Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
Jól félreértettem!
Hátha elfogadják még azt a garanciát, de ha nem, akkor én lehet, hogy inkább egy erősebb gázliftben gondolkoznék, mert lehet, hogy az új is csak egy évig fog tartani. Persze csak, ha találnék kompatibiliset hozzá. Nem hiszem, hogy próbálkoznék még egyszer az AKRACING-ével, ami ráadásul elég rövid is.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Torrent meghívó kunyeráló
- Hobby elektronika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Szinte Új HP HyperX Cloud Flight Wireless Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hátha elfogadják még azt a garanciát, de ha nem, akkor én lehet, hogy inkább egy erősebb gázliftben gondolkoznék, mert lehet, hogy az új is csak egy évig fog tartani. Persze csak, ha találnék kompatibiliset hozzá. Nem hiszem, hogy próbálkoznék még egyszer az AKRACING-ével, ami ráadásul elég rövid is.
LLKobe