- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TMS0
csendes tag
Köszi a válaszokat, akkor elvileg magyar cégként adnak számlát, tehát megéri cégként venni az ÁFA miatt.
Mindenki aki rendelt széket kártyával fizetett? Mert nekem sajnos nincs céges kártya, átutalásos fizetési módot nem láttam a honlapon. Nincs valakinek valami ötlete? Supportnak már írtam, de kb 3 nap után válaszoltak a két kérdésemből egyre (céges adószám) az átutalásra persze nem...
Bocs megint az OFFért
-
TMS0
csendes tag
valaki aki a Haworth honlapról rendelt mostanában, az megnézné nekem, hogy magyarországi cég állította-e ki a számlát? (hogy érdemes-e áfát visszaigényelni, vagy EU-s cég és akkor lecsó)
-
TMS0
csendes tag
Köszi a gyors válaszokat.
Láttam az aprón lévőt, de most akciósan az új se sokkal több, főleg, hogy akkor tudom cégként venni. Mindenképp kipróbálom, a teszteken többnyire jókat írtak a Fernről, két dolgot hallottam hibának, az egyik, hogy a háttámla magasság nem állítható, ezért az S-alak vagy jó, vagy nem annyira, a másik meg, hogy ha az ülőlap előre van húzva, akkor lesz egy "hézag" a támla és az ülőlap között (asszem a Leapnél ez nincs, de ott attól tartok a támla nekem nem elég magas). De nyilván ez mind2 egyéni preferencia, ki fogom próbálni a Fernt aztán okosabb leszek. A garit én is láttam h sajnos csak 5 év a mechanikára, az anyagra annyi se.
-
TMS0
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni székválasztásban. 191 cm/97kg. Lehet használt, esetleg új is. Sajnos ahogy visszaolvastam, a magasságom eléggé bekorlátozza a lehetőségeket. Tetszik a Haworth Fern, így akciósan sztem még épp bele is férne a keretbe az új. Esetleg amit még ajánlottatok Stealcase Please, vagy mi az ami magasságilag jó lehet nekem? A Fern jobb mint a Please szék? Lehet holnap elmegyek a Graphisoft Parkba kipróbálni a Fern-t. Valakinek nincs tapasztalata, a Haworthnál nincs kipróbálási idő? Mintha valahol olvastam volna h 30 napig vissza lehet küldeni, de a honlapon most csak a 14 nap elállást láttam (ami ugye másról szól, bár lehet úgy is visszaveszik, ha 14 napig használom).
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest