Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lelemate
újonc
Egyszer volt, hol nem volt, tönkrement a külső háttértáram, amin minden munkámat tároltam, íme az esetleírás:
Az úgy volt, hogy lecsúszott az ágyamról, és a parkettán egy aprót koppant, mert be volt dugva és a kábel megfogta. Utána kattogó hangot hallatott, amire rögtön kihúztam. Azóta pedig nem működik, rádugom, pittyen a Windows, a vinyóból meg sűrű pittyegés szerű hang jön ki, majd egyszer csak elhallgat és nem történik semmi. A lemezeket nem forgatja.
A Windows USB háttértárként érzékeli és az eszközállapotnál azt írja: Az eszköz nem indítható el (Kód: 10). Sajátgépben nem mutatja az eszközt. Átdugtam másik USB3-as külső dobozra, a tünetek ugyanazok.
Verbatim 53029 a külső vinyó, a belsejében pedig egy Samsung ST500LM012 dolgozott
Lehet-e vajon javítani valahol?
Kb mi pénz (tudom, h sok, de mégis) az adatmentés?
Tudok-e kezdeni vele valamit én?
Mindenféle segítségért nagyon hálás lennék!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest