- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Loha
veterán
Geforce 3 alatt értelmetlen a bekapcsolása.
Sőt a TNT2-őknél hibákat is okozhat. -
HI
4x-es AGP tök értelmetlen ebben az esetben.
Néztem egy próba tesztet jóval erősebb GeforceX cuccokkal pl a Quake3-ban volt 0,2FPS eltérés a 4x javára 100FPS mellett.
Viszont a 4x módban azt hiszem az agp fesz. 1.5v a 3.3V helyett ez régebbi cuccoknál instabil működést is eredményezhet. -
Clyde22_
tag
Nekem Diamond Viper V770 -em volt (TNT2) és csak akkor ment 4x AGP-n, ha rendesen be volt jumperelve! :)
Adtak vele kis könyvecskét, meg 3 fehér jumpert...
Tuti, hogy pl ASUS-on nincs jumper, magától megy 4x AGP-n....
A másik amit nézz meg a BIOS, nekem ABiT KT7 simán fagyott 4x AGP-vel az utolsó elötti BIOS-ig...
Remélem segítettem -
Mixa
tag
Nekem ugyan VH6 II-m volt, de ott sem akart menni se TNT2 se Geforce2 MX 4x-es módban, hiába Bios update, külön progi. Ez olyan dolog, hogy támogatja a Sideband-ot, de szinte sehol sem lehet bekapcsolni vagy minden indításkor be kell lőni, ami kicsit fárasztó. Lényeg, hogy ne aggódj az első alkalom után minden nőnek rossz érzése van :O). Meg előtte is.
üdv -
Legújabb Via 4-in-1 driver?
meg van valami Via AGP4x ON Patch is, ami egy .reg file, amiben ez van:
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareNVIDIA CorporationGlobalSystem]
''EnableVia4X''=dword:00000001 -
Wodka
csendes tag
Nem kell eroltetni, egy ilyen regi kartyanal pontosan SEMMI teljesitmenykulonbseg nincs a 2x es 4x-es modok kozott.
-
guest
veterán
Hi All!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A configom: Abit VH6 alaplap, Celeron 700 Mhz, nVidia Riva TNT2 Pro 32 Mb, 256 Mb Ram, a többi lényegtelen. Ja, WinXp Prof. Hun.
A probléma a következő: A biosban be van lőve a 4x AGP mode, de az Istennek nem akar a kártya, csak 2x-es módban menni.
Kérdés: Mi ilyenkor a teendő? Talán Bios frissítés, fél óra anyázás, vagy basszak oda kőkeményen valamivel a gépnek? Segítsetek! Please!
Isotope
Aktív témák
Hirdetés
- Eizo Flexscan EV2450 24" FULL HD LED IPS (1920X1080) HDMI-s káva nélküli prémium monitorok eladóak
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- Eladó LG Gamer monitor
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest