Új hozzászólás Aktív témák
-
esde
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, segítséget szeretnék kérni, nagy gondban vagyok és egyszerre érthetetlenül állok a dolog előtt. A több havi munkámhoz tartozó fájlok egy szempillantás alatt eltűntek.Acdsee-t használtam épp a képekhez való infók írására/jegyzetelésére.
akartam egy másolatot készíteni róluk egy almappába ahova át is másoltam a képeket, de egyetlen képen megakadt, nem is értettem hogy miért, hozzáférni nem tudott a fájlhoz.
gondoltam akkor windows fájlkezelőből átmásolom, át is másolta de az acdsee nem tudta kezelni így sem a fájlt.
Aztán hirtelen eltűnt minden fájl amin dolgoztam, és még annál is több, konkrétan volt az SSD-n kb 40-50gb szabad hely, hirtelen lett 150gb-nyi szabad hely!Amit tudni kell, ez egy idén februárban összerakott vadiúj gép, tehát ez az ssd is akkori: 1TB Crucial SSD M.2 P3 meghajtó (CT1000P3SSD8)
Nem tudom hogy most valójában ezzel lenne-e a gond, vagy valami mással, nagyon szeretném ha van ötletetek megosztanátok mi történhetett, hol keressem a hibát, vagy ha valóban ssd hiba, akkor hogyan tudnám visszaállítani a fájlokat stb?
A régi gépben lévő ssd-men is történt egyszer valami hasonló (közel sem ekkora méretű eltűnés), azt betudtam annak hogy régi és döglődik..Köszönöm a segítséget!
szerk.: A legutóbbi dokumentumoknál még látom a mappa nevét de nyilván nem lehet megnyitni, ezt kapom rá:
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Milyen RAM-ot vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mercedes topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS 2TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest