- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Plazma TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsicsuvi
tag
válasz
coolpet #2911 üzenetére
"Akik vettek gamer széket a 60K-s kategóriában, legyenek szívesek nyilatkozzanak, hogy mennyire tartós, mennyire tartja magát az ülőfelület, mennyire nyikorog pár hónap/év használata után." Mind a kettő ugyanarra vonatkozik, 65k-s gémer szék. Én azt senkinek nem ajánlanám, és ettől a kategóriától is távol fogok maradni. Lehet hogy van olyan ami jó, de te csak azt kérted, hogy nyilatkozzunk a saját tapasztalatokról.
[ Szerkesztve ]
-
kicsicsuvi
tag
válasz
Füleske #2882 üzenetére
Köszi! Mindkettő tetszik, valószínűleg az állítható fejtámaszos lesz a nyerő.
@Ispy, nem "csak" ennyi a baj vele, már 1 éves korában elkezdett nyikorogni, és az ülőlapon a szivacsot is eléggé szétültem már. Konkrétan a szék nem 135 kg-ra lett tervezve, de még csak 120-ra sem...
Ami amúgy pozitív, hogy a garanciális igényt 1 munkanap alatt jóváhagyták, küldhetem is be a széket (csak időm még nem volt rá hogy feladjam), kiváncsi vagyok, hogy csere vagy javítás lesz - a honlapon garanciális igény érvényesítésénél nem volt javítás megadva lehetőségnek, csak csere. Szóval eddig nagy plusz a Pixelnek a hozzáállásáért, remélem, nem tart sokáig a garanciáztatás sem.
-
kicsicsuvi
tag
Sziasztok!
Tanácsot kérek, 100k alatt keresek széket, egy fontos kritériummal: bírja a 120 kilómat. Plusz lenne még ha van kartámasz, meg fékezhető kerekek (de akár nem guruló szék is érdekelne, ha van valami kényelmes)
Másfél éve vettem egy Arozzi Torretta XL-t, mivel az volt a legolcsóbb 120+-os szék, az adatlapja szerint 135 kg-ot bír. Ehhez képest most azt vettem észre, hogy megdőlt az ülőlapja, alá nézve pedig az tűnt fel, hogy két fém lába megcsavarodott, csatoltam is képet róla. Szóval olyan kellene, ami ennél strapabíróbb
Nem 0-24-ben használtam, normális nappali meló meg alvás között ültem csak benne, de nem bírta...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! POWERCOLOR RED DEVIL RX 6800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Challenger OC RX 7800XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GAINWARD PHANTOM RTX 3080 10GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound Blaster Z
- Nintendo Switch 32+64GB CFW+OFW Tinfoil Hekate okosított újszerű állapotú!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest