- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv

Egy kis tapasztalat AKRACING AK-K7012-BG-ről, amit 2015 ősze óta használok, napi szinten.
A széken 2 év után teljesen tönkrement mindkét kartámasz, a szivacs levált, újat kellett vennem (8e).
Illetve még két éves kora előtt tönkrement a gázrugó (12e).4 év után az ütköző ami megakadályozza, hogy a szék előre bukjon átszakította a fém lapot ami az ülőlapra van rögzítve, így a székben nem lehetett normálisan ülni, mert kidobott magából. Innen kvázi nincs visszaút, a szék tönkrement, cserélni ezt az alkatrészt nem lehet, tehát ilyenkor van az hogy a nyugati ember kidobja, én meg szétszedem, elviszem, és megjavíttatom.
Na és miután ezt meghegesztettük, összeraktam, néhány napig használtam, majd tőből kiszakadt a foglalat amibe a gázrugó vége illeszkedik (nem volt kellemes érzés amikor kiborultam belőle
), szaggatott vonallal berajzoltam ahol eltört, tehát a szék most ismét hegesztésen, én meg egy konyhaszékről pötyögöm ezt 
Kétségtelen, hogy a szék kényelmesnek baromi kényelmes, a szövet még mindig jól bírja, de nagyon nem éri meg az árát.
Ugyanaz a bajom mint a drágább számítógépes perifériákkal. Egy olcsó Metros szék 6 év után ment nálam tönkre (gázrugó ott tökéletes a mai napig, hanem gagyi kemény karfa pattant el ami az ülőlapot és a támlát fogta össze), ez pedig egy 90 ezres szék, amire 2 éven belül ráköltöttem 20 ezret, és ha nem találok rá módot hogy meghegesszem az eltört cuccokat, akkor elmondható hogy a szék 2 év használat után nagyon lerobbant, 4 éves korára pedig használhatatlanná vált, mert elkezdett törni minden a képen látható fém lapon.
Nem tudom a többi gyártó terméke hogyan bírja, az én székem napi sok óra használatban van, sosem huppantam bele, igyekeztem vigyázni rá, de nagyon nem vagyok elégedett az élettartamával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Watch S4 2028.02.06-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Intel i5 14400f Gainward RTX 5070 12Gb 32Gb DDR5 1TB SSD Gamer Pc Eladó!
- Samsung galaxy watch 8 44mm BONTATLAN!
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), szaggatott vonallal berajzoltam ahol eltört, tehát a szék most ismét hegesztésen, én meg egy konyhaszékről pötyögöm ezt
LLKobe