Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircipeti
senior tag
válasz
diablo1984 #2498 üzenetére
Nalam most G2-es 5600+ -nal kvazi passzivan (oldallapon fuj befele egy 12-es noctua, a procin alcomp huto es egy leallitott 8-as noctua) terheles nelkul c&q-val 33fokos CPU, valamint 18 es 2fokosak a magok.
Nagyon orulok, hogy mukodik a proc es hogy terheles nelkul tovabbra is passzivan mint a 3500+ -nal. -
Everest 4.5 szerint 37-38 fokos a CPU, a magok pedig 4 és 10. Az átállás zökkenőmentes volt.
-
Mindenki nyaral?
Csak hogy frissítsem a topikot: KN9-embe megjött a BE-2400-as processzor, kíváncsi vagyok rá, hogy lesz-e valami probléma a cserével. Nincs sok ráérő időm szöszmötölni vele, úgyhogy remélem minden simán megy majd. -
diablo1984
veterán
szerintem nem azért melegszik a proci, meg lehet gariztatás lesz belőle és inkább hagyom a francba, csak azt kellene megnézni, hogy másik procival is csinálja ezt, mert ha a boltban egy sempronnal(mert miért az enyémmel néznék) nem produkálja, akkor megmondják, hogy a procim szar.....
5 perc terhelés után, egyszerűen fogja magát és megindul felfelé és vele a maghő is(igaz az olyan 80 körül megáll, mikor lekapcsol a gép, a cpu akkor 115 fokos)pedig ez a lap egy kevésbé tunningos birs-el szépen ment fél éve, csak azért cseréltem le, mert 4 memót nem szerette(igaz a giga sem) de mostmeg ezzel a procival lekapcsolásig tolja....
mod2: ja amúgy az alaplapi hőre 39 fok, mikor fullra van terhelve, nem tudom, hogy hol méri, de az érzik, hogy sugároz a hőcsőből a meleg, megfogva sem éppen 39 fokosnak tűnik....
-
HERR Z
veterán
válasz
diablo1984 #2492 üzenetére
csipszetheatpipe le ,alóla a műanyag hővezető ki, rendesen pasztázd fel, és nyersz vele vagy 5-8 fokot
a hyper tx lehet ezért volt jó mert a pwm-re is fújta a levegőt -
diablo1984
veterán
csak már a keret thermalright és egy glacialtec van itthon , az meg nem megy be a keret kiálló vackaitól! lap bug lehet, mert fogdostam a hőcsöveket és nem forrók, éppen csak langyosak, ellenben a lap heatpipe hűtője szinte tüzel!
pedig a proci nagyon jól húzható lenne g1-es mivolta ellenére, mert csikkzsbből kivágja a 40% tunningot(úgy mint az én g2-esem), csakhát, ha valami tartósan terheli, akkor kikapcsol szegény! pedig a régi 4400+ g1-es birsemmel nem csinálta ezt!lehet ki kellene egy másik birssel próbálni, ha az sem jó, akkor vissza garba, adjanek helyette egy 690g-s gigát és jólvan!
-
HERR Z
veterán
válasz
diablo1984 #2490 üzenetére
nekem is csinált ilyet nView de csak freezerrel, hyper tx-el soha
lap bug,, mert a hűtő alatt a proci nem volt nekem meleg -
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #2489 üzenetére
változás: végigpróbáltam az összes biost, de mind bugos, olyat csinál, hogy először megáll egy olyan 65 fok környékén, vagy 5 perc után meg elkezd emelkedni a hőfok, egészen lekapcsolásig! ez meg mi a fene lehet????
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #2488 üzenetére
huhh, beaktiváltam a lapot, és rá kellett jönnöm, hogy még mindig félremér a cucc! 4000+-os x2-es birssel, 23-as biossal, kikapcsolva a figyelmeztetést és a kikapcsolást, az everest benchmarkkal 112 fokot is elértem procira, és a magok akkor érték el a 80 fokos értéket, és akkor a lap magától elkezdett riasztani! melyik bios mér a leghihetőbben? már nem emléxem rá, hogy nekem melyik volt, de a 4400+-osomat max hetvenakárhány fokig emelte, de azért 110 már nevetséges.....
jah, alapból 48 fok lenne....
-
SlAy3r
tag
Sziasztok,
érdeklődnék, KN9 Ultra alaplapom van, 3200+ Athlon 64 proci, 4 giga Kingmax DDR2 800,
a legújabb BIOS van rajta.Utóbbi 1-2 hétben sűrűn elszáll, újraindulgat..
Vistát használok, általában kék halálnál ilyeneket dob: NVM60x64.sys, NVMFDX64.sys, NVLDDMKM.sys...
Ezek az nForce driver összetevői ha jól sejtem, az lenne a kérdésem, hogy Vista mellé melyik nForce driver ajánlott?
Ha valaki írna egy stabil BIOS beállítást is 4 giga ramhoz azt nagyon megköszönném...
Most állítottam be a #2029 hsz szerint a dolgokat remélem beválik..
Előre is köszi
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
KN9 Ultrámon a legutolsó 2007.11 havi bios van és szeretnék beledobni egy X2 4850e procit a lapba. Fogja rendesen kezelni?
-
Bocizozz
csendes tag
Hu!Nagyon kevés a hozzászólások száma.Ennyire nyár van?Vagy már mindenki eladta a kn9 alaplapját?
-
válasz
VaniliásRönk #2478 üzenetére
Köszi a választ, azóta én is utánanéztem egy kicsit a dolognak. Utolsó BIOS fent van, még megvárom, míg 15 alá süllyed az ára a procinak.
-
Bocizozz
csendes tag
Tuning nélkül nem tudok létezni .
-
Bocizozz
csendes tag
Aha értem köszönöm szépen a választ!Az úgy pont elég!
-
Bocizozz
csendes tag
A kn9 ultra kezeli az 1066os ramokat?Vagy valamelyiket igen valamelyiket nem?
-
VaniliásRönk
nagyúr
G2 steppinges CPU, megy benne, de legalább 1.3-as BIOS kell, különben valószínűleg el sem fog indulni vele.
#2477 SP!T: Amit te nézel, az az alaplap hőmérséklete, amit a jó ég tudja hol mér a lap. Ellenben ha megfogod a HR-05 végét érezheted, hogy max. 40°C körül van, míg a gyári hűtőt nem tapogattad volna sokáig, mert lazán 60°C felett volt üresben.
-
Nektek háy fokos a chipsetetek? Nekem HR-05 SLI vel 35 idle, de a gyérival 32 volt!
tuti jól tettem rá! Esetleg a nagy meleg pont most jött lehet azért. De a borda alig langyos, 6V-os ventivel. Ha megállítom pikk pakk tűzforró lesz, tehát jól illeszkedik.
-
Sziasztok!
Az Abit honlapja szerint a KN9 működik az X2 BE-2400-zal. Ennek a processzornak az utódjával (X2 4450e) is megy akkor? Ha jól tudom, tulajdonképpen egyformák, de mivel nincsen feltüntetve a támogatottsági listán, azért megkérdezem.
Előre is köszönöm a pontos információt! -
sanyixXx
senior tag
hali
honnan tudok procihűtőlefogató keretet szerezni kb. azonnal? letört az egyik kis fül róla és most sülögetne a proci
-
Yutani
nagyúr
Srácok, kész vagyok....
Vettem egy 6400+ BE procit, és mondom megnézem, FSB-ben mit tud a lap. A korábbi G2 procival olyan 260 MHz FSB-t simán elértem. Most is beállítottam mindent, 10x250 MHz sebességre, és basszus meghal a gép. Nem is kísérletezek, mert CMOS reset minden próbálkozás, inkább megy alapon a gép.
És hogy miért vettem 6400+ BE-t? Mert nem akarok már tuningolni, és egyébként is, kell az a CNQ a nagy teljesítmény mellett.
-
kircipeti
senior tag
Koszi nektek! Olyan junius vegere lesz aktualis nalam az 5600+, remeljuk addigra lehet majd kapni tobb helyen is Bp-en.
Mas: nezegettem a memoriakat (iponnal), eleg jo arban (<13k brutto) vannak a 2x1GB-os CL4-es 800-as OCZ, Corsair, Kingston, Geil memok (tipusokat nem tudok irni, mert a fene sem igazodik ki kozottuk). Ezek kozul van valakinek tapasztalata KN9 Ultraban? -
Cadal
őstag
válasz
kircipeti #2467 üzenetére
Hello,
Igen, nekem pl. G2-es 5200+-om (brisbane) van hálás kis darab!! és jó a lap is. Csak ajánlani tudom. Nekem a 23-as (m520a23) bios van fent, és okés minden, kivéve, hogy a magok hőfokát rosszul írja ki! De a proci hőfokra már inkább hihetőbb értékeket ad az everest. A cuccaim közötti link 1,5V-al sikerült
-
kircipeti
senior tag
válasz
VaniliásRönk #2468 üzenetére
Eleg regi bios van hozza, amit mar eleg regen felraktam. Szoval azt mondod ezek mennek benne?
-
kircipeti
senior tag
Hi! Probalt mar valaki KN9 Ultraba G2-es 5200+ vagy 5600+ procit rakni? Vagy esetleg 4850e-t? Hivatalosan nincs a tamogatott procik kozott itt, de eleg regi, januari ez a lista.
-
BlackGobbo
csendes tag
Sziasztok, nem itt teszem fel elosszor e gyakorlati kerdesemet, de innen varom leginkabb a valaszt
). Bar itt elkezdtem visszaolvasni a topikban /az elejetol/ el is jutottam az 500. hozzaszolashoz mikor is egy gondolattol vezerelve megneztem hany hozzaszolas maradt meg hatra.... hat a kovetkezo 4500 lattan kicsit kivert a viz /es az meg csak az arhivum volt/
) ugyhogy szakitottam e cselekedetemmel es hipp hopp mar itt is vagyok a vegen
A problemam pedig a kovetkezo:
A 1. slottbol szeretnem atrakni a videokartyat a 2.ba. Az alaplap konyve szerint lehet hasznalni mindkettot. azt irja: "Insert your graphics card into either /PCIEXP1/ or /PCIEXP2/ slot" es mellette a rajzon is mindket slotthoz nyilazza. Viszont mikor kicserelem akkor azt irja hogy rakjam vissza a 1. slottba, meg a biosig sem enged el. Aki tudna megoldast a problemamra vagy valami tanaccsal tud szolgalni kerem irjon.
Koszonom: Gobbo
ui: a lap Abit Fatal1ty An9es a slottcserere pedig egy videokartya huto csere miatt lenne szukseg
Tovabba meg egy kerdest feltennek hatha valaki hozza tud szolni.. valaki akinek ez vagy ennek normal verzioja vagy ugyan ilyen kiosztasu mas sorozatszamu lapja van tudna-e tapasztalatot mondani a deszkan elhelyezkedo hutesi megoldasok Thermalrightra csereleseben, elvileg kompatibilis ezt persze olvastam az oldalukon, deaz egy dolog ugyebar, most egy Ninja 'zakatol' benne ez is kompatibilis ugyebar, de a 2 elso memoria helyre nem tudok memoriat rakni mert takarja maga a huto, csak a 2. parosba tudtam begyomoszolni oket mert ott csak a venti 'nyomakodik a tetejukre'
. szeretnem ezt is lecserelni vagy egy x14re vagy ha arra nem megy talan egy eX120ra viszont akkor az also chipsettel lenne gond /gondolom/
koszi elolre is
-
Lacpac
őstag
válasz
VaniliásRönk #2464 üzenetére
Van aki nem a feelingre megy
Nekem még soha nem volt új alkatrész a gépemben, de bizton állíthatom, hogy AMD slot1 950mhz, woodoo3-tól nem költöttem a gépre 15k-nál többet.
És senkit nem rövidítettem meg még egy vassal sem.
Árában adtam el, és ár alatt vettem, de nem igazán alkudtam, max 1-2k.
Bizonyos kereten túl soha nem megyek, még akkor sem, ha +2k ráfizetéssel 6600gt helyett 9600gt-t tudok venni. -
End-ru
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2462 üzenetére
Na jó, de aki megveszi?
-
End-ru
aktív tag
Ezek szerint minden ki lett vesézve a lappal kapcsolatban
-
Gausz
aktív tag
Hi
Tudom, hogy kell frissíteni, alapból se az volt fenn rajt. Valószínűleg 22esre frissítem, mert mintha olvastam volna, hogy 23as szórakozik néha.
Szerintem próbálok egy olyat is, hogy egyszerre csak az egyik 2*1GB lesz csak benn, aztán a másik fele, mindegyik a saját foglalatában. Ha látja mindkét esetben a 2 gigát, akkor örülök -
Cadal
őstag
Szia!
Sztem mindenképp érdemes biost frissíteni, mert a 20-as már nem a leg fiatalabb. Én amikor próbálkoztam a 4*1 Gb rammal, addig el sem indult a gép amíg nem raktam fel a legújabb biost. utána meg még be kellett állítani a 2T (most meg nem mondom mi a rendes neve)
remélem összejön!Windows alól már nagyon egyszerűen meg lehet oldani a frissítést, abitnak van hozzá progija!
-
thunder6230
tag
Hali! egy thermaltake blue orb vagy hogy hívják rámegy az alaplapra? ramokat nem zavarja?
-
Gausz
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2453 üzenetére
De terheletlen esetben mi ingadozik? Jó, legyen akkor 2V, de ez még nem válasz arra, hogy miért csak 3GB-t lát, meg a memtest miért hagyja ki a 3-4G közötti részt.
-
VaniliásRönk
nagyúr
DDR2-nél min. 2V kell a RAM-nak, ha nem akarsz szívni, 2.1V az ajánlott, többet nem is érdemes adni.
Szerk.: Tovább ront a helyzeten a 4 modul, több áramot vesznek fel, jobban terhelik a tápáramkört, így az ingadozás is nagyobb, ezért sem árt a több fesz, 2.1-2.15V-ig persze.
Ez a lap viszont nem tud 2.15V-ot adni, szóval marad a 2.1.
-
Gausz
aktív tag
Hi
Nemrég raktam be KN9S-be, 4*1GB CSX ramot, azóta többször újraindult a gép. Elvileg 1,95V kell neki, de mégis kevésnek találja? Ennyivel megy 5-4-4-12, de ha 4-4-4-12 be rakom, akkor csak villog a monitor, nem kapcsol be. Eddig 2*1GB A-data EE 800+ volt benn, azzal simán rohangált 2V-n, de annak annyi is kellett.
Újraindult pl egy játék pályatöltése közben volt. Miután másodszor is játszottam vele, ugyanott restartolt, mint ezelőtt, ugyanott volt a töltés. Gondoltam, akkor vmi a játékkal van, mert chkdsk szerint jó a vinyóm. De aztán újraindult terhelés nélkül is, amikor csak torrent ment.
Ellenőriztem a memórián pár dolgot. Bios, CPU-Z és everest látja mind a 4 modult. 32 bites XP szerint van 3GB, ami kevés, szerintem 3,5-et kellene. Futtattam memtest-et, ami érdekes számomra:
Látja a 4GB-t, viszont az ellenőrzés először azt írja ki, hogy 112K-3072M 4096M, majd átvált 4096M-5120M 4096M-re. Hova lett 3072-4096 tartomány? Vagy jó ez így?
20-as bios van fenn. Frissítsem? Vagy egyéb ötlet?Kösz,
Péter -
End-ru
aktív tag
válasz
VR6-Fan #2407 üzenetére
Sikerült megoldani a SMART problémát. A megoldás az alaplapi Sata vezérlő lecserélése volt. A probléma Vista alatt jelentkezett, semmilyen hőmérséklet és SMART adat kiolvasása nem működött. A probléma nem a lappal volt, hanem az nforce vezérlővel. Ugyanis nem Sata eszköznek, hanem SCSI lemeznek ismerte fel a vinyót. Feltettem a Vista driver helyett az XP Sata driverét (letöltés után telepíteni nem engedi, de ki lehet Winrarral csomagolni), és ezzel működik minden tökéletesen. Már csak azt nem értem miért nem lehet Vista alá egy rendes nforce drivert megírni.
-
VR6-Fan
veterán
lap csere meg volt./gariban/ vettem helyete egy 7700-es giga DS3-at
-
lsc
nagyúr
Kérdezd meg az am2-es topicban , az jobban pörög .
-
-
akaido
addikt
Üdv az nForce guruknak!
Sajnos eddig nem volt dolgom illen csípszetű lappal, így valszeg csak számomra érdekes problemom nőtt XP install közben: Abit KN9 SLI lapra a gyári cd-ről felteszem az nForce chipset drivert, és nem megy a net, pedig elvileg a hálókártyát felismeri az Eszközkezelő, tehát elvileg meghajtóprogramilag rendben valónak tűnik a dolog. A net Fibernetes és Router mögüli. Olvastam már olyat, hogy az SM busz drivert ne tegyem fel, de ez ügyben tamáskodok. Ha letöltök új chipset drivert a netről, az +oldaná?
Előre is köcce a válaszokat! -
Hequila
őstag
Megosztanék egy kis történetet, ami a velem esett meg KN9 és RAID0 párosítása közben.
Szóval az egészet összefoglalva 2 napot szoptam vele.Kezdődtek ott a dolgok, hogy Windows telepítése közben nem mindig ismerte fel a floppyt F6 után. Olvastam, hogy más is járt így. Boot gond nélkül megy floppyról, de a Windows telepítője vagy egyáltalán fel sem ismerte a floppyt, vagy "nem várt hiba történt" címszó alatt ölte az idegeimet.
Frissítettem BIOS-t (illetve öregítettem, mert a legfrissebb volt fent), nem segített. Visszavettem a tuningot, úgyszint nem segített.
Ezt megunva, nLite segítségével integráltam az XP telepítőjébe a RAID drivereket, úgy már ment minden. Ám korai volt az öröm.
Létrehoztam a RAID0 tömbön egy új partíciót, amire az XP-t szándékoztam telepíteni. Felmásolta a fájlokat, majd rendesen újraindult. Következő indításnál a "hiányzó NTLDR" fogadott, na mondom azt majd megoldom.
Beállítottam újra, hogy CD-ről BOOToljon, és amikor kérte a nyomást, nem nyomtam, úgy BOOTolt. Elvégezte az ilyenkor szokásos dolgokat, majd ismét újraindulás következett. A hiányzó NTLDR-en meg sem lepődtem, az előző CD-s nyomjon - nem nyomtam módszerrel elindult... illetve indult volna, ha egyből a "kukacos" képernyő megjelenése után újra nem indult volna. Mintha resetet nyomnék. Hurrá!
Ezek után gondoltam, hogy PM8-cal megnézem a partíciós táblát. Hát mit ad Isten, a telepítő által létrehozott partíció ismeretlenként van megjelölve, és nem aktív. Formáztam NTFS-re, és megjelöltem aktívként. A művelet végeztével a gép újraindult.No akkor kezdjük az XP telepítését előről.
nLite-tal módosított CD be, nem kell F6, mert a CD-ről betöltődnek automatikusan a driverek. Fájlok másolása kész, gép újraindul. Már nem panaszkodik az NTLDR hiányára, gondoltam mostmár nem lehet gond (naívan...).
Elvégezte a beállításokat, telepítéseket, és amiket ilyenkor szokott, majd ismét annak rendje és módja szerint újraindul a gép.
Következő indulásnál a kukacos képernyőhöz érve azonban ismét azonnali restart fogadott. El kezdett rángatózni a bal szemhélyam, és csak némi önuralmat gyakorolva sikerült megállnom, hogy a masinéreia ne a fal túlodalán kössön ki.Ekkor kezdtem olvasgatni, hogy miként kell RAID floppyt készíteni a gyári CD-vel, gondoltam megpróbálom azt is, hátha...
A floppy elkészült, majd néhanyadik indítás után elfogadta az F6 + floppy kombót is a Windows telepítő. Fájlok felmásol, újraindul. Beállítások és telepítések elkészültek, újraindítás.
És itt jött a várva várt pillanat: vajon megy-e a kukac, vagy sem. Dobpergés közepette vártam a kukacot, és MENT! alig hittem a szememnek. Innentől kezdve úgy ment a telepítés, ahogy elő van írva.
A Windows feltelepült, működik.
Érezhetően gyorsabb a rendszer, tesztekben változó módon szerepel. Talán a teszt hibájából kifolyólag, de az is lehet, hogy az NF4 RAID vezérlője ennyire csapnivaló.Konkluzio:
Az abit oldaláról letölthető floppys RAID driver HASZNÁLHATATLAN! Aki RAID tömböt szeretne létrehozni, és arra Windowst telepíteni, a kapott floppyt használja, ha azt nem adtak a laphoz, akkor a mellékelt leírás szerint hozzon létre RAID driveres lemezt, esetleg kérjen itt a fórumon valakitől. A letölthető 1.10-es RAID driver ugyanis NEM MŰKÖDIK!Egy biztos: a jövőben mellőzni fogom az nForce chipes lapokat, legalább addig, amíg az nVidia meg nem tanul drivert írni.
-
Lacpac
őstag
Hát igen, minig végig kellene gondoli mihez nyúlt utóljára az ember. Sokat segít a hiba megtalálásában.
Én azért rendeltem lapot, mert volt fél órám a rendelés leadásáig. Másképp csak a köv. hétre lett volna itt, a hétvégét meg szívhattam volna, ha mégis a lap a ludas.Egyébként nem bántam meg a vásárlás. A feleségem is észrevette, hogy pattogósabb a Windows is, meg a progijai is. Az én érzésem is az, hogy gyorsult a rendszer.
Lehet jobbak a driverek a 690g chipsethez.
A ventiszabályzást már nem is említem, jobban van megoldva a Gigánál, 200-250rpm a fordulata a ventiknek, Az Abitnál nem tudtam igy leszabályozni BIOS-ból. Alig van már hangja a gépnek. A tuningra sem lehet panaszom.
Mikor kiderült, hogy semmi baja az SLI-nek, akkor el akartam adni az MA-69G-t így nem lett volna sok a tanulópénz, de hamar megszerettem.
Így már csak az SLI-t kell elpasszolnom.
Mennyiért mehet el szerintetek?
315-ös "FSB" tuti, A lap oem, 4 hónapos. Gari 1 hét próba. -
Lacpac
őstag
válasz
VR6-Fan #2416 üzenetére
Itt a megoldás!
Nekem legalább is csúnyán meg volt hajolva,
Én is G690-es lapot vettem. -
VR6-Fan
veterán
Szia!
1:1-ben nekem is úgyan ez, csak 4400+-essel
beledobtam egy másiklapba(790-es giga ds4) jó volt, ma jőn érte az új gazdija hoz egy G690-es chipsetes lapot teszteljük ha nála is jó akkor tuti a lap adta meg magát.
am ha vna lehetőséged egy windsor magos procivel is megnézni, akkor tedd meg, nekem azzal jól mér.
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy újrapasztázás után a lap nagyon szarul méri a hőfokot?
3600+Brisbane, és KN9-SLI a páros.
Eddig ment 2900Mhz@1,325V-on 60°C alatt(nem rég ment így, 2600on ment alapfesszel), pasztázás, és takarítás után már 1900-on is 60°C fölött van a hőfok.
Többszöri pasztázás, és másik coolerral (AC Freezer, majd Alpine) is ugyanez a helyzet.
Tehát a rosszul fölrakást kizárnám, az Alpine-t nehéz rosszul feltenni.
BIOS-ok 20-23-ig megvoltak. Létezik, hogy megadta magát a szenzor?
Tudom hogy a birsalmákat szarul mérik ezek a lapok, de eddig a magokra írt nagyon keveset, a cpu hőfok, tapizásra kb helyes volt.
Mi a bűbánatos ménykő lett ezzel a kakival? Vanvalakinek ötlete? -
vfeco
aktív tag
Halihó!
Ha esetleg valakinek kellene egy AN9 32x Fatal1ty lap, akkor katt az aláírásra!
Gondolom nem kell bemutatni, igen komoly kis deszka!
Alku ON! -
-
Picco
addikt
válasz
VR6-Fan #2401 üzenetére
mar nem azert de hol van olyan bolt ahova ha bemegyek es mondom h ilyen opn szamu proci kell akkor olyat hoznak?
mellesleg en sem voltam tisztaban h elterjedtebb lett az utobbi idoben, amikor en vettem meg alig szaladgalt belole par darab, ezert egy ido utan mar csak sajat szorakozasomra tartottam fent a hirdetest heti 2 uppal....es mar reg le is szedtem.
-
End-ru
aktív tag
Van valami ötletetek miért nem működik a WD merevlemezem hőmérsékletkijelzése a KN9 Ultra alatt? Az eddigi alaplapoknál ez ment rendesen. BIOS-ban kell esetleg valamit állítani?
-
VR6-Fan
veterán
kereset vna és nem kinálat, aki tényleg ilyet keres utánaz néz a OPN-nek és meg veeszi újonan 9k ért
, szvsz a G2-es BR-k mostanság úgy is mindent visznek... egyedül Windsorba még a rendes 2Mb l2-eseknek vna értelme (mind tuningba mind használatba)
egy 11k 4000+ 3100MHz-t teljesen használhatóan tud, egy jobb 4400-es meg a a 3300-at is.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest