Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
Pete55555 #948 üzenetére
Hali !
Nos, megnéztem a fenti hsz-emben linkelt széket, nem győzött meg... A karfa nem túl stabil, 2 csavar tartja...Ugyanolyan gyenge textilbőr mint az előző székem, amin 5 év alatt teljesen kifoszlott az ülőrésze a teleszkóp billeg, a szivacs már ki van ülve.
Elmentem a JYSK-be is, és rátaláltam erre: Sunds
Egész olcsó, de stabil, tűrhető minőségű az anyaga, a karfákat 3-3 csavar tartja, és persze nekem kényelmes is, úgyhogy megvettem még akciós 14.000 áron. Egyelőre meg vagyok vele elégedve, majd az idő eldönti mennyire lesz tartós, de ha 2-3 évet kibír ennyiért már akkor megérte szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest