- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Nem tudom megítélni, hogy mennyire átverés és lufi.
Mindenütt tolják azt, hogy hű de mindent is tud generálni ai, de lehet szemfényvezsztés a többsége, hogy befektetéseket szerezzenek. Majd idővel kiderül.A nocode is nagyon ment egy időben, de az sem váltotta meg a világot.
-
ha3flt
tag
Próbálok tájékozódni ebben is, hogy mire lesz alkalmas a mesterkélt intelligencia a programozásban és annak melyik területein, de nem tudtam még túl sokat kisütni a különféle munkákból, persze több elméleti anyagot is kellene keresgélni, csak közben élni sem árt egy kicsit, ill. még csak most forr ki sok minden szerintem. Az "általános célú" ChatGPT is be tud segíteni sok mindenbe, lassan fél éve vagyok már előfizető, de fogalmam sincs, meddig lehet majd eljutni vele a közeljövőben (különösebb hw-fejlődés nélkül is).
Talán más megközelítés kell: domain specifikus nyelvet, annak a kiszolgáló kódját lehetne előállíttatni vele, és abban utána manuálisan könnyedén legyárható a kívánt szoftver...
-
buherton
őstag
Erre kíváncsi lennék, hogy hogyan fejezi be. Nincs esetleg valami demó erről? Mostanában kezdtem el játszni a GH Copilottal, de az egy picit más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest