Hirdetés
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
Aktív témák
-
Den
veterán
Ezt montam én is csak más szavakkal. De az amit ma trabant fílingnek hívnak, és amiért tizen huszonévesek veszik, akkor nem létezett. Akkor is szerették a trabikat, de akinek volt lehetősége jobra cserélni az megtette.
Ma nem így van. Ma a meggyőződéses trabisok nem cserélik le másra a verdát, soxor annyit költenek rá, mint amennyiért jobb kocsit is vehetnének, de nekik ez kell, nem más.
Ezért hoztam analógiának a suzukit. Ma ez jelenti azt sokaknak amit a trabi a maga idejében: Az egyetlen eséjt egy használható, fenntartható kocsihoz jutáshoz. Ami technológiailag nem számít modernnek, de olcsó, és annyira egyszerű amennyire a mai előírások lehetővé teszik.
Aztán majd 10-15 év múlva ezt (vagy valamelyik másik mai puritán karakteres kiskocsit) fogják fiatalok venni mert egy olyan érzést egy olyan világot idéz ami nekik már különleges, amit a korabeli kocsik nem nyújtanak. És arra fogják a pénzüket költeni, spéci hifire, fényezésre, ülésre...
Aktív témák
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- SONY WH-1000XM5B Prémium vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, fekete (WH1000XM5B.CE7)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black
- APPLE Watch Series 9 GPS 45mm fekete sportpánttal eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest