Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hysterycs
tag
Sziasztok,
Új HO székre lenne szükségem, napi 8-10 órás használatra. Eredendően az Emagra X5 Zenre gondoltam, de nagyon rövid idő alatt iszonyat drága lett, most már konkrétan 170k az irodabutikban. A lélektani határ pedig nálam erre a projektre 150k. Szeretnék szinkronmechanikát, fej és kartámlát, plusz a hálós megoldás is szimpatikus. Rákeresve azért sok jó véleményt nem olvastam amúgy sem az irodabutikról itt a topikban, illetve kipróbálni sem igazán tudnám náluk a székeket, mert csak szombaton tudnék elutazni BP-re székpróbára, akkor viszont zárva vannak. Ezek miatt együttesen újra elkezdtem keresgélni, és ezt a széket találtam, ami az elvárásaimnak kb. megfelel (sajnos ők sincsenek nyitva szombaton):
https://officeplaza.hu/IrodaiSzek/FonokiForgoszek/ErgotechForgoszek?gclid=Cj0KCQiA3rKQBhCNARIsACUEW_Yk29lH24nMbUPoFjfsZh0kPrdyurjbuoYE7SOxPC9SiUk0j-8-sCEaAse2EALw_wcB
Nem tudom, hogy ennek van-e bármi köze a jóval drágább Ergohumanhez, vagy az ég világon semmi és csak egy egyszerű, gyengébb minőségű koppintás, de ha valakinek esetleg van ilyen széke, elmondaná a tapasztalatait?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest