Új hozzászólás Aktív témák
-
Antee
tag
És amit a #7-esben irtam arrol van véleményetek?
-
Antee
tag
igazábol két hete vettem bele a procit, és azona hétvégén tettem bele egy 512-es samsung ramot, ami sehogy nem akart menni az enyémmel egyutt. azota már rájöttem, hogy lehet a masik pár foglalatba kellett volna tennem a masikat, mert lévén, hogy nem egy márka, ugyse mennek dualban, sőt a fesz is elvileg mas volt, és azota van minden bajoma géppel. Nem hiszem hogy a procival lenne a baj, igaz nem uj volt, de külsőre semmi baja, nagyon jo allapotban van.
-
Antee
tag
válasz
parandroid #6 üzenetére
Na akkor viszont ha már ott tartunk, hogy nem jo a vga, és nem akarok sokat ölni ujba, mert ugyis koliban van a gép... akkor szerintetek egy fx 5500 mennyivel jobb ennél? mert leirasban csak annyi különbséget láttam, hogy a 350MHz-es orajel elott ott volt a dual... az sokat szamit?
-
Antee
tag
igazábol az egész olyan, mintha kikapcsoltam volna a monitort, mert pl filmnél is megy a hang meg minden tovább, de azt nem tudom, h meddig menne igy, mert nem várok olyankor vele sokat... kikapcsolom. 10 perc utan elindul rendesen, de ha nem várok vele, akkor a windows betoltésekor ugyanezt megcsinalja...
-
Antee
tag
Sziasztok!
Nekem van egy olyan problémám, hogy egy ideje meg van hülyülve a gépem. Ez abból áll, hogy játékok, amik eddig mentek rajta, most lefagynak, bár ez még nem is a legrosszabb. Amit nem értek az egészben, hogy legtöbbször olyat csinál, hogy a gép nem áll le, de a monitort stand by-ra teszi, és akármit csinálok vele, nem kapcsolja vissza. A konfigom: Asus A7V880 alaplap, 3200+ Barton, 512MB 400MHz RAM, és Inno 3D GeForce FX 5200 VGA Eleinte arra gondoltam, hogy lehet túl van húzva a proci, de visszavettem a gyári 11*200-as FSB-re, de ez sem segitett. Lazítottam a memoria késleltetésen, semmi. Egyszer arra lettem figyelmes, hogy a vga hűtőbordái olyan melegek voltak, hogy alig lehett hozzáérni. Nem tudom, hogy milyennek kellene lennie, mert előtte nem néztem, de sztem annyira nem szabadna forrónak lenni. Aztán ráálítottam egy ventit, ami most jól hűti, de pl FIFA 2006-nál is lelövi a monitort. Nézegettem, hogy lehet sok feszt kap, de sehol nem találtam leírást, ahol konkrétan ott lenne, hogy az agp-t mennyire kellene állítani. Szóval már csak az maradt, hogy vagy az alaplap, vagy a vga nem jó, bár remélem az utobbi, ha már valasztani kell. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a proci elég melegen, 55-57°C-on megy, de hétfőn tudok csak rendes hűtőt venni rá. Vagy lehet ez az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest