- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Skylark
tag
válasz
J.J. András
üzenetére
Kérdés, hogy milyen típusú az alaplapod?
Nem mindegyiken lehet szabályozni a fordulatszámot. Nem akartam elhinni, de pl.a Speedfan leírásában benne is van, hogy nem mindegyik Mobo-t szereti.
Nekem BH6 nem , SA6 és ST6 igen, BD7-II nem -tudta szabályozni a venti fordulatszámát. Bármelyik fan csatit is használtam.Ha vki valamilyen +oldást tud a BD7-II-re, örűlnék neki...
Az Abithoz ettől eltekintve, ha müxik, a Speedfan-t ajánlanám. A CpuCool és tsai. nekem nem jöttek be. -
The_Tom
senior tag
válasz
J.J. András
üzenetére
az Abit lapok melle adott cd-n van ilyen prg. A neve nemtom mi, de szetnezel es meglesz. Egyebkent nemtom miert nem jo a MBM. Mondjuk persze nem az 5 hanem a 4.
Üdv. -
Szőrös
veterán
válasz
J.J. András
üzenetére
Milyen Abit lapod van ? nem adtak mellé semmit ? Nekem a KX7-hez adták a winbondot. Egész jópofa. Lehet vele fordulatszámot szabályozni is. Vagyis meg van ez a lehetőség , én nem próbáltam mert nekem fix rpm-es a venti.
-
joghurt
addikt
válasz
J.J. András
üzenetére
Nem tudom, mi bajod az MBM 5-tel. Nekem tök stabil a gépem, semmi túlmelegedés. Viszont amint elindítom az MBM 5-öt, egyből szirénázik az alaplap (Abit). :))
-
Lunatic
aktív tag
válasz
J.J. András
üzenetére
Speedfan,
ventifordulatot is tud szabályozni.
Aktív témák
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest