Hirdetés
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, mennyire tartozik ide...
Tehát: mi is pontosan az AC3? Annyit tudok, hogy ez egy codec, mely visszaadja a Dolby Digital-t. És gondolom ennek csak 5.1 hangrendszerektől felfelé van értelme. Az Audigy Player kártyával installálva van egy AC3Filter progi: az mire jó? Ott minden 0 dB-en van, de nekem ez mind kínai: DRC, LFE, BSI lock, ... ezek mik?
Nem nagyon foglalkoztam ezzel, mert eleve a hangkártyát 2 hangfalra állítottam (mivel csak fülhallgatóval vagy stereo music-centerrel üzemel), de multkor arra lettem figyelmes, hogyha dvix vagy xvid videókat néztem a tv-n, amikor magas hangok lennének, akkor halkan hallatszott...
Rosszul kódolták a videót, vagy nálam van valami rosszul beállítva??? :F
Hogyan lehet ezt orvosolni? Abszolut nem értek ehhez, mert az Audigy is csak 2 hete van meg...
És ilyen gondok SVCD formátumnál is előjönnek? Vagy az mind stereo, és ha már nincs 5.1-es rendszerem, akkor jobb, ha ilyeneket nézek?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest