- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gazala
aktív tag
A legtöbb pixelhiba szállítás közben alakul ki....
-
Hurracan
tag
De akérhogy is, én kiratok a véleményem melett, hogy ennyi pénzért már illene tiszteséges gépet adni........Mellesleg az is bosznató, hogy nagyon szükmarkúak a garanciával!
-
rdi
veterán
Most, hogy írtatok én is +kerestem a saját kis pixelhibámat. De még mindíg jobb, mint ha a feleségem venné észre, hogy pixelhibám van...
-
Gus
aktív tag
Csak reménykedni tudsz, hogy garanciaidőn belül eléri a pixelhibák száma a garanciális cseréhez szükséges számot. Sajnos nem javítható csak cserével.
Viszont még szaporodhat. Ha a jelenlegi gyártástechnológiánál a gyártó kidobná a nem sikerült példányokat, akkor háromszor ennyi lenne az ára a végterméknek.
Minden harmadik, de van ,hogy minden második tartalmaz hibát. -
Hurracan
tag
Sajnos piros port vagy koszt én még nem láttam!
De jó lenne ha igazad lenne! Enyém az viszont 100% hogy nem por........
De mind 1, végülis nem zavaró, csal idegesít ha rá gondolok :p
[Szerkesztve] -
Hurracan
tag
Azért tök boszantó hogy az ember ennyi $-t kifizet érte és nem tökéletes amit kap!
Nah de mind1, én szeretem a kicsikét így is, ugy is.......de azért ha meglátom az a kis pontot azért eszembe jut a HP............. -
Vangelis
félisten
Nekem is van a lapimon egy kontaktos hiba mert nem mindegy neki, hogy áll a kijelző, ha nagyon megdöntöm
, akkor látszik vagy nem,,,tehát kontaktos, de úgy állítom a tft-t akkor jó.
Szóval megjavul -
Hurracan
tag
Nekem egy piros van, és azt is véletlenül vettem észre, nem a sarkában, de nem idegesít, csak tudom hogy ott van! Így ha idegen nézni fel se tünik neki!
-
AndrewLee
csendes tag
HI!
Nekem Albacomp Laptopom van és van egy kék pixelhibám, egyáltalán nem zavaró. Amugy három fajta pixelhibát különböztetnek meg, az enyém
a legyakoribb között van.
Az albacomp 5 pixelhiba után cserél, de ez attól is függ milyen fajta pixehibád van.
Elmúlni nem fog de ha szerencséd van mint nekem akkor valamelyik sarokban van a pixel, nem pedig a TFT közepén. -
Blackmate
őstag
Vettem egy Asus noteszt, és van rajta egyetlen pixelhiba. A piros, a kék, és a fekete színek nem mennek a bal felső sarokban 2-2 cm-re az oldalától és a tetejétől. Elképzelhető, hogy helyre jön, vagy van vmi módszer meggyógyítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB,1TB, Win10)
- Dell PowerEdge T610 (+ monitor, + 3x vak caddy, + 7x2 TB SAS HDD, + 7x caddy)
- ÚJ ASUS B760 Core I5 14400 Gamer ErőmŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ASUS PRIME RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest