Hirdetés
- Fórumok
- Hűtés, házak, tápok, modding
- Aerocool ht 101
- (téma lezárva)
- Őrült tempóban építi gyárait a TSMC
- Blogjában leplezte le a 12V-2x6 tápkonnektor hibáját a Corsair
- Házimozi belépő szinten
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Apple asztali gépek
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Milyen széket vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
-
Kriza
őstag
-
pg012345
senior tag
-
Petie
veterán
-
pg012345
senior tag
-
Petie
veterán
-
pg012345
senior tag
-
Petie
veterán
-
pg012345
senior tag
valaki adhatna 5letet hogy mivel hogyan szigetekjem le a proci körül lévő cuccokat
-
pg012345
senior tag
vettem egy peltier elemet ha megjön az alaplaom írok mit tud remélem brutál lessz képeket meg adatokat is fogok csinálni

-
Petie
veterán
-
jakewyler
senior tag
-
pg012345
senior tag
-
jakewyler
senior tag
-
pg012345
senior tag
hello
kb egy hónapja én is nagy cpu hűtő keresésbe merültem és ezek között gondolkodtam:
aerocool ht 101,zalman 7000B Cu Led,Zalman 9500Led
Elég sok teszteket végig olvastam legjobban a 9500Led tecccet de azt kizártam az ára miatt...
Aztán maradt a 7000B Cu meg a Aerocool ph-s teszteket végignéztem és a zalman 7000B ilyen 5-8C jobb eredményeket kapot...Így hát megvettem ezt a zalmant 2,8 intelre és 26C tartja,amikor meg tölt 29 és tegnap felhúztam a karit 3,2-re és még most is alap:29C töltésbe pedig 32C.Szal ha egy jobb minőségi hűtőt akarsz 2évre akkor ilyet veszel és a Aerocool-ra nem is kell csak 2k dobnod
igen ez is jó Zalman CNPS 7000B-CU te mennyiért vetted?? hol nekem olcsón kéne

-
jakewyler
senior tag
hali mindenkinek ezt a topicit azért nyitottam mert most tervezem egy ilyen hűtő vételét és véleményt szeretnék kérni meg biztos sok embernek van ilyene és társaloghatunk róla sok jót halottam róla socket a 462 lefogatás egy pár adatra kiváncsi lennék remélem jó kis topic lessz
ja meg full réz meg világítós a ventije mindjárt keresek képeket nagyon tetszik
[Szerkesztve]hello
kb egy hónapja én is nagy cpu hűtő keresésbe merültem és ezek között gondolkodtam:
aerocool ht 101,zalman 7000B Cu Led,Zalman 9500Led
Elég sok teszteket végig olvastam legjobban a 9500Led tecccet de azt kizártam az ára miatt...
Aztán maradt a 7000B Cu meg a Aerocool ph-s teszteket végignéztem és a zalman 7000B ilyen 5-8C jobb eredményeket kapot...Így hát megvettem ezt a zalmant 2,8 intelre és 26C tartja,amikor meg tölt 29 és tegnap felhúztam a karit 3,2-re és még most is alap:29C töltésbe pedig 32C.Szal ha egy jobb minőségi hűtőt akarsz 2évre akkor ilyet veszel és a Aerocool-ra nem is kell csak 2k dobnod
-
nemtommi
senior tag
-
pg012345
senior tag
senkinek nincs eladó??
-
pg012345
senior tag
igen az se hátrány hogy szép nekem is tetszik jól fog mutatni a barcimon

-
dtss
tag
Hi
Nekem is ilyen hűtőm van kb. 1,5 éve és nagyon tuti kis darab.
Nálam már más ventilátor van rajta. Alapon 30-33 fok terhelve 45-50, egy 3500 (2200MHz) Venice proci 3800-asra (2420MHz) húzva. A venti 2400-el pörög.
Egyszóval nekem nagyon bejőtt és szépen mutat a plexi házamban.

-
szatocs
őstag
hali mindenkinek ezt a topicit azért nyitottam mert most tervezem egy ilyen hűtő vételét és véleményt szeretnék kérni meg biztos sok embernek van ilyene és társaloghatunk róla sok jót halottam róla socket a 462 lefogatás egy pár adatra kiváncsi lennék remélem jó kis topic lessz
[Szerkesztve]Az igazat megvallva:
[link] -
didyman
őstag
Barton 11x200, 1,42V: 33-45 fok, terheléstől függően, a hangos, b*ziledes gyári venti helyett egy Coolink SAF-valahányas hűti, ami maximum 1400-at fordul.
-
pg012345
senior tag
beszélhetünk másikról is

-
pg012345
senior tag
senki??

-
pg012345
senior tag
-
pg012345
senior tag
-
pg012345
senior tag
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Hűtés, házak, tápok, modding
- Aerocool ht 101
- (téma lezárva)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Yellow -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5347
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 27% - GIGABYTE Z890 AORUS ELITE WIFI7 Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
esetleg kérdezd meg a peltier-es topicban sztem van az is itt 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/html/cooler/cpu_cooler_2/ht101_case_b.jpg)