- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
Aktív témák
-
djyangce
tag
Sziasztok!
Idő közben gépet váltottam. A régi gépet szétszedve kivettem az alaplapot, gondosan kitisztítottam a házat és a jobb megismerés végett teljesen átnéztem az alaplap leírását és az alaplapot közelről. Rá kellett jönnöm, hogy a cég, ahol vettem a gépet tévedésből default 3.40V-on hagyta az AGP feszültségét.
Azt hiszem ettől halt meg a kártya.
Yangce -
Sidaries
őstag
Hát fizikásilan biztosan nem az Agp-ről megy. Ha az Agp portodon kifekszik néhány pöcök akkor az egyáltalán nem fogja zargatni az alaplapi kártyát. Egyébként szerintem azért nem lehet egyszerre a kettőt használni, mert választani kell. Vagy ez vagy az. Nem tudom ezek, hogyan vannak felépítve, de gondolom egy irq meg miegyéb és biztonsági okokból nem engedi a kettőt együtt. Egyébként nem biztos, hogy olcsóbb az új kártya. Próbáld ki máshol, addig nem lehet biztosat mondani.
-
-
djyangce
tag
Bar, ha az AGP port a rossz, akkor az alplapi AGP videokartya miert muxik?
-
djyangce
tag
Hello mindenkinek!
A gondom a következő:
Ket hetig tavol voltam otthonrol (gep kihuzva). Ezutan ujra bekapcsoltam es valmilyen oknal fogva nem jelent meg kep (lehetett mindig hallani, hogy a rendszer felall). Aztan kb. 10 perc vakhasznalat utan megindult. A monitor jonak bizonyult, mert mas geppel mukodik. Par hetig ilyen felfutes utan mindig mukodott is a gep. Aztan egyszer csak semmi. Szerencsemre van alaplapi videokartya is, ezert hasznalni egyelor tudom a gepet, de zavar, hogy az AGP-s kartya nem muxik (ASUS V7100).
Az a helyzet, hogy mas kartyakkal is hallottam ilyen problemat mar, mas alaplapokkal. Lehet, hogy ez valamilyen AGP specifikus hiba?
Elore is koszi, Yangce
(Masik gepben meg nem probaltam ki a kartyat. Lehet, hogy az AGP port a rossz)
Aktív témák
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.30
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest