- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Steam Deck
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
Loha
veterán
Geforce 3 alatt értelmetlen a bekapcsolása.
Sőt a TNT2-őknél hibákat is okozhat. -
HI
4x-es AGP tök értelmetlen ebben az esetben.
Néztem egy próba tesztet jóval erősebb GeforceX cuccokkal pl a Quake3-ban volt 0,2FPS eltérés a 4x javára 100FPS mellett.
Viszont a 4x módban azt hiszem az agp fesz. 1.5v a 3.3V helyett ez régebbi cuccoknál instabil működést is eredményezhet. -
Clyde22_
tag
Nekem Diamond Viper V770 -em volt (TNT2) és csak akkor ment 4x AGP-n, ha rendesen be volt jumperelve! :)
Adtak vele kis könyvecskét, meg 3 fehér jumpert...
Tuti, hogy pl ASUS-on nincs jumper, magától megy 4x AGP-n....
A másik amit nézz meg a BIOS, nekem ABiT KT7 simán fagyott 4x AGP-vel az utolsó elötti BIOS-ig...
Remélem segítettem -
Mixa
tag
Nekem ugyan VH6 II-m volt, de ott sem akart menni se TNT2 se Geforce2 MX 4x-es módban, hiába Bios update, külön progi. Ez olyan dolog, hogy támogatja a Sideband-ot, de szinte sehol sem lehet bekapcsolni vagy minden indításkor be kell lőni, ami kicsit fárasztó. Lényeg, hogy ne aggódj az első alkalom után minden nőnek rossz érzése van :O). Meg előtte is.
üdv -
Zoz
őstag
Legújabb Via 4-in-1 driver?
meg van valami Via AGP4x ON Patch is, ami egy .reg file, amiben ez van:
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareNVIDIA CorporationGlobalSystem]
''EnableVia4X''=dword:00000001 -
Wodka
csendes tag
Nem kell eroltetni, egy ilyen regi kartyanal pontosan SEMMI teljesitmenykulonbseg nincs a 2x es 4x-es modok kozott.
-
guest
veterán
Hi All!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A configom: Abit VH6 alaplap, Celeron 700 Mhz, nVidia Riva TNT2 Pro 32 Mb, 256 Mb Ram, a többi lényegtelen. Ja, WinXp Prof. Hun.
A probléma a következő: A biosban be van lőve a 4x AGP mode, de az Istennek nem akar a kártya, csak 2x-es módban menni.
Kérdés: Mi ilyenkor a teendő? Talán Bios frissítés, fél óra anyázás, vagy basszak oda kőkeményen valamivel a gépnek? Segítsetek! Please!
Isotope
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- DUNE médialejátszók topicja
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) monitor garanciával
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest