- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
válasz
SzabóTamàs90 #3499 üzenetére
Hát igen túl szép,hogy igaz legyen de 60ról van leárazva.
-
BMS
őstag
hali
[link]
Szerintetek ez megéri az árát? 25.000ft-ért nézegetek nem feltétlen gamer széket. -
arpi6k
addikt
válasz
zohan echte #3496 üzenetére
Kösz a választ. Akkor talán ideér egyszer.. Mondjuk nekem még nyomkövetési számom sincsen...
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Szerdán rendeltem egy széket innen. A tapasztalatokra lennék kíváncsi hogy kb hány nap amíg megérkezik? Visszaigazoló mailt megkaptam, de azóta semmi infó. Másnak hogy ment a rendelés?
-
eddieke666
aktív tag
Tudna valaki véleményt írni a RAIDMAX Drakon DK706?Kell vennem egy széket a 180 cm és 125 kg testem alá,de sajnos ennél nagyon többet nem tudok rászánni,és látom itt többször is volt említve.Esetleg alternatívát természetesen szívesen fogadok.
A válaszokat előre is köszönöm. -
modflow
veterán
válasz
SzabóTamàs90 #3492 üzenetére
De ha:
"A nyugágy két helyzetbe állítható (ülő / fekvő). Ülő helyzetből kiindulva csupán át kel helyezni a testsúlyt a hajlatba, és a nyugágy úgy áll be vízszintes helyzetbe, hogy közben megtartja az eredeti alakját."Akkor amikor fekszek, akkor kb. 120 fokban hajlik majd a derekam
Ez mennyire lehet kényelmes?Egyéb bestbuy napozóágyat tud valaki ajánlani?
-
modflow
veterán
Szeretnék venni egy napozóágyat.
Erről mi a véleményetek?
A hátlap döntése hogyan megy? Ez csempén szétcsúszik? A talaj fogja a háttámlát??? -
jolti05
őstag
Köszönöm mindkét választ!
MPeter87 + BBke:
Nem szeretnék drágább daraboktól sem feltétlen elhatárolódni, ugyanakkor szeretnék köztes megoldást. Jelenleg egy nagyjából 12 évvel ezelőtt, irodából leselejtezett széken ülök (12 éve), nem tudnám kényelmesnek nevezni, néha pár pár csavart vissza kell csavarni, de a semminél jobb. Munkahelyemen egy 35e forintos széken ülök, sokkal minőségibb, de egész napi munkára azt is kevésnek érzem. Itthon azért sokszor leülök az ágyra, muszáj helyet és pozíciót változtatnom, meglehetősen rossz állapotban van a derekam, de így is szerintem legalább 5-6 órát ülök egy nap forgószékben.
Bármennyire is szeretek ph-n érdeklődni, ez most valóban egy olyan dolog, amibe bele kell tennem a hátsó felem, és nem netem kiszemelni valamit -
BBke
tag
válasz
Zotyipotyi #3485 üzenetére
Szia, szerintem itt nézelődj.
https://www.antares.hu/
https://officeplaza.hu/
-
BBke
tag
Én is szék vásárláson gondolkozom. Jelenleg egy Antares 7202 UFO X-TRA székem van, legalább 6 éve használom már. Még a Metro áruházban vettem 50 ezer környékén, akciósan. Nagyon tetszik az Antares Markus szék, bár nem olcsó. Széket nem fogok venni képről, mindenképpen kipróbálás után. Nézegettem Ikea, Mömax, Möbelix, Jysk, de egyik sem győzött meg, hiába a legdrágábbakat néztem.
A CHAIRMAN székekről vélemény?
Szövet kárpittal keresek széket, tapasztalat, vélemény?
-
MPeter87
őstag
válasz
jolti05 #3484 üzenetére
Nem butaság, de majd ha újra lesz ikea és kipróbálsz mondjuk egy Markust és ahhoz viszonyítod a 20-30-40-50 vagy akár még több ezres székeket, mint gagyi szar lesz, sajnos.
Mondom ezt úgy, hogy a Markust nem szerettem, viszont anyagminőségre és összeszerelésre 5*.
Valószínűleg ezért nem nagyon jön válasz ilyen kérdésekre.
Ha tudsz valahol próbálni még széket és találsz olyat, ami kényelmes, vedd meg, de 1-2 évnél tovább ne nagyon számolj vele. -
Zotyipotyi
tag
Sziasztok!
4 hete dolgozom itthonról, és eljutottam addig, hogy kellene egy normális szék. A mostani már több mint 10 éves, és már a gázrugója sem az igazi.
196 cm, 88 kg, sportos testalkatú vagyok. Napi 8-9 óra számítógép előtti munkához kellene. Kímélje a derekam, legyen állítható a magassága mellett a karfája is (mind magasságban, mind előre-hátra). Legyen még hintamechanikája is. Elsőre inkább az irodai, mint a gamer székek feléhúzok.
Ja, és jó lenne, ha megrendés után mondjuk max. 1 hét alatt megjönne.
Árban 80e Ft-nál nem szívesen szánnék rá többet (indokolt esetben nagyon max 100e Ft)
Elsőre ezeket néztem ki, bár állítólag az Emagrának az ülőfelülete lehet kicsi lenne nekem:
[link]
[link]
Mit gondoltok? Esetleg más javasolt szék?
Köszi előre is! -
jolti05
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék széktulajdonosoktól, hogy az olcsóbb szegmensben tudtok-e ajánlani valami kényelmeset
Kicsit persze olvasgattam visszafelé, úgy láttam, hogy ha valaki a 20-30e forintos ársávban keresgél, arra nemigen szokott reakció jönni, de ezzel együtt magam is teszek egy próbát
Most, hogy sokan beszorulnak otthonra (én is), azt hiszem, nem butaság egy hasonló befektetés. -
Ninelived
újonc
Sziasztok!
Légyszi segítsetek!
Van egy Tesoro Zone Speed székem, amit le szeretnék cserélni, mert nekem óriási.
Milyen széket ajánlanátok helyette? 170 cm vagyok és kb. 70 kiló, viszont a combjaim és a csípőm elég szélesek.
Üdv!
-
sid87
senior tag
Megvettem végül a Nitro Concepts S300 széket, full feketében, szövet borítással.
Egyelőre nagyon tetszik, érzem hogy nagyon jó lesz a derakamnak, már két perc után jobb a testtartásom.
A műanyag talp szúrja a szemem kicsit, remélem nem törik el...
-
4nick8
őstag
189 cm-hez a Dxracer Sentinel illik.
-
4nick8
őstag
-
ACR911
csendes tag
Sziasztok!
187 cm, 120 kg, napi 8 óra PC előtt munkavégzés + alkalmanként játék ezután.
Gamdias Zelus E1-L B gamer szék, fekete extreme digitalból -50.000 forintért jó vétel? (Legszívesebben 35.000 forintnál nem adnék többet székre. )
Lehet még TEMPLAR gamer szék az office plázából.
Vagy a COMMANDER gamer szék? Ezek milyenek? Megnézni nem tudom őket.
Itt vannak ezek a kiváló székek: RACING PRO X 50% akcióval 35.000 forint és Sintact Gamer szék 36%-os akcióval 38.000 forintért. Kár, hogy a holmi.hu-n árulják, annak meg 12 értékeléséből 11db 1-es
Na, de a Gamdias jó vétel lehet vagy a másik kettő jobb? Esetleg RAIDMAX Drakon DK706?
Most egy 10+ éves ilyenen ülök, ehhez képest bármi csoda lesz, de azért mégis ésszel vennék széket.
https://alinda.hu/ergonomikus-irodai-szek-magasitott-hattamlaval-3-szinben?gclid=EAIaIQobChMI2JuP3Z_J6AIVUoGyCh2oXgltEAYYBCABEgKsLvD_BwE
Köszi! -
wrongduke
aktív tag
ArenaRacer Titan (fekete-piros)
Ma megérkezett, összeraktam, pöpec. Végül az Aqua-ból rendeltem, a körülmények ellenére 3 nap alatt megérkezett. Tisztelet!
Az első ilyen székem, nincs összehasonlítási alapom másikkal, viszont az elvárásaimnak teljesen megfelel.
- A széken és szerelékeken kívül egy pár fehér kesztyű is, ilyennel még nem volt dolgom.
- Egy hatalmas útmutatón nagy képekkel volt elmagyarázva hogyan kell összerakni, nem volt bonyolult. A derék és nyak párnára egyenlőre nincs szükségem de kísérletezek majd vele.
- Ülni benne elég kényelmes, a hálós háttámla miatt megszoktam, hogy görnyedek, de igyekszem visszanyerni eredeti formám. Szépen helyben tart, erölködés megtudom tartani magam, nem folyok le a székben. A lábtartó használata is kényelmes.
- A karfa nem tudom miből van, érintésre, látszatra műanyag, viszont ha kicsit megnyomkodom, olyan mint ha szivacs lenne. Kifelé, befelé 3 csavar lazításával lehet állítani, emelni egy pöcökkel, előre, hátra egy gombbal, valamint forgatni kifelé, befelé kis erővel lehet.Igyekszem nem elfelejteni és 1 hónap múlva írni pár szót, változott-e valami, de ha ezt a tudja, hozni a következő 5 évben, esetleg tovább, akkor megérte.
-
MarcL007
csendes tag
Sziasztok!
Otthoni munkavégzésre keresek irodai széket, gamer szék nem játszik, nagyjából 100.000 ft-om van rá, de inkább kevesebb.
Jelen körülmények között kipróbálni nem tudom őket így csak abban bízom hogy amit kiválasztok az ergonómiailag tökéletes lesz.
jelen pillanatban a SteelCase márkával szemezek, ezt ismerem, mivel több munkahelyemen is ilyen volt, az ára viszont elég borsos.
Van esetleg valakinek tapasztalata ebben az árban fekvő székekről?
Vegyek "noname"-et egy erre szakosodott boltban, ott ez a kategória már prémium minőség vagy steelcase belépő szint?
Steelcase 8 év gari, noname 2 körül!
Előre is köszi a válaszokat! -
Valenhun
kezdő
válasz
wrongduke #3472 üzenetére
Azt kipróbáltam az office plaza-ban.
Ne vedd leszólásnak, de a minősége ég és föld.
Ettől még lehet hogy jó és strapabíró, de engem nem győzött meg.CIKASZ:
bármelyik nagy teherbírású szék jó lehet.
Mérereted miatt érdemes a Noblechairs Hero és a Secretlab Titan méreteit alapul venni. Dxracer Tank/King pl.
De a lényeg a mérete (ülőfelület és háttámla magasság) és a Class 4-s Gáz lift. -
cikasz
őstag
Sziasztok.
185cm/115-120kg alkathoz mit ajánlanátok 100-150k-ig?
Napi 2-3-4 óra és hétvégén kb egész napos ülésre?(Bár most a vírusveszély miatt több az otthon maradás sajnos)
Igazából széles ülőfelületet preferálnám. Vettem egy "gamer" széket régebben, de az a két oldalon lévő támasztó izék nyomták a combom hamar így ha lapos az ülőfelület az jobb lenne azthiszem.
köszönöm -
Gaboo77
tag
Sziasztok! Esetleg van valakinek Gembird Scorpion gamer széke? Megírná nekem, hogy karfával együtt milyen széles a szék? A weboldalon semmi infó róla. Előre is köszönöm!
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek dönteni légyszi. 175cm / 107 Kg vagyok, napi 15 óra az átlagom ülve, hétvége ~20. fontos kritérium a vastag hideg hab ülőfelület, amennyire lehet 50 cm vagy annál szélesebb és az ülőfelület amennyire lehet legyen egyenes széltében-hosszában. 125K-t szánnék rá.
1 - ARENARACER Titan <- ebből egy fekete-piros a legesélyesebb.
2 - ARENARACER Craftsman
3 - DYNAMIQ V9Menekülő menü
4 - BOSTON STANDARD - Ilyennel már volt dolgom, de 2-3 év alatt teljesen kiülöm.Itt olvastam és gondolkodom egy Secretlab TITAN-on is, de nem vagyok teljesen meggyőzve. Külföld + ~150... A szövet borítás nagy plusz viszont.
Szerk.: Esetleg valaki valami mást?
-
aDtG
tag
Uraim!
Noblechair Hero esetén normális, hogy a deréktámasz ropogó hangot ad ki amikor beleülök a székbe?
-
sid87
senior tag
Még egy utolsó kérdésem lenne:
Ha rá szánnék ennyit, és pl ezt választanám:
Mennyivel jobb mint az SPC GEAR SR300?
Köszi!
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #3459 üzenetére
Kerülendő?
[link] -
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Kellene nekem egy szék, 180cm, 77kg
Irodai vagy gamer
Max 30k körül
Fejtámasz, kartamaszosFekete
Szürke
Piros
Vagy ezek kombinációja -
Mattyokar
tag
Szervusztok!
Napi 8+ óra számítógépes munkához keresek forgószéket. Sok kérdezővel ellentétben nekem amolyan alsó-középkategóriás testalkatom van (kb 170cm, 65kg), ezért inkább a kisebb ülőfelület lenne jó. Nem szeretem, hogy a nagy ülőfelület miatt szét kell tárnom a karjaimat, hogy a karfára támaszkodhassak.
Egyéb elvárások:
- dönthető háttámla
- állítható kartámasz (minél nagyobb tartományban)
- kényelmes, tartós (vszeg derék- és fejtámasz is kellene bele)
- talán inkább műbőr, mint szövet (gondolom könnyebb takarítani... most egy jyskös szövetvackon ülök, lehetetlen kiporszívózni), bár végül is ez nem oly fontos szempont
- lehetőleg visszafogott kialakítás/színvilág
- max 100ezer ft, bár ha valaki tud egy drágább, de nagyon nekem valót, akkor lehet magasabbKöszönöm a tanácsokat előre is!
-
balazs1956
senior tag
Nekem secretlab titan xl van, de szándékosan nem bőrt választottam, mert abba beleizzadnék. A szövet egyébként drágább is.
Nagyon masszív, van benne anyag jócskán. Adnak hozzá egy pöpec fejpárnát is, viszont 2 héttel ezelőtt amikor megjött 170-be fájt.
Elfogult vagyok vele, úgy hogy én erre szavaznék.
5 év gari van rajta, igaz biztosan bonyolultabb ha gond van, mintha itthon vennéd -
aDtG
tag
Sziasztok!
Mindennapi használatra keresek "Gamer" széket.
Amit tudni kell rólam:
189 cm magas vagyok és a tömegem 115 kg.
Az átlagnál kicsit szélesebb hátam van a genetikámból adódóan(+súlyzós edzés).Bőr széket szeretnék lehetőleg.(legjobb tudomásom szerint a bőr a legjobb választás)
Eddig kettő fajtát néztem, ami megfelelő lehet:
1. Secret Lab Titan XL
2. Noblechairs IconA kérdésem az lenne, hogy a fent említett két szék árkategóriájában van-e még esetleg ajánlott.
Mit érdemes megfigyelni egy szék választása esetén?Mit ajánlanátok leginkább?
Köszönöm szépen
-
sid87
senior tag
Köszönöm!
Mondjuk a SPC GEAR SR300 széket nem nagyon látom rá keresve, hogy bárhol is meg lehetne próbálni.
-
Valenhun
kezdő
Alapvetően ami kényelmes az nem feltétlenül ergonómikus és fordítva.
Ha mind a kettő fontos az meg nem a 60e-100e Ft közötti kategória.
Az irodai székek általában ergonómikus kialakítással készülnek, míg a gamer székek inkább kényelmesek. De ez az olcsóbb székekre igaz. A 80e feletti árkategóriában már mind a két tényező együtt van jelen. 200eFt körül - felett pedig mind a kettő tényező maximálisan biztosított.
De csak akkor, ha amúgy a szék illik hozzánk (méret szempontból)Széket csakis próba után vegyél. Most nehéz ezt abszolválni, de menj el és próbáld ki, hogy milyen. De ne 2 percig ülj benne, hanem minél tovább (ha engedik)
-
tasiadam
veterán
Nem azért fájt, mert rossz, hanem mert eddig rosszul ültem. Kényelmesne beállíthatod, kapsz derékpárnát, stb. Nekem is fáj a derekam, pedig 24 éves vagyok, mondjuk ebbe benne van az 1 évig burger kingben melózás, meg a csodás székek amiben eddig ültem életemben. Most kiadtam azt a 60 ezret egy ilyen székért, és nem fáj annyira, miután hozzászoktam. A munkahelyemen meg sokkal drágább irodai székek vannak, mert ott sem akarják hogy az ember belerokkanjon az irodai munkába
Vegyél egy jobb SPC-t, ami 60 ezres, állíts be mindent, próbáld ki párnával vagy anélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest