Új hozzászólás Aktív témák
-
sid87
senior tag
válasz
tasiadam #3446 üzenetére
Szia!
Erre gondolsz?
https://ipon.hu/shop/termek/spc-gear-sr300-gamer-szek-piros/1723425
Elkezdtem nézegetni székeket és ez amit mondtál nekem pl tetszik.
Sokat ülnék benne, derékfájós vagyok, ez jó széknek számít ebben az árkategóriában?
Köszönöm!
-
Tonyo
őstag
Találkozott már valaki olyannal, hogy Office Plaza-ból rendelt széknek dohos szaga van?
Pincében tartják ezeket? -
4pache
csendes tag
válasz
Valenhun #3433 üzenetére
Végül a gamer szék mellett döntöttem az extra funkciók miatt. Három szék között vacilálok:
https://aqua.hu/gamer-szekek-es-kiegeszitoi/stansson-uce500bb-gaming-szek-fekete-t840151
https://aqua.hu/gamer-szekek-es-kiegeszitoi/nitro-concepts-s300-galactic-blue-gaming-szek-fekete-kek-nc-s300-bb-t562726
https://aqua.hu/gamer-szekek-es-kiegeszitoi/raidmax-gaming-szek-fekete-barna-dk709br-t828751Melyik lenne a jobb választás?
köszi
-
siege5
aktív tag
Sziasztok!
A napokban néztem egy Cooler Master Caliber R1 nevezetű széket, ami a legtöbb helyen 100ezer forint környékén mozog, azonban most van rá egy (megbízható) webshopban akció ami gondolkodóba ejtett. Nem akartam sokat költeni rá, így eddig az Ikeás Markus volt a kiszemelt, de most a fenti típuson elgondolkodtam, több helyen tényleg jóval drágább, így lehet megérné rászánni a különbözetet.
Valaki használta a típust? külföldi oldalakon jó értékelést kapott, vagy nem érdemes még ennyit sem kifizetni érte?
Méretben jónak tűnik, a lábcsillag-ról viszont nem találtam meg hogy milyen anyag, fém vagy műanyag.Válaszokat előre is köszönöm.
-
Tonyo
őstag
Sziasztok,
Melyik ajánlott jobban? EMAGRA X5 Zen vagy WAU 2?
Köszi
-
hegyitaho
tag
sziasztok,
melyik a legolcsóbb szék aminek állítható ülésmélysége/fej/kartámasza van?
180/85 -
balazs1956
senior tag
Úgy érzem tökéletes választás volt.
Ha 150 a határ, told meg még egy huszassal, mert ugye nem két napra vesz ilyen széket az ember fia!
Tapasztalat: kissé kemény az ülőfelület, de ezt párnával, és egy mosható 3 naponta cserélendő használt pólóval/terítővel/törcsivel jól meg lehet oldani.
Az egész impozáns, mind a méreteit, mind a minőségét tekintve. Az állítási lehetőséget is teljes körűek.
A karfa anyaga vas, ami nyilván nem fog eltörni, és ezer irányban állítható.
A hintától féltem, egy kicsit, de teljesen biztonságos!
Azóta többször jókat szunyáltam a székben...
ajánlom, és legközelebb is ezt venném -
T1k3
tag
Módosult egy kicsit a lista. #up
A következő székek között vacilálok, valakinek van építőjellegű hozzászólása, a döntés megkönnyítése érdekében? Jó tanács, tapasztalat, bármi?
- 180/75, viszont az átlagosnál (talán) szélesebb a hátam, esetleg a vállam - régóta edzem.
- Felhasználás: munka, játék, media | 8-12 óra.
- Keret: 150.000-
Natec Genesis Nitro 550- Nitro Concepts 300S EX
- AROZZI VERNAZZA Soft Fabric - szürke, kicsit félek, hogy koszolódik- Secretlab OMEGA (Fabric)
- Secretlab TITAN (Fabric)
- MOSH BS-801 -
T1k3
tag
válasz
balazs1956 #3435 üzenetére
1. Ezek szerint számlázási adatokat nem is lehetett külön megadni?
2. SECRETLAB TITAN-ról mi a tapasztalat ~1 hét múltán? -
T1k3
tag
válasz
balazs1956 #3427 üzenetére
@balazs1956 @Valenhun
secretlab.eu fizetés: számlázási adatokat a checkout után lehet megadni?
(Ha igen, akkor milyen opciók voltak: cégnév, adószám etc.?)
---
A következő székek között vacilálok, valakinek van építőjellegű hozzászólása, a döntés megkönnyítése érdekében?
- 180/75, viszont az átlagosnál (talán) szélesebb a hátam, esetleg a vállam - régóta edzem.
- Felhasználás: munka, játék, media | 8-12 óra.-
Natec Genesis Nitro 550 - a fenti áron t'án megérné
- Nitro Concepts 300S EX
- AROZZI VERNAZZA Soft Fabric - szürke, kicsit félek, hogy koszolódik
- SECRETLAB OMEGA (Fabric)
- SECRETLAB TITAN (Fabric) - nem tudom, hogy megéri -e az árát, elég szubjektív
- Egyéb? -
4pache
csendes tag
Sziasztok,
Egy kényelmes széket szeretnék vásárolni max 60 ezer Ft-ig bezárólag (elsőre gamer székre gondoltam, de az sem baj, ha nem kifejezetten az, csak több órás, szinte folyamatos használat mellett is kényelmes legyen).
Első körben az Aquaban nézegettem, ez az egyik ami szemet szúrt, nem tudom, hogy mennyire megbízható a Raidmax:
https://aqua.hu/gamer-szekek-es-kiegeszitoi/raidmax-gaming-szek-fekete-barna-dk709br-t828751
De végülis ebből bármelyik jöhet, ami tutira megbízható:
https://aqua.hu/termekek/szekek-3187.html?filter=[price=23970,62105||stock=1]Illetve, bármi egyéb ötletet szívesen fogadok, ahonnan ennyi pénzből kijön egy jó szék, és házhoz is szállítják.
Köszi előre is.
-
Valenhun
kezdő
válasz
balazs1956 #3430 üzenetére
Jogos érv.
-
balazs1956
senior tag
-
Valenhun
kezdő
válasz
balazs1956 #3427 üzenetére
Én szeretem hogy kemény és tart a párnázott rész.
De szék párna is jó lehet.
Nekem a DPD hozta, igaz 10 nap alatt (pénteken éjjel rendeltem, így 2 nap kiesés volt) -
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Széket keresek gémelésre, 180 cm és 135 kg vagyok. 60-80.000 ft-ot szánnék rá.
-
balazs1956
senior tag
A Sas leszállt!
Vasárnap éjszaka megrendeltem, szerdán 11-kor kiszállították!
Hát meglepődtem! Már a mellig érő doboznak csókolommal köszöntem!
A brutális méretekre jellemző, hogy miután összeraktam nem tudtam áttolni a rendeltetési helyére. Egyszerűen nem fért át az ajtón!
Szerencsére a lábcsillag még leesett róla, így két részletben sikerült átvonszolnom a helyére.
Baromi nehéz, prémium anyagok, prémium kidolgozás.
Az ülőfelület keményebb mint vártam, de 4-5 székpárnával megtoldva szuper kényelmes lett.
Azt hittem a hozzá adott fejpárna tök fölösleges, de az egyik legjobb része.
Beleülve, öt perc múlva már aludtam is...
Az előző felturbózott Jysk székhez képest fényévekkel jobb, ami természetes is ebben az árkategóriában, de a legfontosabb, hogy biztonságban érzem magam, nem félek , hogy egyszer csak eltörik, leszakad stbA szállítással kapcsolatban annyit, hogy a Secretlab.com közölte, nem szállítanak Magyarországra, a Secretlab.eu két és fél nap alatt leszállította, igaz az elején azt írták, hogy a dpd szállítja, megadva a fuvarlevélszámot, amit persze a DPD Ju nem ismert fel
Végül a Fedex hozta! -
m0h0senator
őstag
Munkában és már otthon is egy Emagra X5 Office-t hsználok. 192 cm 95kg vagyok. Melóban heti 40 órát ülök rajta teljesen kényelmes. Ami otthon van kicsit még kemény az ülőfelülete ez idővel puhul kiindulva a másikból. Én csak ajánlom, főleg a hálós háttámla miatt nyáron sem izzadsz bele.
-
kirket
csendes tag
Sziasztok! Széket keresek én is, tesetesebb vagyok(130+) szóval legalább 150-et kell birjon.
Eddig ezt néztem ki: Emagra TREND M1
Ha esteleg van valakinek vele tapasztalata vele vagy a márkával az kérem irja meg. Esetleg hasonló ársávban más ajánlat.Néztem a forumban emlitett secretlab titan xl-t is de ahogy látom vázilag és mechanikailag ugyan az mint a többi "kinai gémer" szék. Egy tesoro zone X-el volt tapasztalatom. Az ülőfelület annyira nem nagy rajta és a háttámla mechanikája megadta magát.
-
Valenhun
kezdő
-
thiclyoon
aktív tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben elkezdtem új szék után nézni (a régi már nem nagyon bírja, 10+ éve van meg). Nam értek hozzá, hátha itt tapasztaltabbak vannak: mi a véleményetek az Oklahoma Smart-ról? IT-s egyetemista vagyok, azt hiszem ez sokat elárul a felhasználási módjáról
napi sok (elég széles skálán mozog ez a sok: 4-től 8-10-ig szerintem minden előfordul) óra ülés, és ezt szeretném a lehetőségekhez mérten minél egészségesebben eltölteni (pl hátfájás nélkül). Vagy ha van ilyesmi árkategóriában (lehet több is, kevesebb is, még nincs meg a végső keret rá) jobb, amit szívesebben ajánlotok, az is érdekelne.
Köszi előre is!
-
TomBond
aktív tag
válasz
balazs1956 #3420 üzenetére
Itt vannak a képek! -
TomBond
aktív tag
válasz
balazs1956 #3417 üzenetére
Nekem ez a fajta nagyon nem vált be! Még szerencse, hogy visszakaptam az árát!
-
törölt tag
válasz
balazs1956 #3417 üzenetére
150kg na ne komolytalankodjuk....de persze elméletinek jó feltéve hogy nem ülsz rá vele...volt hozzá szerencsém eleve keskeny ülőlap az átlagnál súlyosabb és/vagy vastagabb combbal rendelkező ember nem tud benne kényelmesen ülni, a kivitel is pont olyan amilyennek látszik többek között olcsó műanyagok, karfák és az egész konstrukció nyikorog/nyöszörög érdemes utánaolvasni fórumokban többen panaszkodnak rá...akkor már inkább egy Nitro S300-as az klasszisokkal jobb!
-
balazs1956
senior tag
válasz
horvathpeter #3412 üzenetére
-
Razor18
tag
válasz
nico9519 #3411 üzenetére
Szia,
ezek legtöbbször 11 mm-es átmérőjű csapon forognak, így elég könnyű cserélni őket (meghúzod kicsit erősebben kifelé). Sőt, vehetsz nem gurulós tappancsot is, legolcsóbb pl. az Aliexpressen (office chair wheel lockable). Én kipróbáltam a fékezhetőt, de az volt a bajom vele, hogy ahogy fészkelődtem a széken a lábam a görgőn, mindig véletlenül lefékeztem a görgőt.
Nézz szét itt is, miután lemérted a csap átmérőjét.
[link] -
WiZARD
addikt
válasz
-FreaK- #3414 üzenetére
Aeron egy régi álom volt. 10+ évvel ezelőtti munkahelyemen volt pár kollégámnak, azóta vágytam rá. Volt már vmi "noname" pótlékom az elmúlt 10 évben, de most nem pótlékot akartam.
Ismertem hogy kényelmes, ültem benne elég sokat anno.
Első pár óra után örülök hogy ezt vettem, bár a többit nem próbáltam.Válaszoltak mailre, küldik pótlólag a bőr kartámaszt. (A műanyagot meg tartsam meg.)
-
-FreaK-
veterán
Hát.. azért az Ergohuman felé ennyiért nyújt fejtámlát meg állítható ülőlap mélységet többek között és nekem az volt #1 kényelemben, igaz Aeront nem próbáltam, de nem is kell mert nekem túl kicsi az ülőlapja.
Persze a HM jobb minőségű anyagokból van összerakva valszeg, de én azért kipróbáltam volna mindkettőt ha már ennyi pénzt költök egy székre.
Illetve van még más is amit érdemes megnézni, pl. a Pofit szék. -
WiZARD
addikt
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
Széket szeretnék vásárolni, ebben kérném a segítségeteket! Nem könnyű a dolgom, ugyanis kb 150kg vagyok. Kipróbáltam egy Nitro Concept S300-at, nem volt rossz. Az 135kg-ig terhelhető. Jelenleg egy Jyskes nem tudom milyen székem van, ami hihetetlen, de jópár éve bírja a strapát. Gurulok vele, karára támaszkodva állok fel, szóval nem kímélem, de elég jól bírja. (Ez csak egy kis kiegészítés volt) Szóval valami strapa széket keresek. Láttam, hogy ajánlottatok feljebb Secretlab Titan XL-t pl, ami jó is, csak hát... az ára ami nem jó annyira
Esetleg ilyen 65-70 körül valami tipp? Köszi!
-
nico9519
tag
Sziasztok,
Egy Noblechairs Epic székem van és szeretnék hozzá fékezhető kerekeket venni. Mivel a Noble nem árul rendes rögzíthető görgőket így egy másik gyártótól szeretnék vásárolni.
Esetleg van valakinek tapasztalata ilyen ügyben? Egyáltalán van különbség a székek görgőinek csavar ajlzatai között vagy mindegyik egy kaptafára készül?
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok! Kb 2-3 hete vettem egy Tesoro Alphaeon S2 fekete széket és egy kis véleményt írnék, hátha hasznos lesz valakinek:
Nekem első gamer székem, de lenyűgözött az első pillanattól. Az összeszerelés pofon egyszerű, külön porciózták a csavarokat/alátéteket és a karfa már alapból felszerelve érkezik. Tök jó, hogy az alsó gázkaros rész és az ülő rész aljának találkozásához is kell rakni ilyen kis szövet darabokat, így ha meghúzzuk a csavarokat, akkor nem fém és fém fog találkozni, nincs nyikorgás. A műbőr bevonat minőségi, az ülő része pedig ilyen erősebb szövet. Én konzolokszervizétől vettem és most még 5 ezerrel olcsóbb. (Nem reklám)
-
Valenhun
kezdő
Dxracer, Arozzi, AKRacer, Nitro concept, Kingstone, Corsair, Tesoro, Vertagear és Thermaltake ezek jók, erős közép kategória, ezek az olcsóbbak.
Noblechairs és Secretlab a prémium, de drágább.
Neuechairs, ergohuman ezek a drágák, de irodai székek.
Samurai székek még szóba jöhetnek, office plaza honlapja pl. -
bbmt
senior tag
Sziasztok,
Ma sikerült egy PC boltban 3 széket kipróbálnom.
1. valami X2,nem állítható csak a magasság és felhajtható a karfa, viszont az ülőfelület baromi kényelmes.
2. nitro concept s300 ülőfelület nem rossz, de mivel széles a vállam, úgy éreztem beleszorulok.
3. Noblechair Epic: egy álom a minősége, de az ülőfelület mint a beton.( pedig akciós volt 80 ezerért)
Szóval széket keresek, nem kell, hogy Gamer legyen, de fontos, hogy ne legyen kemény az ülőfelület.(szokott lenni aranyér problémám)
Napi max 3-4 óra használat, esetleg hétvégén több.
167 cm és 74kg vagyok, de a vállam széles mivel sportolok.
60-70 ezernél többet nem adnék ki érte, de nem baj ha kevesebb. -
zohan echte
tag
válasz
balazs1956 #3406 üzenetére
Szingapúri a cég csak Európában Lengyelországon van a raktár. Nekem a csere hátlap UK-ból jött nem Lengyelből.
-
balazs1956
senior tag
válasz
zohan echte #3405 üzenetére
Köszönöm, ez jó ötlet.
Fel sem tűnt, bár, mivel Lengyel cégről van szó, és mindenütt írják, hogy Varsóból szállítanak, ez fel sem merült. -
zohan echte
tag
válasz
balazs1956 #3404 üzenetére
Szerintem valamit az ügyintéző félreért vagy csak szimplán hülye.
Én Lilyt kaptam ügyintézőnek az rendes volt.
Egy hónap alatt ketten is rendeltünk a secretlab.eu oldalról, ráadásul én Titan XL-t.
Kezd el az oldalukon a rendelést és ha ott engedi márpedig engedi akkor add le a rendelést.
Megnéztem az email-t és nálam secretlab.eu szerepel és nem secretlab.co
Te lehet nem az európai oldalról rendelnél. Nálam ez van a végén.
"Lily I Customer Care Representative
www.secretlab.eu -
balazs1956
senior tag
válasz
Valenhun #3403 üzenetére
Sziasztok!
Ezt ma reggel (2020_02_22 2 óra 52 perckor) hozta a postás!
Most lehet, hogy csak én vagyok megáldva egy "nagyszerű " ügyintézővel, vagy tényleg nem szállítanak ide.?
A kérdések úgy hangzottak, hogy szállítanak Budapestre, vagy nem?
Ha, nem akkor azért, mert nincsen készleten?Most mitévő legyek??
Ez jött:
Secretlab Support Team 2:52 (3 órával ezelőtt)címzett: én
Hi , Thank you for your reply.
Our apologies but we do not ship to Budapest at the moment.
Do kindly keep a look out on our facebook page for the latest updates! Thank you.
Best Regards, Charlotte | Customer Care Representative www.secretlab.coGoogle:
Secretlab támogatási csoport
2:52 (3 órával ezelőtt)
címzett: én
Szia ,
Köszönjük a válaszát.
Elnézést kérünk, de jelenleg nem szállítunk Budapestre.
Ne felejtsd el figyelni a facebook-oldalunkat a legújabb frissítésekről!
Köszönöm.
Üdvözlettel,
Charlotte | Ügyfélszolgálati képviselő
www.secretlab.co
-
Valenhun
kezdő
válasz
Valenhun #3402 üzenetére
Én nem Paypal-l fizettem, hanem sima MasterCard utalással az oldalon.
A címet siman megtudtam adni, mivel én sem otthonra rendeltem, hanem a cégbe.
A csomag a Titan esetében 92x82x51 cm volt és 37 kg.
Az XL esetében szerintem nagyobb és nehezebb lesz. Kb 100x95x60 cm és 40-45 kg. -
Valenhun
kezdő
Secretlab Titan - t rendeltem január 29-n,február 10-n jött meg. Címet a fizetési mód megadása után kellett megadni.
Budapest - re rendeltem. 1 hetet kellett várni a csomagolásra (DPD szerint), utana 2 nap alatt itt volt. -
Robeast
tag
válasz
zohan echte #3392 üzenetére
Csak azt foglaltam össze, amit írtak a levélben. Saját tapasztalatom nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- HP Compaq Elite 8200 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest