Hirdetés
Aktív témák
-
djyangce
tag
Sziasztok!
Idő közben gépet váltottam. A régi gépet szétszedve kivettem az alaplapot, gondosan kitisztítottam a házat és a jobb megismerés végett teljesen átnéztem az alaplap leírását és az alaplapot közelről. Rá kellett jönnöm, hogy a cég, ahol vettem a gépet tévedésből default 3.40V-on hagyta az AGP feszültségét.
Azt hiszem ettől halt meg a kártya.
Yangce -
Sidaries
őstag
Hát fizikásilan biztosan nem az Agp-ről megy. Ha az Agp portodon kifekszik néhány pöcök akkor az egyáltalán nem fogja zargatni az alaplapi kártyát. Egyébként szerintem azért nem lehet egyszerre a kettőt használni, mert választani kell. Vagy ez vagy az. Nem tudom ezek, hogyan vannak felépítve, de gondolom egy irq meg miegyéb és biztonsági okokból nem engedi a kettőt együtt. Egyébként nem biztos, hogy olcsóbb az új kártya. Próbáld ki máshol, addig nem lehet biztosat mondani.
-
-
djyangce
tag
Bar, ha az AGP port a rossz, akkor az alplapi AGP videokartya miert muxik?
-
djyangce
tag
Hello mindenkinek!
A gondom a következő:
Ket hetig tavol voltam otthonrol (gep kihuzva). Ezutan ujra bekapcsoltam es valmilyen oknal fogva nem jelent meg kep (lehetett mindig hallani, hogy a rendszer felall). Aztan kb. 10 perc vakhasznalat utan megindult. A monitor jonak bizonyult, mert mas geppel mukodik. Par hetig ilyen felfutes utan mindig mukodott is a gep. Aztan egyszer csak semmi. Szerencsemre van alaplapi videokartya is, ezert hasznalni egyelor tudom a gepet, de zavar, hogy az AGP-s kartya nem muxik (ASUS V7100).
Az a helyzet, hogy mas kartyakkal is hallottam ilyen problemat mar, mas alaplapokkal. Lehet, hogy ez valamilyen AGP specifikus hiba?
Elore is koszi, Yangce
(Masik gepben meg nem probaltam ki a kartyat. Lehet, hogy az AGP port a rossz)
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- EAFC 26
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27BG400EUXEN ) 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652VAUXEN) WQHD 100HZ GAMER PRÉMIUM MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest