Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Cruzito76 #3092 üzenetére
Egy hellyel nem tudod lefedni, de 2vel igen
irodabutik+officeplaza
nekem a legjobban bevált székek: Merryfair Wau 2, Merryfair Spinelly, Emagra X5 (+1: Lexington)Wau-hoz én nagy darab vagyok, így nekem keskeny, lexington-t (most már így több "tapasztalattal") nem venném meg.. mivel tipikus kínai szék, ami annak ellenére, hogy minőségi, 1-2év alatt szinte kifutott termék lett, így cserealkatrész support nem tudom mennyire lesz hozzá pár év múlva, ha szükségessé válna.
egyébként pont emiatt választottam az emagra-t... bevallom spinelly jobb egy fokkal szerintem ergonómiában a nem fix hátának köszönhetően, de 3év vs 5év... ekkora összegnél nekem számít... igaz, mindkettő mögött nagy múltú cég van, így alkatrésszel nincs probléma. a döntő érv a gariidőn kívül számomra az x5 konfigurálhatósága volt. amit, ha a hazai forgalmazó hirdetne szvsz több eladása lenne. annak ellenére, hogy milyen régi a hazai, egyetlen, hivatalos disztribútor, érezhető, hogy családi vállalkozásból nőtt ki, és az üzleti dolgaik inkább felszedett, mintsem tanult. ezzel nem megsérteni/-bántani akarom őket, szimplán érezhetően nem igazi üzletemberek és csinálhatnák jobban is. persze gondolom bőven nagy a bevételük így is. de ez így "a margóra" kategóriaszerk.: markus-t én ~6-8percet próbáltam 1x, annyira sok nem maradt meg, csak az, h valóban nem rossz, de annyira nem fogott meg. mondjuk abban az ársávban nem tudnék magas támlásból jobbat mondani. oklahoma smart volt egy időben, ami baromi jó deal volt 50k-ért, de most már az is 72. Talán a samurai székekre emlékeztet egyébként, azokat is szeretik páran, engem nem fogtak meg (meg alapvetően magasak is, neked tuti nem lenne jó, max lábtámasszal, mivel én 177 vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest