Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
hali
csináltam egy kis galibát...
úgy kezdődött, hogy alaplapomon tönkrement a hőmérő, ezért kiseréltem. gondoltam, akkor már kiszedem a régi 40 gigás IDE vinyót és a 250-es SATA II-re teszem a rendszert. ehhez azt csináltam, hogy egy nagyobb partícióra (208 giga) elmentettem mindent és a maradék 25 gigát osztottam fel a win telepítőjében 10-15 arányban. telepítés közben dobott egy "lemez olvasási hibát" a telepítő. mivel nem először csinálta, így passzoltam a dolgot, visszatettem a 40-es vinyót a régi windowssal. azonban a korábbi 25-ös meghajtó a telepített programokkal ugye megszűnt és ezt akartam visszaállítani. összevontam, formáztam, majd jött fent említett galiba...
eltűntek a file-jaim a 208 gigás partícióról kb. 2 hétre visszamenőleg. az érdekes, hogy a partíció méretén látszik, hogy ezek még rajta vannak, csak éppen én nemlátom őket.
mit tudok ezzel kezdeni?
most fut valami hdd recovery pro, ami keresi az elveszett állományokat, de licenc nincs rá, úgyhogy a visszaállításhoz kéne valami segítség nekem.
milyen progival kéne ennek nekiesnem, hogy visszahozzama mentéseket?köszi előre is
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest