Aktív témák
-
The_Tom
senior tag
Hello!
Ha már TV-out. Akkor lenne egy kérdésem. Élvezhető a képminősége pl. egy Gefore mx400-nak egy 55 cm-es TV-n ha DVD-t nézek?? Mennyiben más (a mérettől eltekintve :)) ) egy 19'' monitortól?? Vagy ha ennek nem, akkor melyik kártyáé jobb??
Kösz! -
motor
tag
Az a helyzet , hogy sajnos -- ahogy olvastam --
a geforce kártyák nem jók tv tunerhez , ne kérdezd miért. Asszem rosszul választottál. DVD -hez oké.
Kérdezősködj a mistral szervízben. Ők biztosan mondanak valami használhatót. -
guest
veterán
Ha már ATI TV-out. Nekem egy Radeon 8500-am van és akárhogy bűvészkedem vele nem hajlandó színes képet adni... Minden fekete-fehér, ha video-t játszok le a TV-n helyette csak feketeség van... Nem tudja valaki ezt mi okozhatja? (Pl. NTSC szabványt tud csak a kártya, de ekkor elvileg ''futnia'' kéne a képnek, de azzal nincs baj)
-
weeny
csendes tag
Most szereztem egy használt Abit Siluro MX200-at TV-out-al. Sajnos ha kiteszem a képet a TV-re, megjelenik egy inaktív sáv a képernyő széleinél, vagyis mintha alul, felül, és oldalt is szélesvásznú lenne a kép. (Elég zavaró, és állítólag más kártyáknál is jelentkezik) A kártya menüiben a probléma látszólag nem orvosolható. Tud valaki ehhez a kártyához valami használható Stretch-elő programot?
Előre is kösz...
Aktív témák
Hirdetés
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs