- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
djyangce
tag
Sziasztok!
Idő közben gépet váltottam. A régi gépet szétszedve kivettem az alaplapot, gondosan kitisztítottam a házat és a jobb megismerés végett teljesen átnéztem az alaplap leírását és az alaplapot közelről. Rá kellett jönnöm, hogy a cég, ahol vettem a gépet tévedésből default 3.40V-on hagyta az AGP feszültségét.
Azt hiszem ettől halt meg a kártya.
Yangce -
Sidaries
őstag
Hát fizikásilan biztosan nem az Agp-ről megy. Ha az Agp portodon kifekszik néhány pöcök akkor az egyáltalán nem fogja zargatni az alaplapi kártyát. Egyébként szerintem azért nem lehet egyszerre a kettőt használni, mert választani kell. Vagy ez vagy az. Nem tudom ezek, hogyan vannak felépítve, de gondolom egy irq meg miegyéb és biztonsági okokból nem engedi a kettőt együtt. Egyébként nem biztos, hogy olcsóbb az új kártya. Próbáld ki máshol, addig nem lehet biztosat mondani.
-
-
djyangce
tag
Bar, ha az AGP port a rossz, akkor az alplapi AGP videokartya miert muxik?
-
djyangce
tag
Hello mindenkinek!
A gondom a következő:
Ket hetig tavol voltam otthonrol (gep kihuzva). Ezutan ujra bekapcsoltam es valmilyen oknal fogva nem jelent meg kep (lehetett mindig hallani, hogy a rendszer felall). Aztan kb. 10 perc vakhasznalat utan megindult. A monitor jonak bizonyult, mert mas geppel mukodik. Par hetig ilyen felfutes utan mindig mukodott is a gep. Aztan egyszer csak semmi. Szerencsemre van alaplapi videokartya is, ezert hasznalni egyelor tudom a gepet, de zavar, hogy az AGP-s kartya nem muxik (ASUS V7100).
Az a helyzet, hogy mas kartyakkal is hallottam ilyen problemat mar, mas alaplapokkal. Lehet, hogy ez valamilyen AGP specifikus hiba?
Elore is koszi, Yangce
(Masik gepben meg nem probaltam ki a kartyat. Lehet, hogy az AGP port a rossz)
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Philips 499P9H/00 Monitor
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest