Hirdetés
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
Aktív témák
-
djyangce
tag
Sziasztok!
Idő közben gépet váltottam. A régi gépet szétszedve kivettem az alaplapot, gondosan kitisztítottam a házat és a jobb megismerés végett teljesen átnéztem az alaplap leírását és az alaplapot közelről. Rá kellett jönnöm, hogy a cég, ahol vettem a gépet tévedésből default 3.40V-on hagyta az AGP feszültségét.
Azt hiszem ettől halt meg a kártya.
Yangce -
Sidaries
őstag
Hát fizikásilan biztosan nem az Agp-ről megy. Ha az Agp portodon kifekszik néhány pöcök akkor az egyáltalán nem fogja zargatni az alaplapi kártyát. Egyébként szerintem azért nem lehet egyszerre a kettőt használni, mert választani kell. Vagy ez vagy az. Nem tudom ezek, hogyan vannak felépítve, de gondolom egy irq meg miegyéb és biztonsági okokból nem engedi a kettőt együtt. Egyébként nem biztos, hogy olcsóbb az új kártya. Próbáld ki máshol, addig nem lehet biztosat mondani.
-
-
djyangce
tag
Bar, ha az AGP port a rossz, akkor az alplapi AGP videokartya miert muxik?
-
djyangce
tag
Hello mindenkinek!
A gondom a következő:
Ket hetig tavol voltam otthonrol (gep kihuzva). Ezutan ujra bekapcsoltam es valmilyen oknal fogva nem jelent meg kep (lehetett mindig hallani, hogy a rendszer felall). Aztan kb. 10 perc vakhasznalat utan megindult. A monitor jonak bizonyult, mert mas geppel mukodik. Par hetig ilyen felfutes utan mindig mukodott is a gep. Aztan egyszer csak semmi. Szerencsemre van alaplapi videokartya is, ezert hasznalni egyelor tudom a gepet, de zavar, hogy az AGP-s kartya nem muxik (ASUS V7100).
Az a helyzet, hogy mas kartyakkal is hallottam ilyen problemat mar, mas alaplapokkal. Lehet, hogy ez valamilyen AGP specifikus hiba?
Elore is koszi, Yangce
(Masik gepben meg nem probaltam ki a kartyat. Lehet, hogy az AGP port a rossz)
Aktív témák
- LG 32MR50C-B Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest