- Befogadta az Intel új VGA-duóját a friss Arc meghajtó
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Drive-ra feltoltam, de a lényeg az lenne hogy nekem is sikerüljön

Fura, mert én nem torzítottam rajta... vagy talán pont ez a gond? a kamera egyenesen rá szekeződik, nincs hova torzítanom.
A Color Matting nem igazán segít sokat, az alap érték fekete, de akárhogy próbálom igazítani a tűz széleihez ahol sötét, nem sok változik, a tűz alap blending értéke ADD, ezzel van igazából bajom, a világos snitt miatt elvész a tűz, és olyan semmilyen hatást kelt.
A masz feather csak vertikálisan nagy, mert az lenne a cél, hogy a két lány közé a nád felé még betükröződjön a tűz, de ne hirtelen legyen elvágva... próbáltam két maszkot rárakni, de az nem sikerült, a 2, nem csinált semmit.
A színezés alatt azt értem, hogy ez a nyers videó, minden színbeálítás nélkül, ami a kamerából kijött, ez még color correction-ön fog átesni, ami valószínűleg kicsivel élénkebb, és talán kékebb is lesz, mert ez egy tragikus rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Suzuki topik
- Metal topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ableton Live 12 Suite Education
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest