Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
bolcsodal #1633 üzenetére
Hát sajna ennyi a vége a memóriáimnak. 220-on elég instabil a rendszer. Ami a poén volt, hogy visszábbvettem a memória feszültségből, és úgy stabilabb lett 225 5:4 -el. Igazából ami rendesen ment, az 222 vel volt.
Sajnos azt vettem észre, hogy bármennyire is szeretem ezt a gépet, már csak rövid ideig fog szolgálni. 7 év az csak 7 év. Mondjon nekem bárki bármit.
Már csak az a nagy dilemma, hogy mi legyen a következő gépemben. KB 200e amit rá akarok költeni. Ebből kellene kihozni valamit.
-alaplap
-proc
-memória (ddr2 ddr3 ????)
-videókártya
-HDD
-DVD
-ház+táp
-floppy
Szóval dilemázok, mert az intel kihozta PE45-ös chip-jét, minden gyártó a ddr2-es alaplapjait nyomja. Szóval nem tudom, mi is lenne jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-H81M-S1 1150 alaplap eladó kedvező áron!
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- Eladó MSI K9N2 SLI platinum alaplap
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest