Hirdetés
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen SSD-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DUNE médialejátszók topicja
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sazsi
kezdő
A Google Playes képek alapján nem tűnik túlságosan érdekfeszítőnek. Leginkább ugyanolyan basic telefonos játéknak, mint amilyenekkel meg van töltve az áruház
-
hunluki
senior tag
Pedig én is reménykedtem picit. Alapvetően nem vagyok egy mobil gémer, de régen alma adott csomó játékot ingyen és azokból volt pár amivel tök jól elvoltam tableten.
Valószínűleg el is engedem ezt a mobil géming vonalat, a gyógyír egy ősrégi celeronos thinkpad lett amire feltettem egy XP-t és azon játszom a régi játékokat (netet sose lát). Életem legjobban elköltött 5000 forintja volt
Nyilván olyanokról van szó amik az én gyerekkoromban mentek, age of széria, imperium galactica 2, knights and merchants, cnc széria eleje, rollercoaster tycoon, warcraft 3 és hasonszőrűek. Lehet csak a retro, de hosszú órákra oda tudok zombulni eléMég a sims2-t is elviszi minimumon, párom elé leraktam csak kíváncsiságból, hajnali 3-ig tolta úgy hogy közbe végigröhögtük az egészet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MikeWazowski #1 üzenetére
Túl sok reményed ne legyen, vannak kint early access videók róla. Szokásos mobilszemét AoE skinnel.
-
MikeWazowski
veterán
Kíváncsian várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest