Új hozzászólás Aktív témák

• Hysterycs

tag

Sziasztok,

Új HO székre lenne szükségem, napi 8-10 órás használatra. Eredendően az Emagra X5 Zenre gondoltam, de nagyon rövid idő alatt iszonyat drága lett, most már konkrétan 170k az irodabutikban. A lélektani határ pedig nálam erre a projektre 150k. Szeretnék szinkronmechanikát, fej és kartámlát, plusz a hálós megoldás is szimpatikus. Rákeresve azért sok jó véleményt nem olvastam amúgy sem az irodabutikról itt a topikban, illetve kipróbálni sem igazán tudnám náluk a székeket, mert csak szombaton tudnék elutazni BP-re székpróbára, akkor viszont zárva vannak. Ezek miatt együttesen újra elkezdtem keresgélni, és ezt a széket találtam, ami az elvárásaimnak kb. megfelel (sajnos ők sincsenek nyitva szombaton):

https://officeplaza.hu/IrodaiSzek/FonokiForgoszek/ErgotechForgoszek?gclid=Cj0KCQiA3rKQBhCNARIsACUEW_Yk29lH24nMbUPoFjfsZh0kPrdyurjbuoYE7SOxPC9SiUk0j-8-sCEaAse2EALw_wcB

Nem tudom, hogy ennek van-e bármi köze a jóval drágább Ergohumanhez, vagy az ég világon semmi és csak egy egyszerű, gyengébb minőségű koppintás, de ha valakinek esetleg van ilyen széke, elmondaná a tapasztalatait?

Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák