Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
LoL amúgy most néztem egy videót a DXRacer (Drifter) összeszereléséről és megakadt a szemem a gas lift karján. Ez detto ugyanaz a szerkezet, mint ami az én 20.000 Ft-os (12.5k akcióban) székemen van. A linken más a neve a széknek, én a Kikában vettem de biztosan sokaknak ismerős.

Ez nem ciki amúgy a DXRacerre nézve? Vagy a kar mindegy milyen minőségű csak a lift legyen jó? Nem értek ehhez a részéhez, csak azt tudom hogy az én székem jelenleg ott tart hogy ha sokat mocorgok rajta a karja kioldódik észrevétlenül és rögzítettből hinta módba megy át.
Néhányszor már majdnem hanyatt vágtam magam miatta... Persze a DXRaceren ettől még lehet más a mechanizmusa de az esetemben olyan hogy ki-be kell tolni ezt a kart, azzal vált a hinta és stabil mód között.Megnéznéd, hogy nálad is ugyanilyen-e a kar? Bár gondolom igen lesz a válasz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest