Hirdetés
Hirdetés
-
Bődületesen nagy piaci rést talált az emberi leleményesség
ph A GPU Purses indíthatja el az új évezred vezető divathullámját.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.L.
aktív tag
Takarítás szempontjából nem túl előnyös a külseje.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
kakuk.tamas
addikt
És az ára amennyiért biztos nem vesszük meg?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
akaido
addikt
válasz kakuk.tamas #3 üzenetére
74.900-ért láttam a predatorshop oldalán.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Victorio
aktív tag
Valaha is realizálódni fog a router gyártókban, hogy mennyire értelmetlen egy olyan setup ahol csak a WAN port 2,5GbE miközben az összes LAN port csak 1GbE?
Fordítva lenne értelme. Egyre több eszközön van 2,5GbE port, akkor legalább egymás közt vagy a NAS felé lenne nagyobb sávszél.
[ Szerkesztve ]
Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 2042
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP Probook laptop (13/i5-G6/8GB/256SSD) - 1 év garancia
- MSI RTX 2070 GAMING X
- Lenovo ThinkPad T480 üzeti utrabook, Lenovo garancia, i5/16RAM/512SSD/FHDIPS/4G modem magyar bill.
- Magyar! ThinkPad L380 fém fedlap - 13.3", I5-8350, 16 ddr4/ 512 NVMe, ujjl.olvasó, type-c +SZLA +GAR
- Üzletből,DELL garanciával, Dell XPS 9310 2in1 ultrabook, i7-1165G7/16RAM/512SSD/13,4"FULLHD IPS TOCH
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen