Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali
Egy igencsak fura dolog történik pár napja az aktuális Adobe Acrobat DC-vel (az aktuális Windows 10 alatt). A frissítés után hetekig működött rendesen, de pár napja megbolondult és sehol sem találok rá megoldást.
Teljesen mindegy, hogy milyen PDF-fájlt nyitok meg, random, a megnyítás után alapból felugrik a nyomtató felület. Ez mondjuk 10-ből 8x így van, a maradék 2 alkalommal norálisan nyitja meg a fájlt.
Az újra telepítésen, cache törlésen túl vagyok... nem használt.
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
Adobe Acrobat Pro 9-es magyar windows-os telepítőcsomagra lenne szükségem. Sajnos az oldalon már nem elérhető (támogatása megszűnt 2023 Q1-ben talán).
Egy japán nyelvű blog-on megtaláltam a Windows-ra/Mac-re az összes lokalizált verziót de a magyar pont nincs köztük (angol, német, francia, dán, svég, japán stb)
Azért lenne fontos a magyar verzió mert a szoftvert megvásároltuk és bár régi és idejétmúlt, nekünk megfelel és szeretnénk tovább vinni az új rendszerbe de a magyar telepítőkódot csak a magyar verzió fogadja el.Köszönöm előre is a segítséget!
-
Az Adobénak megint sikerült valamit szarabbá tennie...
Az emúlt héten érkezett Acrobat frissítés megváltoztatta a layout-ot, minden alapvető művelet laggol ami korábban azonal működött, még a kib@szott navigálás is az összefoglalóban... És most majd guglizhatja ki az ember, hogy lehet visszarakni a régi verziót úgy, hogy ne frissítse le magát erre a kazal szarra...
-
gordonfreemN
addikt
válasz
itouchfan
üzenetére
Szerintem képmetszővel kimetszed, word-be beilleszted, azt cső.
PDF-nek amúgy is az a lényege, hogy abban eredeti dokumentumot tartasz és ha ezt átkonvertálod word dokumentummá, oda az egész. Ellenben ha kimetszed ebben a formában ahogy írom, akkor a "nyomai" láthatóak lesznek az eredetiségének. -
itouchfan
őstag
Sziasztok, bár sajnos úgy látom nem túl aktív a topik, SOS segítségre lenne szükségem. Van egy dokumentumom, ami alapvetően wordben íródott (portfólió) és amibe szeretnék beilleszteni PDF dokumentumokat, ehhez megvan az Adobe Acrobat program. De ahogy nézem a tutorialt, ott csak úgy lehetséges ez hogy egymás után rakja össze a doksikat, de nekem úgy kéne, hogy a szövegbe illesztem be a PDF-eket (pl szkennelések). Tehát a példa kedvéért van egy 40 oldalas wordom, amibe szeretnék 5 pdf-et beilleszteni, de nem a végére egymés után, hanem mondjuk a példa kedvéért egyet a 12., egyet a 16., egyet a 20., egyet a 35. oldalra és így tovább. Van erre valami lehetséges megoldás? Köszi előre is!
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Van arra megoldás, hogy ha megnyitok egy dokumentumot és beállítottam, hogy mindig az egy teljes oldalra nézetben nyíljon meg, akkor ha a tartalomjegyzékében hivatkozott oldalra kattintok, ez az egy oldalra férjen el nézet ne állítódjon el oldalhoz igazításra nézetre?
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! A munkahely gépünkön idáig egyszerre volt fent acrobat, és a reader. Szükség van mindkettőre. De valamiért a reader le lett törölve. És most nem engedi visszarakni úgy hogy az acrobat fent van. Fordítva se. Mi lehet a gond?
-
vaakuum
addikt
Az mitől lehet, hogy egy 14 oldalas pdf-et teljes képernyős módban nem tud egyben megynitni a gépem, és ahogy scrollozok, úgy töltögeti be darabokban a szöveget és a képeket? Adobe acrobat reader DC (64 bites). Elég kellemetlen, mert ha a csúszkát fogva oda-vissza kell tekergetni az információk összerakásához, akkor is minden scrollozásnál újra darabosan töltögeti be a látnivalót. A 16 giga vagy a 8 magy/16 szál nem elég neki? HA osztott képernyőre teszem valamelyik oldalra fél méretben, akkor nem csinál ilyet, akkor elég fluid a scrollozás.
-
Galgogergo.
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni Adobe Acrobat Pro-t, örök licenszet (nem a subscriptiont), Win-re. Windows-t/Office-t stb lehet gyakran venni ilyen olcsóbbért ilyen OEM licenszeset. Acrobat-ról viszont alig van ilyesmi. Van esetleg olyan hely, ahol jogtisztán, számlával lehet venni OEM licenszet?? Ilyen 20eFt-nál ne kerüljön nagyon többe, ha egy mód van rá...
(Okai: meguntam a sok rettentően béna szoftverrel a szórakozást, még eddig a PDF X-Change Editor vált be legjobban, de az is olyan, mintha a 2000-es évek elejei gondolkodású UX-esek fejlesztették volna, komolyan agyrém. Minden funkció ott van, de a menük szerkezete, meg struktúrája...!
A legjobban eddig Macen a gyári Preview app jött be, de egy-két éve onnan is kivettek egypár fontos funkciót. (pl drag&droppal lehetett régen egyik PDF-ből a másikba oldalakat áthúzkodni, törölni-hozzáadni, ebből már csak a törlés meg az elforgatás maradt ha jól emlékszem mára.))Szóval nagyon kéne az értelmes, gyors kezelőfelület, (leginkább oldalak hozzáadása/eltávolítása/sorbarendezése drag&droppal, elforgatása EGY kattintásra, merge/split/extract funkciók, és esetleg OCR, tömörítés, automata kiegyenesítés, stb.
Tudtok erre normális, nem sokba kerülő alternatívát??? Illetőleg OEM Acrobat Pro licenszet... -
peter889
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a segítséget.
Beállítottam amit ajánlottál: "Egyetlen oldal folyamatosan", és az előzőekben már írt beállításokkal együtt így már úgy veszem észre rendben működik minden megnyitott dokumentumnál. Majd még kipróbálom még több dokumentummal.
Kicsit kesze-kuszának tűnnek nekem ezek az állítási lehetőségek: pl. az "Egyetlen oldal folyamatosan"-t az Oldalmegjelenítésnél is be lehet állítani, de valószínű csak a tapasztalatlanságom miatt látom így. -
válasz
peter889
üzenetére
Nem használok AR-t, csak azért tettem fel, hátha ráakadok valamire...

Esetleg ezen beállítás nem segít? A lenti opció beállítása után, ha "kikapcsoltam" a görgetést(másik megjelenítésre mentem), akkor ezt követően ha megnyitottam ugyanazt vagy másik PDF-t, akkor automatikusan "be lett kapcsolva" a görgetés újra... -
peter889
őstag
-
sz.j
nagyúr
Bár ahogy látom ez a topik elég "kihalt", de azért felteszem a kérdést hátha jár errefelé egy hozzáértő ...
Az utóbbi pár hónapban, amikor megakartam nyitni a egy egy pdf fájlt, akkor némelyiknél az Adobe Acrobat Reader ezt a hibaüzenetet dobta fel.
Az mitől lehet, hogy csak a pdf fájlok egy részénél jelez hibát, a többit meg megnyitja?
Hogy lehet ezt a hibát megszüntetni?Előre is köszi a választ.
-
Miért nem tudom telepíteni az acrobat readert és a flashplayert. A kis exék lejönnek, de az indítás után a valódi telepítő fájl letöltése már nem indul el. Újonnan telepített windows 10 pro . Alapértelmezett böngésző a firefox. Lehet, hogy a JAVA nincs engedélyezve benne?
-
Pötyi
őstag
Van egy .pdf fájl, egy szerződés, ami tartalmaz két beágyazott mellékletet. Az egyik egy .docx, a másik egy .rtf doksi.
Adott a melóhelyemen három munkaállomás, mindegyiken a legújabb, az adobe.com-ról öt perccel ezelőtt letöltött legfrissebb Acrobat Reader DC.
A kolléga három gépen próbálta megnyitni ugyanazt a fájlt és a mellékleteit.
Az egyik munkaállomás simán megnyitja mind a két mellékletet.
A másik munkaállomás a .docx-et meg tudja nyitni, az .rtf-nél hibát jelez.
A harmadik meg tudja nyitni az .rtf-et, a docx-nél hibát jelez.A hibaüzenet: „Az Adobe Acrobat nem tudja megnyitni a fájlmellékletet, mert a PDF-fájlmelléklet beállításai nem engedélyezik az ilyen típusú fájlok megnyitását.”
Most jön a poén, kimenteni se tudom: „Az Adobe Acrobat nem tudja menteni a fájlmellékletet, mert a PDF-fájlmelléklet beállításai nem engedélyezik az ilyen típusú fájlok mentését.”
(Az elején arra gondoltam, hogy az üzletkötő kolléga valamikor régen elrontott valamit, mondjuk amikor az első .rtf-et akarta megnyitni a gépen, akkor a win megkérdezte, hogy mivel nyissa meg és akkor tévedésből az Acrobat Readert választotta, de rájöttem, hogy ez két okból sem lehetséges. Először is azért, mert a wörd alapértelmezésben ismeri az .rtf-et, nem kell neki külön megtanítani, hogy azzal nyissa meg. Másodszor pedig csináltam próbaképp egy .rtf kiterjesztésű próba-állományt a kettes gépre és egy .docx-et a hármasra, azokat simán a wörd nyitotta meg, amikor ráklikkeltem.)
Mi lehet a gond a második és a harmadik géppel? Mi lehet elállítva/elállítódva? Háromszor telepítettem újra az Acrobatot a két nyomorult gépen. Ha valakinek van ötlete, ossza meg, mert nálam ez lett a vékony, vörös vonal, egyszerűen nem vagyok hajlandó egy ilyen nüansznyi dolog miatt egy win reinstallba belekezdeni.
-
rii
nagyúr
sziasztok
jelszót szeretnék hozzáadni a dokuemnteumhoz ...
a Documentum setup / Password security - setting / Permissions / Changes Allowed: any expect extracting pages - az ami semmilyen módosítást nem engedélyez?
-
Dilikutya
félisten
Acrobat Reader kérdés: a kapott PDF állomány zip mellékletet tartalmaz, amit a Reader nem enged megnyitni biztonságra hivatkozva. Merre tudom ezt engedélyezni? Sehol se találom.
DC 2019.008.20080 -
looser
addikt
válasz
peter889
üzenetére
PDF Split and merge
Imádni fogod :-) -
peter889
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, melyik programmal lehet több oldalas Pdf dokumentumot szétdarabolni, egyesíteni?
Pdf fájlokat szeretnék kapni.
Nem online változatot keresek, hanem a számítógépre letölthetőt.(A https://www.splitpdf.com/ eleinte normálisan működött, mára már e-mail címet kér.)
Köszönöm szépen előre is.
-
Edorn
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest