- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
A két szék között probálok dönteni (bár tudom a kényelem egyéni megítélés):
A jelenlegi lassan megadja magát, classic főnöki fotel.
De más tippre is nyitott vagyok.
(ikea markus és társai valahogy nem győztek meg)
Alza féle mosh [link]
Kiállítóteremben kipróbálható másik két mosh típus mellett, mindkettő drágább nekem mégis ez tűnt rövid távon a legjobban hozzám illőhöz.
Vagy Emagra office https://www.irodabutik.hu/emagra-x5-office [link]
Emagrát -talán ez volt- régebben egy iroda kiállításon próbáltam, szimpatikus volt nagyon.
(spinalist akkor el is hoztam két hétre.. az valahogy nem az én világom)
5év garival az alzás 104 a másik 122. Nem tudom az alzás mennyire lehet strapás, tartós...
Hálós ülőlap nem kényelmes nekem, így elég sok most "ergonómikusnak" hírdetett szék kiesett.. A gamerekkel valahogy nem barátkoztam meg... az nekem kicsit olyannak tűnik mint egy tespedős főnöki szék csak modernebb a kinézet színes a varrás
Herman millerrel szemzettem, jófogásaon tavaly még valaki fél év garival felújjítva "forgalmazta" 160-180 körül.. abszolút lélektani felső határ volt. De idén már 240ért láttam fent (most meg már nincs is)
előfordul hogy napi 8-12órát is töltök asztal mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest