Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
FTeR
addikt
The goal of the contest is to develop new interactions on unique hardware. This year, contestants will be supplied with a prototype, pressure-sensitive keyboard designed by Microsoft Hardware. Each key is capable of reporting its press force (8-bit resolution). All ideas are welcome, whether useful or fun.
-
FTeR
addikt
Paul H. Dietz, Benjamin Eidelson, Jonathan Westhues and Steven Bathiche
The Applied Sciences Group
Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052 USA
{paul.dietz, benjamin.eidelson, jonathan.westhues, stevieb}@microsoft.comesetleg félreérthető voltam, nem az ms indul a pályázaton.
-
FTeR
addikt
A Microsoft pályázata a UIST 2009 versenyre, egy nyomásérzékeny billentyűzet. A linkelt videó mindent elmond.
A billentyűzet 8biten érzékeli a leütés (nyomsás) erejét, ennek megfelelően egy szövegszerkesztő kihagyhatja a véletlen (gyenge) leütéseket vagy az erősebb lenyomásokat NAGY betűnek veheti, egy autóversenyben a nyomás ereje a sebességet határozhatja meg, rajzoló progiban az ecset vastagságát, stb.Régen olvastam már értelmes bill fejlesztésről és ez egy igen praktikus megoldásnak tűnik, gondoltam nyitok neki egy topikot.
Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest