Hirdetés
- OLED monitor topic
- Androidos fejegységek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Egérpad topik
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirones
tag
Engem már az kiábrándított, hogy nem adtak xp drivert a géphez.
Hol itt az önmegvalósítás? Hol a szabad választás joga? (jó vehettem volna más márkát, de ez volt olcsó
)
Lehet egy másik idősíkban tetszett volna a vista ha nem azzal indítanak, hogy ezzel megy a noteszed szeressed ezt, mert nincs más.
Ettől függetlenül valószínű (reméllem jó pár év mulva) át kell térni majd vistára.
Ami jó hír lehet voltam tavaly finnországban és ott bizony volt olyan gép amin win 98 volt 15 gép ből 4
DE VOLT!
Tehát xp-t még sokáig használhatunk szerintem.
Ha nincs a noteszedhez acer oldalán xp driver akkor a travelmate sorozatból válaszd ki a számra hasonlót és azzal működni fog elméletileg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED monitor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Napelem
- Energiaital topic
- Gitáros topic
- Androidos fejegységek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)
DE VOLT!