Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- SSD kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
szasanyi #6792 üzenetére
Értem én. Elsőnek is értettem. Csak nem értek vele egyet. Azért nem egy országelnök. Nem hiszem, hogy olyan kritikus infókat tudott volna ami miatt ekkora felhajtást kellett csapni.
Vagyis nem a felhajtással van a baj hanem azzal, hogy egy civil esetében ilyen nem történik, pedig történhetne.
Amúgy meg az is érdekes hogy külföldiek esetében is nagyobb felhajtás szokott lenni. Pl a francia lány. Tudom, hogy országimázs meg minden, de azért egy magyar állampolgár nem érdemli meg, hogy mindent tűvé tegyenek érte és felkutassák a tettest?De mindegy. Nem akarom ebbe az irányba elvinni a topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest