- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Házimozi haladó szinten
- Autós kamerák
- Március végi hardverfolyam
- Az új Ryzen Threadripperről árulkodik az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már elkezdték árulni néhány régiós országban az LG B3 OLED tévét
- További árcsökkentést jelez a TrendForce a DRAM-piacon
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
titán
A pletykák szerint az Intel törölte _a_ Meteor Lake-S kódnevű fejlesztést
vagy
A pletykák szerint az Intel törölte Meteor Lake-S kódnevű fejlesztésétszövegben is van kis elgépelés, keresd meg : )
az összetett mondatokat sem vinném a végtelenségig_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
djbb534
tag
Ha tényleg refresh lesz akkor remélem, hogy z790 és kisebb társaiban menni fog
The Way It's Meant to be Played - NVIDIA
-
Sinesol
veterán
Szóval megkérdezték a gyártókat, hogy tudnak-e olyasmiről, ami nem is létezett, aztán ez le lett ugy hozva itt, mintha törölte volna az Intel. A Blikk it rovata lett a prohardver?
Na persze érthető, még ha légből kapott pletyka is a dolog, benne van, hogy valamit törölt az Intel, szóval ugrani kellett a témára, végülis ezért ad az Amd cuccokat, az erősen elfogult tesztek önmagukban nem elegek.
[ Szerkesztve ]
-
Fücsök007
őstag
válasz
Tapsyfüles #7 üzenetére
Nem lesz hardveres akadálya, továbbá marketing szempontból sem éri meg Intelnek amíg nem lesz elérhető az Arrow Lake. Maximum minimálisan csiszolnak az architektúrán és talán a gyártósoron is, a gyengébb magok száma viszont emelkedhet az i3 és i5 szériában.
-
-
Chaser
titán
: )
Luck Dragon
szolgálunk és végünk : )_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
-
tibaimp
veterán
válasz
Fücsök007 #13 üzenetére
Igen, köszi
, közben utána kerestem, viszont ezt is találtam: [A vártnál később érkezhetnek az Intel Arrow Lake processzorai]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Darmol
senior tag
Most, hogy már nincs tejeskávé sem az orromban, sem a klaviban felteszem a kérdést:
Akkor jól értem, miszerint a cikk arról szól, hogy azt petykálják, hogy már nem pletykálják annak a procinak a megjelenését ami valójában csak pletyka?
(Avagy: Nem pletykálják már a pletykált pletyka pletykáját.)
Próbálgatjuk a ChatGPT-t?[ Szerkesztve ]
A vérem piros. A sznoboké kék. Zöld a szörnyeké. avagy "Én annyira nagyon irigyellek téged, hogy beszélhetsz velem."
-
Darmol
senior tag
Helyesbítés:
Azt petykálják nem pletykálják már a pletykált pletyka pletykáját.)A vérem piros. A sznoboké kék. Zöld a szörnyeké. avagy "Én annyira nagyon irigyellek téged, hogy beszélhetsz velem."
-
tutitibi
senior tag
válasz
Tapsyfüles #19 üzenetére
Túl gyakran cserélsz.
-
Csajto
csendes újonc
válasz
Tapsyfüles #19 üzenetére
"Csak" refresh lesz, nem kell 5% nál nagyobb teljesítmény növekedést várni. Főleg az i5 szegmensében lehet nagyobb fejlesztés, L2-L3 cache növekedés+ órajel boost. Az i9 nél már most minden a maximumon van, új lapka kéne hozzá, hogy érdemi növekményt lássunk. Pl 10+16 mag vagy 8+24 (ami a valószínűbb) de az L2 cache az fix.
-
icp1970
senior tag
Köszi az infót-
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az általunk megkérdezett gyártók szerint azonban sosem létezett olyan modell, aminek a törléséről manapság hallani.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Házimozi haladó szinten
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- Március végi hardverfolyam
- Az új Ryzen Threadripperről árulkodik az ASUS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-4820K 3,7 GHz Processzor, LGA 2011, 4 mag, 8 szál
- Beszámítás! Intel Core i7 11700K 8 magos 16 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Intel Core i7 9700F 8 magos 8 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Celeron G5900 (dobozos)
- Eladó AMD Ryzen 7 2700X 8 magos 16 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest