Hirdetés
Aktív témák
-
rétisün
veterán
az elképzelés jó, hogy össze lehetne hsonlitani az agp-s, pci-e-es konfigokat, de: sztem, ha valaki (mint pl. én is, agp-ről pci.e.re vált, akkor általában már erősebb vga-t vesz, mint amilyent az agp-s konfigjában használt. persze lehet hogy tévedek, elképzelhető hogy mondjuk az alaplap-csere után nincs annyi pénze, hogy erősebb vga-t vegyen, olyankor meg vesz egy hasonló kategóriájut, mint volt, de sztem azért nem ez a jellemző. persze ha ugyanolyan árkategóriáról beszálünk, az megin más tészta, csak ugye nem lehet összehasonlitani egy kártyát,ami egy éve mondjuk 30-40000 ft volt, egy jelenleg ugyanennyiért kaphatóval.....
[Szerkesztve] -
-
Abs75
csendes tag
Szeretném ha ez egy jó kis teszt fórum lenne.Szerintem sokan kváncsiak lennének ilyen tipusú öszehasonlitások eredményeire.Ja és lenne egy szakmai kérdésem:15.000 Ft körül szeretnék karit venni,elsödleges szempont a játékbeli teljesitmény.Radeon/GF? Agp/PciE?
Most egy Radeon 9600 SE-m 128MB*vel van,ami szerintem már kiöregedett,és ezt szerintem már lepipálná egy ilyen árkategoriájú kártya.Köszi elörre is a tippeket.Bye
Aktív témák
- Macska topik
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- League of Legends
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A 15000Ft pedig nagyon karcsú, ha előtérbe helyezed a játékbeli teljesítményt.
Az alsó határ talán egy 6600GT ami kb 25-30k, de ettől se várj csodát.