak szólok, mielőtt valaki bannolna!
-
stmiklosi
tag
válasz
devpernull #2579 üzenetére
Szevasz!
Ainol2-öm WiFije kiválóan teljesít kezdetek óta (és sokszoros ROM cserét követően, de a cserebere a kernel szintű Bluetooth kezelés elérése volt, ami sikerrel járt és fogadja a Bluetoothos GPS vevő jelét, így fut az IGO navigáció rajta), egy javítási lehetőség van, ami a hardver részt illeti, erről már "ejtettem szót" a 2501hsz.ben.
Került rá az első időkben ROM "keresés" közben 3 olyan is, ahol egyszerűen nem volt a WiFi "kapcsolható", persze mentek a levesbe.
Ezzel lehet a sugárzási/vételi tulajdonságokat javítani. Nekem nem volt rá szükségem.
Ez a javítás csak akkor működik, ha közvetlen a router WiFi antennája mellett hibátlanul működik a tablet,
Még valami: mivel a legtöbb router defaultban a 6-os csatorna környékén üzemel, és nálam pl. a környékbeliek is mind ott "járnak", értelemszerűen zavarják/zavarjuk egymást. Célszerű a router WiFijét áttenni 10-11 csatorna környékére. Így idegen "csatornamentes" környezetet lehet eszközeink számára biztosítani.
A linkelt videon egyébként oroszunk szintén WiFi "javítást csinál, de másképpen.Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest