- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Nem tudom megítélni, hogy mennyire átverés és lufi.
Mindenütt tolják azt, hogy hű de mindent is tud generálni ai, de lehet szemfényvezsztés a többsége, hogy befektetéseket szerezzenek. Majd idővel kiderül.A nocode is nagyon ment egy időben, de az sem váltotta meg a világot.
-
ha3flt
tag
Próbálok tájékozódni ebben is, hogy mire lesz alkalmas a mesterkélt intelligencia a programozásban és annak melyik területein, de nem tudtam még túl sokat kisütni a különféle munkákból, persze több elméleti anyagot is kellene keresgélni, csak közben élni sem árt egy kicsit, ill. még csak most forr ki sok minden szerintem. Az "általános célú" ChatGPT is be tud segíteni sok mindenbe, lassan fél éve vagyok már előfizető, de fogalmam sincs, meddig lehet majd eljutni vele a közeljövőben (különösebb hw-fejlődés nélkül is).
Talán más megközelítés kell: domain specifikus nyelvet, annak a kiszolgáló kódját lehetne előállíttatni vele, és abban utána manuálisan könnyedén legyárható a kívánt szoftver...
-
buherton
őstag
Erre kíváncsi lennék, hogy hogyan fejezi be. Nincs esetleg valami demó erről? Mostanában kezdtem el játszni a GH Copilottal, de az egy picit más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Parfüm topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest