Új hozzászólás Aktív témák

• Terrorista

senior tag

Üdv!

Valaki használja a lapot 20-pines táppal? Mert én azzal használom és mostanában le-lekapcsol a gépem! Néha pedig ha visszakapcsolnám a gépet akkor meg 2-3 mp múlva lekapcsol, vagy ha nem akkor meg úgy sípol mintha túl meleg lenne a cpu!
    A -12V helyett -7.01V-ot és -5V helyett pedig -3.84 V-ot mértem az Everestben! Lehet ez az oka a lekapcsolásoknak???

Egyébként a tápon (IMBP 350W-os táp) nincs 12V-os tápcsati hanem egy elosztó segítségével tudom rákötni a lapra a 12V-ot! Észrevettem, hogy az 12V elosztás csatlakoztatásánál a csatlakozók eléggé melegek!! A múltokr meg megpiszkűálta ma csatit menet közben és akkor is levágta a rendszert! :((

Nem tudom most mi van! Az előző konfiggal semmi bajom nem volt csak mióta meg van ez az új lap most szarakodik! A CnQ sem működik és a háló kártya is csak a CD-n lévő driverrel megy! :(
    Elég sok gyermekbetegsége van ennek az 1.0-ás NF8-nak! Tiszta NF7 beütés! Ott is 3-4 Revízió kellett míg normális alaplap lett belőle!

A hőfokok borzalmasak! Alapon 44 fok , 100%-on terhelve meg 60-ig is felmegy!
    A SpeedFan 4.2-vel már tényleg jobb a helyzet, de én ezeket a hőfokokat meg keveslem egy picit! Alapon 28-29 fok terhelve meg 34-36 fok, de megtapogatva tényleg nem tér el a valóságtól! :)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák