- Micro Four Thirds
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
endre79
csendes tag
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
A boot usb-vel nem próbálkozom most tovább egyelőre, mert ez végül is működik, egy minimál win környezetben elindítja az acronist, minden funkciója megy. (yumi unlisted, grub ((az első, nem a ram-os)), erre tettem rá a winpe-s acronis rescue .isot)
Egyelőre csak a sz..órolleren körözgetek, mindent felpakolt acronis az új vasra, de nem indul el, az mbr és a win7 100megás rendszer partíciója környékén lesz a bibi, de nem tudok rájönni hogy mi az.
Szóval megcsináltam a forrásgép sector by sector mentését a teljes lemezre, hogy minden egyes bit meglegyen, ezt húztam fel az új vasra és a nagy semmi indításkor, csak bootloop van, újra meg újra indul végtelenségig....
ez van ha a zember fija nem ért hozzá... csak próbálkozik
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest