Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Busterftw es ben2
Lehet mondani, hogy az elmenyt fizetjuk meg, de hosszutavon ugyis a piac arazza be oket. Ha repulnek a Nintendo jatekai 80 dodert is (es sanszosan repulnek majd), akkor nem lesznek olcsobbak. Ha megse, akkor arat igazitanak. (Mint ahogy a PS2 utan a Sony nagy arccal bearazta a PS3-at es vissza kellett venniuk. Meglatjuk)A hasznalt jatekos kerdes osszetetteb azert, ha valaki nem adja el a jatekait akkor joval dragabban jon ki, valamint hasznaltan is lehet venni jatekot, akkor meg sokaknak jobb, ha olcsobbak a jatekot. Plane ha nem megjeleneskor vasarolunk. Szoval ez egyentol is fugghet.
Steam meg persze full digitalis, de PC jatekosok megis szeretik. Ha nem megjeleneskor vasarolsz, eleg jo ajanlataik vannak.
ben2
Nekem nagyon bejon a Mario es a Zelda, de szerintem tulzas a tobbi AAA jatekot bughalmaznak nevezni. Gaming media mindenhoz ezt karogja es lehet, hogy ez megjeleneskor igaz szokott lenni, de kb. 1 ev tavlatabol mas a helyzet...ha bir varni az ember.Summa summarum a piac majd araz.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
Busterftw #20 üzenetére
Szerintem nem a konzol ara a fo problema, az teljesen varhato volt, hanem a tobbi dolog arazasa:
- Joy Con vagy az uj Pro kontroller is dragabb mint PS/XBOX eseteben
- Varhatoan Mario Karton kivul mas jatek is kap 80 dodos arazast, learazasok meg elenyeszoek a Nintendo jatekainal, szoval meg a varakozas se segit
- Nintendos Switch 1 cimek fizetos upgrade-et kapnak, PS5-on ez sokszor ingyenes lenne, XBOX-on meg szinte mindig ingyenes ez (vagy ha nincs is nextgen verzio adva, sokszor kaptunk egy sima 60 FPS + felbontas patch-et)Szerintem hiba a konzol arara kihegyezni az egeszet a jatekok arai helyett, mert a konzol egesz epeszuen van arazva (szerintem), a jatekok viszont fajni fognak. Nem egybol, mint egy nagyobb osszeg a konzolra, de hosszu tavon osszeadodik.
-
Felesbandi
senior tag
Noha ertekelem az ajanlatot, a Beach Buggy nagyon nem egy liga a Mario Kart-tal.
Amugy logikusan nezve valoban nem eri meg az arat csak a Mario Kart miatt, de termeszetesen massal is jatszanek rajta. Csak a Mario Kart a donto, amig az nincs, addig a tobbi jatek miatt nem vennem meg. -
Felesbandi
senior tag
válasz
Armagedown #5 üzenetére
Altalaban nem a programozokon mulik a dolog, hanem a fejesek altal meghozott donteseken...
-
Felesbandi
senior tag
XBOX One visszhangja van a dolognak, ez teny, de az MS az XBOX One eseteben sokkal tobb hibat vetett: kotelezo online, fiokhoz kotott jatekok (ha jol emlekszem) es keves utos cim.
Ezzel szemben a Nintendonak vannak eleg elvetemult fanjai, sok szulo szemeben szimpatikusabb vetel lehet gyerekek szamara es a jatekfelhozataluk is altalaban eleg eros. Lehet nevetni a Marion, de a Mario Kart 8 pl. megunhatatlan, az uj resz is igeretes es az eddigi reszekben se csalodtam meg egyszer sem.
Masreszt az XBOX One kb a PS4-gyel egy idoben jelent meg, ergo a vasarlok legjava dontott, hogy XBOX-ot vagy PS-t vegyen-e es a Sony az MS osszes bakloveset okosan kihasznalta.
Nekem nagyon ellenszenves a Nintendo es orulnek is neki, ha belebuknanak a dologba csak hogy visszavegyenek az arcukbol. Viszont hazudnek, ha azt mondanam, hogy nem gondolkozom Switch 2 vasarlason pusztan a Mario Kart 8 es Mario Kart World kombinacio miatt. Ezekkel evekig el lehet jatszani online es osztott kepernyon is baratokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat amerikai elnöke megjegyezte, hogy a jelenlegi konzol marad a piacon az új mellett.
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest