Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Mind1, így is megérte, csak nem szeretem a sumákolást és még egy online vásárlásomnál sem jártam így, holott már több ezer tranzakción túlvagyok. Legacy premium lifetime licenszt cseréltem le (6 eszközös, 3 PC + 3 mobileszköz). Így most 9 eszközös családim van és szabadon rakható akármelyik eszközre. A régit még itt vettem PH topicban. Szerencsére AdGuard kulcs menüből továbbadható legálisan, korrektek.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
A fenti Stacksocial akciós oldalról. Ott kitölthető a profilban, hogy a vásárlásoknál milyen címmel "dolgozzon" (szállítás, számlázás, stb.).
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Nem az összeg a baj, ha jól értem, hanem az, hogy nem írta az oldal a plusz ÁFA tényét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest