- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Analóg fényképezés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gazala
aktív tag
A legtöbb pixelhiba szállítás közben alakul ki....
-
Hurracan
tag
De akérhogy is, én kiratok a véleményem melett, hogy ennyi pénzért már illene tiszteséges gépet adni........Mellesleg az is bosznató, hogy nagyon szükmarkúak a garanciával!
-
rdi
veterán
Most, hogy írtatok én is +kerestem a saját kis pixelhibámat. De még mindíg jobb, mint ha a feleségem venné észre, hogy pixelhibám van...
-
Gus
aktív tag
Csak reménykedni tudsz, hogy garanciaidőn belül eléri a pixelhibák száma a garanciális cseréhez szükséges számot. Sajnos nem javítható csak cserével.
Viszont még szaporodhat. Ha a jelenlegi gyártástechnológiánál a gyártó kidobná a nem sikerült példányokat, akkor háromszor ennyi lenne az ára a végterméknek.
Minden harmadik, de van ,hogy minden második tartalmaz hibát. -
Hurracan
tag
Sajnos piros port vagy koszt én még nem láttam!
De jó lenne ha igazad lenne! Enyém az viszont 100% hogy nem por........
De mind 1, végülis nem zavaró, csal idegesít ha rá gondolok :p
[Szerkesztve] -
Hurracan
tag
Azért tök boszantó hogy az ember ennyi $-t kifizet érte és nem tökéletes amit kap!
Nah de mind1, én szeretem a kicsikét így is, ugy is.......de azért ha meglátom az a kis pontot azért eszembe jut a HP............. -
Vangelis
félisten
Nekem is van a lapimon egy kontaktos hiba mert nem mindegy neki, hogy áll a kijelző, ha nagyon megdöntöm
, akkor látszik vagy nem,,,tehát kontaktos, de úgy állítom a tft-t akkor jó.
Szóval megjavul -
Hurracan
tag
Nekem egy piros van, és azt is véletlenül vettem észre, nem a sarkában, de nem idegesít, csak tudom hogy ott van! Így ha idegen nézni fel se tünik neki!
-
AndrewLee
csendes tag
HI!
Nekem Albacomp Laptopom van és van egy kék pixelhibám, egyáltalán nem zavaró. Amugy három fajta pixelhibát különböztetnek meg, az enyém
a legyakoribb között van.
Az albacomp 5 pixelhiba után cserél, de ez attól is függ milyen fajta pixehibád van.
Elmúlni nem fog de ha szerencséd van mint nekem akkor valamelyik sarokban van a pixel, nem pedig a TFT közepén. -
Blackmate
őstag
Vettem egy Asus noteszt, és van rajta egyetlen pixelhiba. A piros, a kék, és a fekete színek nem mennek a bal felső sarokban 2-2 cm-re az oldalától és a tetejétől. Elképzelhető, hogy helyre jön, vagy van vmi módszer meggyógyítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- INTEL COMPUTE STICK - STCK1A32WFC
- Apple iMac 24" M1 8/256 Green!
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest