Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Hieronymus #43 üzenetére
Mind1, így is megérte, csak nem szeretem a sumákolást és még egy online vásárlásomnál sem jártam így, holott már több ezer tranzakción túlvagyok. Legacy premium lifetime licenszt cseréltem le (6 eszközös, 3 PC + 3 mobileszköz). Így most 9 eszközös családim van és szabadon rakható akármelyik eszközre. A régit még itt vettem PH topicban. Szerencsére AdGuard kulcs menüből továbbadható legálisan, korrektek.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Hieronymus #41 üzenetére
A fenti Stacksocial akciós oldalról. Ott kitölthető a profilban, hogy a vásárlásoknál milyen címmel "dolgozzon" (szállítás, számlázás, stb.).
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Viktor0610 #39 üzenetére
Igen, illetve a célország adott volt, mert a címadatok ki vannak töltve az oldalon.
-
Crvsh3R
senior tag
Én ma megvettem innen a legacy license kiváltására.
Nem egy korrekt banda. Miután kifizettem a PayPal-el és beaktiváltam mondom ránézek a banki appban a levonásra. Erre látom, hogy miután levonták a $15.97-et PayPal-el még megterheltek $4.30-al TAX jogcímen. Ez a checkoutnál nem volt feltüntetve, hogy az ár nem tartalmazza az ÁFÁT...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest